Acasă » Exclusiv » Victor Vrînceanu face dezvăluiri! Ce nu acceptă să facă Andreea Antonescu, sub nicio formă, cu fetița lor, Victoria. Ce spune despre banii pe care-i dă lunar cântăreței!

Victor Vrînceanu face dezvăluiri! Ce nu acceptă să facă Andreea Antonescu, sub nicio formă, cu fetița lor, Victoria. Ce spune despre banii pe care-i dă lunar cântăreței!

De: Beatrice Dumitru 01/11/2023 | 15:02

S-au iubit cu patimă timp de aproape un an și jumătate, dar au decis să o ia pe drumuri separate la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor, Victoria-Venice. De atunci, Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu încearcă să ajungă la un consens în ceea ce privește creșterea și educarea fiicei lor, în vârstă de zece luni. Nici cu programul de vizite al jurnalistului nu s-a ajuns la un comun acord. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, Victor Vrînceanu a dorit să lămurească foarte clar relația cu mama fiicei sale, mărturisindu-ne care este condiția pe care i-a pus-o Andreei, condiție la care nu va accepta niciodată să renunțe!

CANCAN.RO: Victor, Andreea declară frecvent că își creste copiii singură și că nu o ajută nimeni. Tu chiar nu te implici?

Victor Vrînceanu: Există declarații și că ne implicăm împreună total pentru ca Victoria să aibă parte de tot ceea  ce bun și că se ocupă singură. Alternează. Când așa, când așa. Deci nu pot comenta declarații care nu își păstrează un fir logic.

CANCAN.RO: Dar te implici?

Victor Vrînceanu: Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună.

CANCAN.RO: Despre ce sumă este vorba?

Victor Vrînceanu: Exclus să comentez astfel de lucruri, vă rog să nu insistați. Revenind la suma înaintată de ea, am stat și m-am gândit mult, pentru că nu iau niciodată decizii sub impulsul momentului. Peste două zile i-am scris pe whatsapp că accept să îi dau suma pe care a cerut-o. Până la urmă banii sunt pentru fiica mea, Victoria. Și nu aș vrea vreodată ca Andreea să simtă că m-am opus sau am negociat cu ea. I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună în ziua de 15, sau poate mai devreme.

Victor Vrînceanu ar face orice pentru Victoria, fetița lui și a Andreei Antonescu

”Nu am eu bani mulți, dar pentru Victoria nu am limite!”

CANCAN.RO: Te limitezi la această sumă de bani?

Victor Vrînceanu: Doamne, ferește! E vorba de copilul meu! Pentru Victoria nu am limite. Nu am eu bani mulți, dar  atat cât am, dacă are nevoie fata mea, îi dau! I-am spus Andreei în nenumărate rânduri, atât verbal, cât și în scris, că poate apela la mine oricând. Recent i-am propus să ne vedem să vorbim despre turta Victoriei care va fi în decembrie, să ne organizăm. I-am spus că voi plăti eu tot.

CANCAN.RO: De ce să plătești tu tot? Normal e jumătate jumătate pentru că părinții au drepturi egale, dar și obligații egale.

Victor Vrînceanu: Nu stau să fac calcule contabile când vine vorba de copilul meu. În al doilea rând, eu sunt mai de modă veche și vreau să o menajez pe Andreea pe cât posibil atunci când vine vorba de copilul nostru.

CANCAN.RO: Cât de des o vezi pe fiica voastră?

Victor Vrînceanu: Săptămânal.

CANCAN.RO: Și e de ajuns?

Victor Vrînceanu: Nu. Deloc.

CANCAN:RO: Care mai e situația din punctul acesta de vedere?

Victor Vrînceanu: Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord. După care a urmat o perioadă în care a acceptat. După care, din nou, s-a sucit.

(CITEȘTE ȘI: PRIMUL INTERVIU DUPĂ DESPĂRȚIREA DE ANDREEA ANTONESCU: “NU AM PUTUT SUPORTA…” VICTOR VRÎNCEANU RUPE TĂCEREA: CINE A PĂRĂSIT PE CINE, RELAȚIA CU FAMILIA SOLISTEI, PROPUNEREA FĂCUTĂ ARTISTEI + CUM A PRIMIT FETIȚA LOR NUMELE VICTORIA-VENICE)

”Nu vreau ca Victoria să fie bulversată!”

CANCAN.RO: Acum ce s-a schimbat?

Victor Vrînceanu: Eu sunt un tip organizat și îmi place să respect un program cu rigurozitate. Mai ales când vine vorba despre o fetiță de 10 luni care are nevoie de stabilitate. Motiv pentru care i-am propus Andreei să semnăm un draft de program la notariat. Ca să știm amândoi unde să ne uităm atunci când ne organizam programul. Să nu fie loc de discuții nedorite. Să fie totul civilizat.

