Andreea Marin și iubitul consul și-au ”negociat” căsătoria?!

Publicat: 06/04/2019 | 08:45

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu Andreea Marin și partenerul ei, Ionuț Brâncoveanu. Imaginile în sine, dar și discuțiile purtate într-un restaurant, arată clar că fosta “Zână a Surprizelor” are gânduri pe termen lung cu iubitul consul. Așa că nu ar fi exclus ca, în viitor, cuplul să ajungă în fața altarului. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri, însă acest lucru nu a speriat-o. După ultima separare, fosta “Zână a Surprizelor” a început o poveste de dragoste cu Ionuț Brâncoveanu, consulul României în Libia. Când bărbatul are puțin timp liber, prezentatoarea TV profită din plin.

(VEZI AICI: ANDREEA MARIN & IUBITUL AU AJUNS DE URGENȚĂ LA ”SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE” CU SUSPICIUNE DE…)

Prânz cu de toate

Recent, Andreea Marin a făcut o vizită la MAE, locul de muncă al lui Ionuț Brâncoveanu, pe care l-a “răpit”, în pauza de prânz, pentru a merge la un restaurant de lux din zona Aviatorilor. Acolo, cuplul s-a bucurat de o masă copioasă, care a inclus și desert, cafea și limonadă. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

În local, fosta “Zână a Surprizelor” și iubitul consul au petrecut puțin peste o oră, cât a durat pauza diplomatului. Pe durata întâlnirii, au fost momente în care Andreea Marin a părut că i-a oferit chiar și consiliere lui Ionuț Brâncoveanu. Ba mai mult, la un moment dat, i-a și transmis: “Dacă îmi asculți acum sfaturile, în 10 ani o să-mi mulțumești”.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN ŞI-A DESCHIS SUFLETUL ŞI A RUPT TĂCEREA DESPRE NOUA RELAŢIE)

Fosta “Zână a Surprizelor”, din nou mireasă?!

Semn clar că Andreea Marin are gânduri pe termen lung Ionuț Brâncoveanu. Și nu ar fi exclus ca, în viitor, prezentatoarea TV să ajungă în fața altarului pentru a patra oară! Cert este că le stă bine împreună și se comportă, deja, ca un cuplu căsătorit, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

La plecare, consulul României în Libia s-a asigurat că iubita sa a intrat în siguranță în mașină, după care el s-a urcat la volan. A condus până la MAE, după care Andreea Marin a preluat controlul mașinii și s-a dus încotro a avut treabă.

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu, un cuplu frumos

Andreea Marin, despre relația cu Ionuț Brâncoveanu: “A meritat așteptarea!”

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu au făcut sacrificii pentru a-și menține relația. Timp de doi ani au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei stă mai mult în România. Iar lucrurile între ei merg perfect.

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU ANDREEA MARIN & NOUL IUBIT)

“Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în luna martie, Andreea Marin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...