Un cântăreț celebru a fost omorât, iar criminaliștii au fost șocați când au ajuns în locul în care era. Ce au descoperit pe trupul său

Publicat: 21/05/2020 | 22:52

Este doliu în lumea muzicii de peste hotare! Un cântăreț celebru a fost omorât, iar asasinii i-au aruncat trupul fără viață în niște tufișuri. Criminaliștii au fost șocați când au ajuns în locul în care era cadavrul și au dat publicității ce descoperiri au făcut în acest caz halucinant.

Citește și: Coronavirusul a răpus cel mai longeviv angajat de la Casa Albă! Wilson Jerman a lucrat pentru 11 președinți americani

Rapperul Mota Jr a fost omorât, iar criminaliștii au fost șocați când au ajuns în locul în care era

Rapperul Mota Jr a fost găsit mort în niște tufișuri din Sesimbra, oraș situat la golful Setubal. Descoperirea macabră a fost făcută în urmă cu patru zile, însă, autoritățile din Portugalia au oferit informația în urmă cu scurt timp. Criminalișii au fost șocaț când au ajuns în locul indicat. Și asta pentru că, spuns oficialii din poliție, artistul de 28 de ani a fost torturat până la moarte, relatează jurnaliștii de la The Sun. În plus, el era dat dispărut de mai bine de două luni, iar trupul său era în stare avansată de putrefacție. Anchetatorii cred că el a fost asasinat după ce s-a lăudat de mai multe ori cu “stilul de viață de miliardar” fals.

Mama lui a alertat autoritățile pe 15 martie, după ce nu a mai reușit să ia legătura cu acesta. Femeia susține că David Mota, așa cum se numește în buletin, a fost răpit de trei indivizi înarmați de la locuința sa din São Marcos. De altfel, reprezentanții poliției au declarat că rapperul a fost ucis, iar casa i-a fost jefuită. Criminalii i-au furat banii și aurul, după care au fugit de la locul faptei. Apropiații și fanii regretatului artist știau despre averea sa și el nu rata nicio ocazie să își etaleze banii și luxul în care trăia. Ancheta privind asasinarea lui este abia la început.

Mesaje sfâșietoare în memoria rapperului Mota Jr

Ultima postare de pe Instagram a lui Mota Jr a fost făcută exact în ziua dispariției. El a urcat filmarea de mai jos care a fost realizată la un concert. La scurt timp după ce a fost anunțată moartea lui, apropiații și fanii din Portugalia și nu numai au așternut mesaje sfâșietoare pe social media.

“Păcat că ai murit, ai fost regele muzicii rap”, “R.I.P. Odihnește-te în pace, Mota Jr 🕊 Încă nu îmi vine să cred că ai plecat din cauza oamenilor care nu meritau. Dreptatea va fi servită, nu vă faceți griji. Vor plăti tot ce ți-au făcut ție și familiei tale… într-un fel sau altul”, “R.I.P.🙏🙏😭😭” sunt trei dintre numeroasele comentarii strânse de clipul de mai sus.

Citește și...