Miley Cyrus, provocatoare pe Instagram. Videoclipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări în câteva ore. FOTO

Publicat: 05/08/2020 | 17:25
Miley Cyrus, provocatoare pe Instagram. Videoclipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări în câteva ore. FOTO

După ce fanii au crezut că pe timpul pandemiei Miley Cyrus s-a lăsat de postările provocatoare, care deveniseră un obicei zilnic, artista a revenit în forță cu o postare…fierbinte.

Într-un video în care aparent arată ce poartă la gât, vedeta în vârstă de 27 de ani lasă să se vadă sânii, iar imaginile au fost pe placul fanilor de pe Instagram. Dovada: peste 2 milioane de vizualizări în doar opt ore.

View this post on Instagram

TEASE.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ce a făcut artista în timpul pandemiei

Coldplay, Miley Cyrus, Jennifer Hudson şi Dwayne “The Rock” Johnson s-au alăturat preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în acţiuni de strângere de fonduri. Aceste acțiuni umanitare au fost demarate cu scopul de a finanţa dezvoltarea unui vaccin împotriva maladiei COVID-19, potrivit Agerpres.

Citește și: Transformarea incredibilă a Andreei Raicu! Cum arăta vedeta la 16 ani? „Nici eu nu aveam idee ce…”

Staruri internaţionale din muzică, cinematografie, sport şi modă au participat la un concert online organizat pentru a finanţa cercetările medicale în vederea creării unui astfel de vaccin şi pentru punerea lui la dispoziţia populaţiilor celor mai sărace de pe întreaga planetă.

Comisia Europeană a patronat, în colaborare cu organizaţia Global Citizen, care are sediul general în Statele Unite, acest eveniment în format virtual, conceput pentru a colecta contribuţii financiare. În total, potrivit UE, 40 de guverne au ajutat la pregătirile făcute pentru acest eveniment.

Criticată pentru alegerile din viața sentimentală

După ce a divorțat de actorul Liam Hemsworth, Miley a avut o scurtă aventură cu blogerița Kaitlyn Carter, după care a început relația cu Cody Simpson. Criticată pentru haosul din viața ei sentimentală, cântăreața a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care își apără dreptul la o viața așa cum își dorește.

„Eu doar încerc să cresc/să supraviețuiesc într-o lume a bărbaților. Dacă nu-i putem învinge, să ne alăturăm lor! Dacă președintele nostru le poate „apuca” de …, nu pot și eu avea măcar un sărut?!?! “Dating-ul” este o chestie nouă pentru mine. Nu am mai experimentat asta ca femeie adultă. Am fost implicată într-o relație serioasă aproape toată adolescența mea și începutul anilor 20, cu excepția câtorva pauze, când de fapt munceam de-mi săreau capacele.

Nu rata: FOTO & VIDEO | Cine este și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian: „Cea mai puternică vrăjitoare din Europa”

Pentru mine, să întâlnesc oameni de încredere este foarte greu. Nu cer mila nimănui. Am o viață grozavă și nu aș schimba-o pentru a avea intimitate, dar vă rog să nu faceți să fie ciudat pentru mine! Încerc să fac lumină și ca de obicei să fac mișto de mine și de percepția publicului despre mine! Obișnuiește-mă cu mine să merg la întâlniri – aici sunt în acest moment! #HotGirlFall“, este mesajul postat de cântăreața pe Instastory.