VIDEO EXCLUSIV. Cruduţa & Bobi din Constanţa au făcut ravagii în berărie!

Publicat: 16/01/2018 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a filmat-o pe fosta asistentă TV în plină acţiune! Daniela Crudu şi Bobi din Constanţa au făcut ravagii în berărie. (CITEŞTE AICI: Fosta asistentă a lui Capatos a trăit un coşmar în timpul filmărilor. Daniela Crudu, declaraţii-şoc despre ”Asia Express”: ”Am cedat psihic!”)

Daniela Crudu s-a întors din Asia şi petrece pe rupte, să recupereze cele cinci săptămâni de chin trăite pe continentul vecin. Fosta asistentă TV nu a ieşit singură, ci însoţită de o „brigadă” de fete şi băieţi, iar unul dintre ei nu a scăpat-o din ochi toată seara! (VEZI ŞI: Asistenta TV s-a despărţit şi de ultimul iubit şi… Am filmat-o pe Cruduţa în amor cu faimosul hacker care a spart serverul NASA!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Cruduţa la o berărie, în tandreţuri cu tânărul misterios. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a dansat toată noaptea cu bărbatul care nu a lăsat-o o secundă din ochi.

Fie că era pe ringul de dans, la ţigară sau la… toaletă, bărbatul a însoţit-o pe Cruduţa, iar ea l-a ţinut mândră de mână, afişându-se cu el fără nicio reţinere. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV! Mesaje şocante! Iubitul părăsit i-a dat ultimatum Cruduţei: ”Dacă nu te întorci la mine, MĂ SINUCID!”)

Potrivit surselor noastre, Cruduţa este încă singură, iar bărbatul cu care a făcut ravagii noaptea întreagă, în berărie, este doar un amic, pe care l-a rugat să aibă grijă de ea. (CITEŞTE ŞI: Daniela Crudu, în vacanţă cu iubitul tinerel! Unde a dus-o Radu Maricuţa)

”Nu, în niciun caz nu e iubitul ei. Bobi e un prieten din Constanţa. Nu a scăpat-o din ochi toată seara pentru că aşa i-a cerut ea. Asta a fost condiţia pe care i-a pus-o ca să iasă cu ei. El aşa are grijă mereu de ea şi de fetele ei, gaşca împreună cu care iese mereu. Daniela a fost la berărie împreună cu mai mulţi prieteni, fiind invitată la ziua unuia dintre ei. Ea nu merge niciodată singură şi mereu ia cu ea trei-patru prieteni când iese undeva”, a declarat o bună prietenă de-ale Danielei Crudu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

Daniela Crudu a avut un final de 2017 tumultuos

După despărţirea de Mihai Costea, alias Nilă, în 2014, Daniela Crudu s-a afişat prima dată cu un iubit în vara lui 2017. Fosta asistentă TV a apărut în public cu Radu Maricuţa, fiul celui mai bogat primar din România. Povestea de dragoste dintre focoasa brunetă şi Maricuţa a luat, însă, repede sfârşit, după ce Cruduţa l-ar fi „tradus” cu cel mai bun prieten al lui, Răzvan de la Giurgiu. (CITEŞTE ŞI: Daniela Crudu a petrecut Revelionul în compania unui bărbat celebru! Ce mesaj a transmis bruneta: „Înainte să ne dezbrăcăm şi să…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(I.D.)

Citește și...