VIDEO EXCLUSIV. Le-am interceptat discuţiile din pădure! Doi foşti stelişti şi-au făcut planul în secret cum să pună mâna pe… Dinamo!

Publicat: 18/01/2018 | 00:00

Întâlnire de taină în pădurea Băneasa! Două nume grele ale fotbalului românesc şi-au spus părerile vizavi de Dinamo, un club al cărui patron a ţintit gloria, nu a atins-o, iar acum vrea să vândă! Victor Piţurcă, fost selecţioner în mai multe rânduri, şi Basarab Panduru, fost internaţional român, şi-au şoptit unul altuia impresiile printre fulgii de nea, într-o iarnă devenită autentică măcar pentru o zi! Iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a fost pe fază şi vă prezintă detaliile fulminantei discuţii între cei doi grei ai fotbalului românesc. (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Nu banii pierduţi la poker sau sigla Stelei sunt motivele “fratricidului” dintre ei, ci... S-a jurat că îl distruge pe Gigi Becali: “M-a vândut ca Iuda!”)

Dinamo e mereu un subiect, fie că de bine, fie că de rău! Vorba lor, a celor din galerie, ”fie vreme bună, fie vreme rea…” Momentan, clubul din ”Ştefan cel Mare” se zbate între ”stările” patronului Negoiţă, care vinde, apoi face pasul înapoi… Nimeni nu-l mai înţelege! Oare? Doi grei ai fotbalului autohton, culmea, ambii stelişti, au pus ţara la cale, într-o zonă ferită, în pădurea Băneasa. Şi aproape de Grădina Zoologică. Chiar acolo a avut loc dialogul de-a dreptul uimitor! Subiectul principal, Dinamo Bucureşti! (CITEŞTE AICI: Am aflat ce a făcut Budescu cu banii de la FCSB. ”Magicianul” lui Gigi Becali a plătit 450.000 € pentru o…)

Piţurcă şi Panduru au ajuns în jurul prânzului în buza pădurii. Au parcat. Au coborât din maşini, s-au salutat. Au luat-o, uşor, la pas. Maşinile le-au rămas la barieră. Paşi mărunţi, că nu mai sunt fotbalişti în activitate. Oricum, mersul pe jos face piciorul frumos! Pe alee şi-au dezvoltat ideile cei doi buni prieteni… Şi-au încălzit şi gleznele, precum în anii tinereţii, când crampoanele le confereau atunci stabilitatea… Şi au mers, şi au vorbit, şi au pus la cale stratageme, despre o echipă, despre alta, despre trecut, despre viitor!

Cei doi au revenit, după o plimbărică de vreo jumătate de oră, la barieră, la maşinile de care se ”descotorosiseră” pentru o viaţă sănătoasă. Acolo, au continuat episodul fotbal, dar la concret!

Piţi: ”Dinamo e un club mare!”

Basarab Panduru a dat tonul. I-a explicat fostului selecţioner cum trebuie tratat patronul care se bagă peste antrenor: ”Zici că faci ca el, dar faci, de fapt, ca tine! Ăsta trebuie să fie obiectivul tău, să faci ca tine!…. El nu vrea să lucreze cu tine! El nu vrea cu tine sau cu mine! El vrea să lucreze cu unul despre care crede în momentul respectiv că-l scoate din că^…! Că te nimereşti tu, e o altă poveste! Tu nu trebuie să-ţi vezi de el, trebuie să-ţi vezi de interesul tău! OK! Vin acum, preiau asta, asta, asta! Avem asta, avem asta… Pregătim, facem, dregem…”, au fost vorbele lui Pandi. (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Bokila, Salomao, Nascimento & ”haita veselă” au comis-o. Străinii lui Dinamo, dezmăţ în club cu o noapte înainte de cantonament!)

Piţurcă a gesticulat, a spus ceva, dar Panduru nu l-a auzit! Un taxi rătăcit, care a întors chiar acolo, era să-l acroşeze. Basarab s-a uitat lung la maşina galbenă, cunoscut fiind ca un tip vulcanic, dar a lăsat de la el… Ce-a zis Piţi? Pandi l-a aprobat: ”Bravo!”

Victor Piţurcă a continuat şi a atacat revenirea lui în fotbalul autohton. Posibila revenire… I-a mărturisit lui Panduru că singura echipă la care e dispus să se bage e Craiova. Dar a atacat şi varianta Dinamo, care îi face cu ochiul, cu atât mai mult cu cât s-a şi auzit că fostul selecţioner ar fi o opţiune pentru echipa din ”Ştefan cel Mare”! Piţi, manager la Dinamo! Cum ar suna? Ce spune, însă, Piţurcă despre Dinamo? Cum ar vrea să se implice, alături de Panduru, la una dintre echipele-fanion ale Ligii1?  ”Eu, dacă vin în fotbalul românesc… Dinamo e un club mare! E mai mare decât Steaua! Dar la Dinamo e ca la ăsta… cum îi zice… omul a băgat zece milioane, a văzut că n-a făcut nimic… Îi este frică să se mai bage cu munca…” (CITEŞTE AICI: Declaraţii uluitoare! Fostul fotbalist al Stelei i-a pus gând rău lui Meme: ”Îl caută prin oraş ca să-l bată!”) 

Condiţia: ”6-7 jucători, după încheierea returului!”

Antrenor cu mare experienţă, Victor Piţurcă se înhamă la muncă în ”Groapă” doar cu unele condiţii. ”Să se termine returul, să-mi iau şi eu 6-7 jucători… Jucători pe care-i voiam eu…”, i-a spus Victor Piţurcă lui Panduru. Apoi îl ironizează pe finanţatorul ”câinilor”. ”Dacă e să iasă prost şi să ai un conducător ca Negoiţă…” Amândoi râd. 

Apoi, Piţi îi povesteşte lui Pandi o ispravă a unui cunoscut fotbalist, pe care fostul selecţioner l-a avut sub comandă, în ţările arabe. E vorba de Muntari. ”Dacă nu se accidenta… Cred că terminam pe primul loc! L-am prins cu o gagică în cameră…”, zice Piţi. (CITEŞTE AICI: Ce ”ritual” secret are patronul milionar al lui Dinamo: ”În fiecare vineri…”)

În final, Victor Piţurcă trage concluzia: ”Băăă, tre să ai noroc!” Îi spusese cu puţin timp înainte lui Pandi că Olăroiu, care a antrenat şi el în ţările arabe, şi a făcut milioane de doari, a avut noroc!

Cei doi stelişti se salută, îşi plănuiesc o altă întâlnire, urcă în maşini şi demarează.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Citește și...