CANCAN.RO: Nu se poate fără să fie scris?

Victor Vrînceanu: Voiam doar să avem un program clar stabilit astfel încât Victoria să nu fie bulversată, iar noi să ne putem organiza activitățile în funcție de copil. Eu am un loc de muncă cu program bine stabilit, ca orice alt om de rând din România. E nevoie de o programare.

CANCAN.RO: Și? Răspunsul Andreei care a fost?

Victor Vrînceanu: A trimis înapoi o variantă modificată total. De unde eram obișnuiți și înțeleși pentru împărțirea timpului petrecut cu Victoria în mod egal, acum mi-a spus că îmi oferă două weekend-uri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămânii.

CANCAN.RO: Dar de ce această schimbare? Poate ai introdus ceva în propunerea ta care a deranjat-o.

Victor Vrînceanu: Nu pot să îmi dau seama. Cert este că i-am acceptat și varianta asta. O singură idee nu am acceptat să fie exclusă.

CANCAN.RO: Care anume?

Victor Vrînceanu: Am spus clar că nu sunt de acord sub nicio formă cu expunerea Victoriei pe rețelele sociale și în scopuri comerciale. Nu am să acceptat niciodată ca fiica mea de 10 luni să fie folosită în campanii de promovare de diverse produse. Păi, noi părinții ei, pentru ce muncim? Ca să o protejăm și să o ferim de astfel de lucruri. Așa mi se pare normal. Și mai e un aspect extrem de important.

(NU RATA: VISUL ARTISTEI S-A ÎMPLINIT: SIENNA S-A MUTAT CU EA! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SPAK! S-AU ÎMPĂCAT? ”EU ȘI TRAIAN…”)

Micuța Venice Victoria a rămas în grija Andreei Antonescu, după ce artista și Victor Vrînceanu s-au despărțit

”Nu voi accepta ca fiica mea să fie expusă pe rețelele sociale”

CANCAN.RO: Care este acela?

Victor Vrînceanu: Mi se pare un semn de respect față de Victoria să o lăsăm pe ea să aleagă dacă vrea o viață în lumina reflectoarelor. Nu să o forțăm noi din fragedă pruncie la un trai fără intimitate. Să aleagă micuța singură atunci când va putea să realizeze lucrurile acestea. În al doilea rând, pe internet navighează tot felul de ciudați și obsedați. Când mă gândesc că fata mea poate fi expusă la astfel de riscuri, îmi vine să înnebunesc efectiv!

CANCAN.RO: Andreea ce a spus legat de cerința ta?

Victor Vrînceanu: A spus că Victoria nu este vreun șef de clan mafiot sau ofițer de securitate ca să fie ferită de fotografii.

CANCAN.RO: Și cum a rămas? Ai acceptat până la urmă?

Victor Vrînceanu: Nu, sub nicio formă. Nu voi face sub nicio formă o astfel de concesie. Aici este vorba despre binele copilului meu! Sunt dispus să mă lupt cu oricine, oricât, oricând pentru fiica mea!

CANCAN.RO: Deci nu veți semna înțelegerea?

Victor Vrînceanu: Aștept de la ea de o lună sa revină cu un răspuns. Am acceptat tot ce a vrut. Atât financiar cât și să decidă ea programul fetiței noastre, Victoria. Pentru că până la urmă mama copilului trebuie să aibă întâietate. Dar sub nicio formă nu voi accepta ca fiica mea să fie expusă pe rețelele sociale și la evenimente mondene la o vârstă atât de fragedă! Sunt licențiat în Comunicare și Relații Publice, iar meseria mea este cea de ziarist. Deci înțeleg foarte, foarte bine mecanismele rețelelor sociale și pericolele la care suntem expuși cu toții, nu doar copiii. Aici chiar nu pot să las de la mine.

CANCAN.RO: Sunteți, cumva, ciudați tu și Andreea. Tu îi spui mereu fetiței Victoria, iar Andreea de vreo două luni îi spune numai Venice, deși înainte îi spunea și ea Victoria. Ce se întâmplă?

Victor Vrînceanu: Habar n-am. Asta trebuie să o întrebați pe ea. Numele copilului nostru în acte este Victoria-Venice Vrînceanu. Am observat și eu schimbarea asta, dar până la urmă care e problema? Acestea sunt cele două prenume ale copilului nostru.

CANCAN.RO: Familia cum o strigă pe micuță?

Victor Vrînceanu: Eu, părinții mei, părinții Andreei și fratele Andreei o strigăm cu toții Victoria. Așa ne-am obișnuit de când s-a născut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va putea face copii. Cum a ajutat-o cântărețul
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...