Veste tristă! Teo Trandafir a făcut accident aseară, în drum spre casă, după terminarea emisiunii. Cum se simte prezentatoarea

Autor: L.N.
Publicat: 22/05/2020 | 07:37
Veste tristă! Teo Trandafir a făcut accident aseară, în drum spre casă, după terminarea emisiunii. Cum se simte prezentatoarea

Teo Trandafir a fost aseară  implicată într-un accident de masină în drum spre casă, de la Kanal D. Vedeta a fost lovită brutal de un șofer. În ce stare se află acum?

Teo Trandafir a făcut accident ieri, 21 mai, în jurul orei 18. În drum spre casă, un șofer i-a lovit mașina în plin. Din fericire, prezentatoarea nu a suferit leziuni, este în stare bună, mașina acesteia a rămas însă avariată, relatează Huff.ro.

Conform surselor din poliție, șoferul vinovat de accidentul lui Teo Trandafir, a fost cel care a intrat cu mașina brusc în autoturismul vedetei Kanal D.

CITEȘTE ȘI: Un cântăreț celebru a fost omorât, iar criminaliștii au fost șocați când au ajuns în locul în care era. Ce au descoperit pe trupul său

Nu se afla ea la volan

Teo Trandafir posedă carnet de conducere, dar refuză să fie la volan de teamă și pentru că nu îi place.

A participat în cadrul Teo show la un “raliu” alături Titi Aur, fiind provocată  de echipa sa.

CITEȘTE ȘI: Așa glume? Ce replici haioase i-au spus prietenii lui Mihai Bendeac după ce a decis să publice rezultatul testului pentru coronavirus: “La câte moaște ai pupat…”

Vedeta a mărturist că a avut mari emoții, dar a avut mare încredere în Titi Aur.

Teo stă mereu pe bancheta din spate în stânga, vedeta preferă să călăroească cu avionul.

52 de ani anul acesta

Pe 2 iunie Teo își serbează ziua de naștere, vedeta împlinește 52 de ani. Surprizele pregătite de echipa sa de la Teo show le veți vedea chiar de ziua ei la Kanal D, de la ora 15:00.

Teo este considerată una din cele mai profesioniste vedete de televiziune și iubită de milioane de români care o urmăresc de mai bine de 25 de ani la TV.

Citește și...