Veste cumplită la Hollywood. Dwayne „The Rock” Johnson și familia, infectați cu COVID-19

Publicat: 03/09/2020 | 07:15
Veste cumplită la Hollywood. Dwayne „The Rock” Johnson și familia, infectați cu COVID-19

Veștile proaste continuă să lovească Hollywood-ul, însă acum este vorba și de o veste excelentă. Dwayne „The Rock” Johnson și familia lui s-au infectat cu noul coronavirus, însă se pare că s-au și vindecat, iar acum se află cu toții în afara oricărui pericol.

Dwayne Johnson, actorul de la Hollywood cu cele mai mari câștiguri, le-a făcut fanilor săi cea mai cumplită dezvăluire.

Acesta a mărturisit că atât el, cât și familia lui s-au infectat cu noul coronavirus, însă acum s-au vindecat de virusul ucigaș. Într-o înregistare, Dwayne Johnson a povestit totul despre perioada grea prin care a trecut familia lui, perioadă care a început în urmă cu 3 săptămâni.

„Pot să vă spun că că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin oareșce grozăvii în trecut”, spune „The Rock”, potrivit presei internaționale.

De unde s-a infectat Dwayne Johnson cu noul coronavirus

Celebrul actor a povestit că fiicele sale de 2 și respectiv 4 anișori au avut simptome ușoare, însă lucrurile nu au stat la fel și în cazul soției sale, Lauren Hashian. Aceasta a făcut o formă mai agresivă a bolii, însă s-a vindecat și ea și acum este în afara oricărui pericol.

„Sunt însă fericit să vă spun că eu și toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși”, a anunțat actorul.

Referitor la cum a contractat virusul, The Rock a povestit că, cel mai probabil, el și familia lui au intrat în contact cu câțiva prieteni de familie infectați.

În urma celor întâmplate, Dwayne Johnson sfătuiește oamenii să poarte mască de protecție pentru binele lor și pentru binele celor din jur, dar și să aibă un stil de viață sănătos, pentru un sistem imunitar și mai sănătos.