Acasă » Exclusiv » WRS rupe tăcerea, în premiera istorică a show-ului Asia Express! ”Ardeam să vorbesc despre acest subiect!”

WRS rupe tăcerea, în premiera istorică a show-ului Asia Express! ”Ardeam să vorbesc despre acest subiect!”

De: Sabin Tudor 28/02/2024 | 23:40

Andrei Ursu și Vlad Condurache vor face parte din distribuția noului sezon al emisiunii Asia Express. Cele nouă echipe urmează să plece sâmbătă în aventura produsă de Mona Segall și al său staff. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, fostul reprezentant al României la Eurovision face primele declarații despre participarea la show-ul ce a fost lider de audiență la aproape fiecare difuzare.

Cei doi concurenți marchează și o premieră în istoria autohtonă a proiectului, Andrei Ursu și Vlad Condurache constituind primul cuplu gay asumat al show-ului. Ce temeri îl încearcă pe cântăreț, dar și cum percepe plecarea la Asia Express, aflați direct de la câștigătorul TCDU, Andrei Ursu.

( NU RATA: ÎN LINIE DREAPTĂ PENTRU FILMĂRILE CELUI MAI DUR REALITY-SHOW DE LA ANTENA 1. NICOLAI TAND ȘI SORIN BROTNEI S-AU ”ANTRENAT” LA VIETNAMEZ )

Andrei Ursu a oferit un interviu de senzație, despre participarea la Asia Express, în exclusivitate pentru CANCAN.rO (Foto: captură video)

Andrei Ursu face primele declarații despre plecarea la Asia Express, alături de Vlad Condurache: „Atuul nostru este că suntem foarte calmi unul cu altul!”

CANCAN.RO: Ne-am întâlnit la evenimentul „Power Couple”, te-am întrebat de ce nu participi la „Te cunosc de undeva!”, mi-ai zis că te axezi pe muzică. Acum, aparent, te concentrezi pe Asia Express, ce s-a întâmplat?

Andrei Ursu WRS: Ce se întâmplă, îmi stă foarte bine cu câteva sute de mii de euro în plus în buzunar și n-aș vrea să plătesc clauze din contracte, să vorbesc mai devreme despre niște chestii pe care n-ar trebui să le vorbesc. Eu ardeam să vorbesc despre acest subiect,  acum mă bucur super mult că pot să fac asta și în fața camerelor. Mă și axez pe muzică, am avut două săptămâni cu întâlniri, să lăsăm acasă. Plecăm, sperăm noi că pentru două luni, atât ține maxim. Trebuie să las pentru acasă piese, lansări, totul pregătit.

Andrei Ursu și Vlad Condurache vor pleca sâmbătă în aventura organizată de Mona Segall (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Adi Nartea spunea că este speriat până va ajunge acolo. Tu cum percepi lucrurile?

Andrei Ursu WRS: Exact același lucru mi se întâmplă și mie. Mulțumesc, Adi! Ce tare e Adi, l-am cunoscut la întâlnire și mi se pare super băiat. Sper să-mi păstrez aceeași părere despre el și când plecăm acolo. Foarte mulți apropiați, după ce s-au anunțat echipele, spuneau că au emoții pentru noi. Eu sunt foarte calm, dar parcă mă apucă emoțiile din cauza oamenilor care pun această presiune pe noi. Vorbeam și cu Vlad și cu soră-mea, le spuneam că abia aștept să plecăm.

CANCAN.RO: Care crezi că este atuul vostru?

Andrei Ursu WRS: Atuul nostru este că suntem foarte calmi unul cu altul. Am zis că dacă ies nervii discutăm, nu o să am paravan și nici el. Am zis că noi vrem să mergem acolo să facem o figură foarte bună și să câștigăm. Nu neapărat să ne gândim la imaginea noastră, să cosmetizăm. Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză, ne ocolim, ne nu știu ce. Nu știu ce o să ne aștepte acolo, probabil o să ne și certăm.

( CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI WRS, DUPĂ CE EMIL RENGLE A DEZVĂLUIT PENTRU CANCAN.RO CĂ VREA SĂ RĂMÂNĂ ÎNSĂRCINAT: ”E UN NEBUN!” )

Vlad Condurache și Andrei Ursu formează primul cuplu gay, asumat, din istoria sh0w-ului organizat de Mona Segall: „Am și vorbit la terapie despre asta!”

CANCAN.RO: Care e cea mai de temut echipă?

Andrei Ursu WRS: Nu am cum să zic asta, pentru că m-am uitat la sezoanele trecute și mi-am dat seama că uite, mereu îl dau exemplu pe Țociu, că m-a impactat cât de puternic a fost. Ziceai că sigur o să iasă în prima sau a doua ediție, cât a ținut, e mult de psihic. Mi-e frică de Nartea, că e și sportiv, mi-e frică de Tand, că mi-a povestit prin ce a trecut și e spirt omul , e uns cu toate alifiile. Anca Țurcașiu s-a plimbat prin toată lumea asta, că și cu ea am vorbit. State e o nebună și nu o să se ia în serios, iar ăsta e un super avantaj. O văd foarte relaxată.

Andrei Ursu a reprezentat România la Eurovision în anul 2022 (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Voi sunteți prima echipă de acest tip în acest gen de reality. V-ați gândit cum veți fi primiți de către public?

Andrei Ursu WRS: Ne-am gândit, am și vorbit la terapie despre asta, cu terapeuta mea scumpă și dragă. Nu în legătură cu noi, că noi trăim într-o bulă în București, artisticăraie, oameni deschiși la minte, credem noi. Doar că mă gândeam la maică-mea și la bunica lui Vlad. Maică-mea stă în Buzău și bunica lui Vlad pe lângă Ploiești. Îmi era să nu sufere ele cumva citind comentarii de la oameni sau poate și în viața de zi cu zi să primească. Dar am vorbit cu ele și ele ne-au zis «bă, vouă vă e frică pentru noi? Să vă fie frică pentru voi că n-aveți ce mânca!». Și mi-a zis o vorbă bunica lui Vlad, «toată viața mi-a fost frică de gura lumii și n-am avut decât de suferit din cauza asta». Și am zis «dacă femeia asta la 80 de ani nu are nimic împotrivă, ne-a îmbrățișat și ne-a zis dați-i înainte», e cel mai frumos lucru. Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!

( ACCESEAZĂ ȘI: A TRECUT DE LA ANTONIA LA RUBY, APOI A DEVENIT STAR INTERNAȚIONAL, DAR… WRS FACE MĂRTURII ULUITOARE: “NU AVEAM CU CE SĂ PLĂTESC …” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Ciorbă falsă de burtă cu ciuperci pleurotus. E la fel de bună ca varianta consacrată
Ciorbă falsă de burtă cu ciuperci pleurotus. E la fel de bună ca varianta consacrată
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...