Veste proastă pentru fanii Kanal D, după doar prima ediție a show-ului Survivor România

Autor: A.N.
Publicat: 19/01/2020 | 16:39
Veste proastă pentru fanii Kanal D, după doar prima ediție a show-ului Survivor România

Veste proastă pentru fanii Kanal D, după doar prima ediție a show-ului Survivor România. 

Vestea proastă constă în audiență. Prima ediție a show-ului Survivor România a fost doar pe locul 2 la nivel național și pe locul 3 la nivel comercial. Sub așteptări pentru fanii Kanal D.. Pro TV i-a bătut cu difuzarea serialului ”Las Fierbinți”.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele obținute de Kanal D, sâmbătă seara, cu ediția de debut a Survivor România:

NAȚIONAL. Kanal D a fost al doilea cel mai urmărit post de televiziune, sâmbătă seara, cu premiera show-ului Survivor România. Peste 1,5 milioane de persoane au urmărit, în fiecare minut, show-ul prezentat de Dan Cruceru.

Liderul a fost Pro TV, urmărit de 1,7 milioane de persoane, cu o reluare a serialului Las Fierbinți, urmată, de la 22.00, de filmul Băieți Răi, cu Will Smith și Martin Lawrence.

Antena 1 s-a apropiat de 1,1 milioane de telespectatori, cu animația 101 Dalmațieni, urmat de filmul Minus 25 de Grade.

URBAN. Survivor România a pus Kanal D pe locul al doilea și la orașe, cu o medie de peste 610.000 de telespectatori, media. Pro TV, de pe prima poziție, a fost urmărit de 825.000 de persoane.

Antena 1 a fost a treia cu o medie de 540.000 de orășeni. Clasamentul este continuat de două posturi de știri, Romania TV și Antena 3.

COMERCIAL. Pe publicul tânăr, clasamentul telesviziunilor este puțin schimbat. Kanal D a fost a treia televiziune, după Pro TV și Antena 1.

Reality-show-ul a avut puțin peste 180.000 de telespectatori tineri, media.

Pro TV a avut pe același interval, al Survivor, 350.000 de privitori tineri, în timp ce Antena 1, pe poziția a doua a fost urmărită de 270.000 de persoane.

Citește și...