Andreea Marin, surprinsă într-o ipostază emoționantă alături de fiica sa Violeta

Publicat: 16/04/2019 | 18:12

Andreea Marin a fost surprinsă într-o ipostază emoționantă alături de fiica sa Violeta. Fanii au fost extrem de încântați să le vadă împreună. 

În ceea ce o privește pe fiica ei, Andreea Marin și-a dorit mereu să o protejeze. Așa că vedeta a ținut-o departe de lumina reflectoarelor și de puține ori i-a arătat chipul. Într-o filmare recentă, vedeta a fost surprinsă alături de Violeta într-o ipostază emoționantă. În timp ce micuța cânta la pian, Andreea Marin o privea duios și o asculta cu atenție. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN ȘI IUBITUL CONSUL ȘI-AU ”NEGOCIAT” CĂSĂTORIA?!)

Pe chipul vedetei se poate observa, cu ușurință, mândria și iubirea ce i-o poartă Violetei, cea care îi aduce zilnic bucurii.

“Nu există nimic mai relaxant pentru mine decât să îmi ascult fetița cântând la pian”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin, mândră de fetița ei

Andreea Marin are o relație cu Ionuț Brâncoveanu

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme însă au și făcut sacrificii pentru a-și menține relația. Timp de doi ani, cei doi au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei stă mai mult în România. Iar lucrurile între ei merg perfect. (NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU ANDREEA MARIN & NOUL IUBIT)

“Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în luna martie, Andreea Marin.

Citește și...