Așa glume? Ce replici haioase i-au spus prietenii lui Mihai Bendeac după ce a decis să publice rezultatul testului pentru coronavirus: “La câte moaște ai pupat…”

Publicat: 21/05/2020 | 22:07

Mihai Bendeac a publicat de curând rezultatul testului pentru coronavirus, după ce a fost tratat pentru boala rară din China cu care a fost depistat în urmă cu două luni. În timp ce unii dintre apropiați i-au lăsat mesaje pozitive, unii dintre susținătorii săi au făcut glume haioase la adresa actorului.

Citește și: Mihai Bendeac are de suferit după ce a anunțat că a avut simptomele infecției cu coronavirus. “Se uită la mine cum se uită babele la mort!”

Glumele făcute de prietenii lui Mihai Bendeac după ce actorul a publicat rezultatul testului pentru coronavirus

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, Mihai Bendeac a aflat că nu mai are SARS-CoV-2 în urmă cu trei zile. Actorul și bunul său prieten Vlad Drăgulin este printre primii care au reacționat la postarea cu raportul analizelor medicale.

“Uneori boala COVID este greu de suportat. Bine că ai făcut «forma ușoară»… Îţi doresc ca norii grei ai suferinţei să se spulbere cât mai curând şi în viaţa ta să răsară din nou soarele sănătăţii. Însănătoșire grabnică alături de cei dragi sufletului tau, om frumos! O zi minunată! 🍩🍌”. este mesajul scris de artistul de 29 de ani.

Mai mult prieteni virtuali l-au luat la mișto pe carismaticul jurat de la “iUmor”.

“Mă bucur pentru virus că a scăpat de tine😂🙋🏻‍♂️”, “La câte moaște ai pupat, era de așteptat să scapi😂😂😂”, “Hai că o mai duci mult😂💪❤”, “No, amu poți pupa toate prunele din lume!!! 😂” sunt patru dintre comentariile amuzante postate de susținătorii actorului.

Alți internauți l-au criticat pe Mihai Bendeac pentru gestul său, iar mesajul din imaginea de mai jos este doar unul dintre acestea.

Nu rata: Delia și Mihai Bendeac, împreună la Asia Express?! Cântăreața este sigură: “Singurul cu care aș merge…”

Câțiva dintre prietenii lui Mihai Bendeac au făcut glume pe seama lui, după ce acesta a făcut public rezultatul testului pentru coronavirus după ce a fost tratat pentru boala rară din China © Instagram
Câțiva dintre prietenii lui Mihai Bendeac au făcut glume pe seama lui, după ce acesta a făcut public rezultatul testului pentru coronavirus după ce a fost tratat pentru boala rară din China © Instagram

Află și: Mircea Badea a răbufnit după ce Mihai Bendeac a dezvăluit că are coronavirus: “O strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil”

Citește și...