Numele ales de Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică pentru fiul lor NU e întâmplător! Povestea emoționantă până la lacrimi din spatele deciziei celor doi

Publicat: 16/05/2019 | 18:43

Data de astăzi: 16 mai 2019 va rămâne una specială pentru Lavinia Pîrva și soțul ei, Ștefan Bănică. Este ziua în care ei și-au strâns pentru prima dată fiul în brațe, iar emoțiile au fost puternice pentru amândoi. Tot azi, artistul a mărturisit ce nume a ales împreună cu partenera lui de viață pentru micul lor prinț. Iar povestestea din spatele prenumelui bebelușului este una emoționantă până la lacrimi.

Citește și: FOTO / Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a spus adevărul despre operaţiile estetice. Lavinia Pîrva: „Nu sunt împotrivă, aşa că…”

Numele ales de Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică pentru fiul lor NU e întâmplător

Alexandru Bănică se numește băiețelul celor doi soți, iar prenumele ales de ei nu a fost ales la întâmplare. Așa se numea și fratele lui Ștefan Bănică Jr. care a murit într-un accident rutier, produs în urmă cu 18 ani. Puțini știu drama fără margini din familia celebrului cântăreț. Fratele vitreg al solistului, Alexandru Silviu Bănică, s-a stins fulgerător la vârsta de 25 de ani, după ce unul dintre prietenii săi a provocat un accident teribil. Tragedia a avut loc pe o stradă din sectorul 3 al Bucureștiului, după ce șoferul a scăpat mașina de sub control din cauza vitezei și s-a izbit puternic de un stâlp de beton, relatează click.ro. În ciuda eforturilor făcute de medici, fratele lui Ștefan Bănică a murit la spital. Ştefan Bănică Junior şi Alexandru Silviu Bănică aveau o relație bună, iar fratele artistului era poreclit “Babanu”.

Printre sutele de mesaje de felicitare primite de Ștefan Bănică pe contul său de Facebook, unul dintre fani i-a scris un mesaj în care i-a transmis indirect că fratele lui se bucură pentru el. “Cu siguranță acolo sus CINEVA se bucură, e petrecere mare!!! Să fiți sănătoși și fericiți!!!” este comentariul lăsat de internaut.

Vă reamintim că îndrăgitul cântăreț a anunțat că va deveni tătic pentru a treia oară așa cum a procedat și în cazul lui Radu și al Violetei: în cadrul unui concert. Mai exact… pe 15 decembrie, când a susținut un spectacol impresionan la Sala Palatului. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică are 17 ani, iar fiica lui, 10.

Citește și: Cu cine seamănă mai mult fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are 12 ani și ochii ei sunt albaștri

Cu câteva săptămâni bune înainte să nască, Lavinia Pirva a acceptat să facă un pictorial cu burtica de gravidă la vedere. În imaginile făcute publice, vedeta radia de fericire.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Citește și...