Velea o va ”băga în şedinţă” după ce va viziona filmările! Antonia, gesturi interzise în parcarea de la LOFT! S-a ţinut de mână cu…

Publicat: 01/08/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publică astăzi o mega-exclusivitate! Imaginile pe care le difuzăm în premieră naţională îl vor face, probabil, pe Alex Velea, să o "bage în şedinţă" pe Antonia, după ce o va vedea de mână cu un alt bărbat! (+18 Imagini de infarct cu Antonia la plajă! Am filmat-o în cea mai perversă poziţie…)

Antonia l-a luat de mână pe bărbatul respectiv după concertul de senzaţie pe care l-a susţinut în Mamaia, la clubul LOFT. Cel mai probabil, artista şi tipul misterios sunt doar prieteni, dar, chiar şi aşa, nu ar fi de mirare ca lui Alex Velea să nu îi pice prea bine gestul.

Antonia a fost foarte veselă după concertul de la LOFT. Probabil şi faptul că show-ul a fost unul de calitate a determinat-o pe cântăreaţă să îl ia de mână pe bărbatul respectiv. În imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le oferă în exclusivitate puteţi observa, de altfel, cât de fericită este cântăreaţa! Antonia a sărit şi a râs cu gura până la urechi, exuberanţa ei fiind evidentă. (VEZI ŞI: Vincenzo s-a înecat în şampanie! L-am filmat după ce a aflat că poate divorţa, în sfârşit, de Antonia…)

Frumoasa Antonia trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste ca-n basme cu cântăreţul Alex Velea, alături de care are şi doi băieţei, pe Dominic şi Akim. Cei doi se iubesc foarte mult şi recent au decis să colaboreze pe plan artistic, pentru că Alex Velea a apărut pentru prima dată într-un videoclip al Antoniei (vezi AICI mai multe). Îndrăgita cântăreaţă a petrecut o perioadă în Italia, alături de Maya, fiica ei din căsătoria cu Vincenzo Castellano.

Artista are cu cine să semene la frumuseţe. Mama Antoniei, Denise Iacobescu, a împlinit de curând frumoasa vârstă de 50 de ani, iar modul în care arată i-a atras renumele de cea mai sexy bunicuţă din showbiz-ul românesc.

Denise Iacobescu a mărturisit că cea mai mare dorinţă a ei este să o vadă pe Maya, fiica din prima căsătorie a Antoniei. „În primul rând, dorinţa cea mai mare e să o văd pe Maya aici, lângă fraţii ei. Şi ştiu că asta e şi dorinţa Antoniei. Şi, în rest, să fiu sănătoasă… avansarea în vârstă nu mă sperie. Ce mă sperie mult e să nu fiu singură la bătrâneţe. Nu să rămân singură, e de fapt vorba de a depinde de cineva… eu fiind o femeie independentă… (…). Faţă în faţă nu am mai văzut-o pe Maya de anul trecut, de ziua ei”, a declarat Denise Iacobescu. (CITEŞTE ŞI: Mama ANTONIEI, în lacrimi la TV. Chiar cântăreaţa a făcut-o să plângă)

Citește și...