Cu cine seamănă mai mult fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are 12 ani și ochii ei sunt albaștri

Publicat: 24/04/2019 | 09:14

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a îndrăgitul cântăreț de Rock’n’Roll, a devenit o domnișoară superbă. Adolescenta a împlinit 12 ani în urmă cu patru luni, este foarte isteață, talentată și ochii ei sunt albaștri. Recent, fosta prezentatoare TV a făcut publică o poză de colecție cu fetița ei și mulți dintre fanii săi și ai lui Ștefan Bănică au încercat să își dea seama cu cine seamănă mai mult aceasta.

Citește și: Andreea Marin, surprinsă de fiica ei cu un gest incredibil: ”Te bucuri că e fată mare și de ajutor”

Cu cine seamănă mai mult fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Nu e un secret pentru nimeni că Andreea Marin și-a dorit să nu își expună prea des și fiica în viața publică. Astfel, în toți acești ani, ea a publicat fotografii cu Violeta destul de rar, însă, în urmă cu câteva zile, carismatica vedetă i-a surprins pe mulți când a postat pe rețelelede socializare o imagine în care fetița pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior apare în toată splendoarea sa. Frumoasa adolescentă a lăsat-o fără cuvinte pe mama ei celebră, după ce i-a făcut o declarație de dragoste inedită: a sculptat o inimă dintr-o roșie și a scris cu ajutorul unui grapefruit mesajul: “I ❤️ U (n.r.: Te iubesc)”.

După ce a savurat momentul emoționant creat de Violeta, Andreea Marin a postat trei poze pe cunoscutele platforme de socializare, care au fost însoțite de descrierea: “Te bucuri ca e fata mare și e de ajutor, dar sufletul ți-l umple când sculptează pentru tine și în banalele legume… salata are gustul Dragostei acum💕”. După ce au analizat minute bune poza recentă cu fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică, fanii s-au împărțit în două tabere: unii sunt de părere că adolescenta seamănă mai mult cu fosta prezentatoare de la “Surprize, surprize”, alții, cu juratul de la “X Factor”. Ochii albaștri i-a moștenit de la bunici, iar pe plan artistic, Violeta a luat câte ceva de la mama sa, dar și din talentele tatălui ei cu care are o relație specială. Căsătorit cu Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică Jr. va deveni tată pentru a treia oară luna viitoare.

Vă reamintim că, în trecut, Andreea Marin a acceptat să facă două ședințe foto alături de fiica ei pentru revista VIVA!; prima s-a petrecut pe când Violeta avea doar câteva luni, iar a doua, la un anișor. În anii ce au urmat, însă, cu toate că a vorbit de fiica sa ori de câte ori a fost întrebată, Andreea a refuzat să își mai expună copilul public.

Citește și: Andreea Marin, îngenuncheată de tristețe după primul divorț: “A fost distrusă, lumea ei se prăbuşise”

Andreea Marin o consideră pe fiica sa cea mai bună prietenă

“Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a mărturisit Andreea Marin de curând în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Citește și: Andreea Marin, surprinsă într-o ipostază emoționantă alături de fiica sa Violeta

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi și-au asumat relația la începutul lunii octombrie 2017.

Citește și...