Violeta Bănică și-a cunoscut frățiorul vitreg. Andreea Marin a dezvăluit cum a fost întâlnirea cu fiul pe care Lavinia Pîrva i l-a dăruit lui Ștefan Bănică

Publicat: 22/05/2019 | 11:27

Lavinia Pîrva este cea mai proaspătă mămică din showbizul românesc și, în urmă cu câteva zile, ea și bebelușul său au fost vizitați de fiica lui Ștefan Bănică, născută în timpul mariajului cu Andreea Marin. Fosta “Zână a Surprizelor” a dezvăluit cum a fost întâlnirea dintre Violenta Bănică și fratele ei vitreg, Alexandru Bănică.

Citește și: Numele ales de Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică pentru fiul lor NU e întâmplător! Povestea emoționantă până la lacrimi din spatele deciziei celor doi

Violeta Bănică și-a cunoscut frățiorul vitreg, născut de Lavinia Pîrva

Andreea Marin a declarat în platoul emisiunii moderată de Cătălin Măruță că fiica ei, Violeta, l-a cunoscut pe frățiorul său vitreg. Vedeta a povestit că adolescenta l-a ținut în brațe pe micul prinț al tatălui ei, Ștefan Bănică, și al artistei Lavinia Pîrva. Desigur, fosta prezentatoare a fost “zgârcită” în a oferi prea multe amănunte, subliniind că nașterea unui copil este o binecuvântare.

Citește și: Ștefan Bănică Jr., gest pentru soția lui, Lavinia Pîrva, la doar câteva zile după ce a devenit tată

“Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Citește și: Cu cine seamănă mai mult fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are 12 ani și ochii ei sunt albaștri

La o zi după ce a născut, soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a fotografiat cu medicul care a ajutat-o să nască și a transmis un mesaj emoționant. De atunci, ea nu a mai postat nicio poză pe niciun cont de socializare, semn că nu îl va prezenta întregii lumi prea devreme pe fiul său. “El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-as duce pana in pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu aceasta minune numita naștere! Acesta este un om caruia nu am cuvinte să ii multumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!!Multumim Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat Alexandru Banica!❤️❤️❤️”, a scris Lavinia Pîrva pe contul ei oficial de Instagram.

Vă reamintim că Lavinia Pîrva (34 de ani) a devenit mămică pentru prima dată săptămâna trecută. Ea l-a adus pe lume pe fiul său cu Ștefan Bănică (51 de ani) pe 16 mai, iar cântărețul a fost cel care a dat vestea cea mare întregii lumi.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Citește și...