Zăvo, filmată la miezul nopții ”la plimbare” cu… demonii!

Publicat: 11/11/2018 | 22:05

Dacă, pe vremuri, le plătea bani grei vrăjitoarelor ca să cumpere un demon, Oana Zăvoranu a renunțat, între timp, să mai viseze la cai verzi pe pereți. Acum și-a transformat soțul într-un „demon”, chiar de ziua lui. Ea s-a deghizat în Cat Woman și, cu „demonul” din dotare, a plecat la plimbare. Plimbare pe care le-a stricat-o un echipaj de poliție. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Oana Zăvoranu a scăpat aproape definitiv de vrăjitoare, nu și de… vrăji. Vrăjește pe oricine cu spiritul ei tânăr și nonconformist, dar poate să scoată și demonii care zac în ea atunci când e călcată pe coadă. Recent, și-a scos la plimbare „demonul” care i-a devenit soț. De ziua lui Alex, Zăvo s-a deghizat în Cat Woman, iar el într-o mare arătare. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A DAT PESTE CAP FANII)

”La mulți ani! Cum te-ai distrat de ziua ta? M-am distrat cu soția mea și acum continuăm distracția. Hai să te vedem la față puțin. Nu mă mai cunoști?”, a fost discuția dintre fotoreporterii CANCAN.RO și Alex Ashraf. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Și nu doar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, i-a salutat pe Alex și Oana, ci și polițiștii de la Brigada Rutieră, care i-au tras pe dreapta. Cel mai probabil pentru un control de rutină. De măști, Zăvo nu duce lipsă. Are o adevărată colecție, care valorează o avere.

Oana Zăvoranu își decorează casa de Crăciun

Printre alte lucruri de valoare se numără și ochelarii de fiță cu care Oana Zăvoranu s-a afișat la vizita făcută polițiștilor, în dosarul în care Pepe o acuza de furtul unor bani dintr-un seif, sume care, de fapt, nu s-ar fi aflat acolo. De firmă sunt și stivele de ochelari care ocupă un dulap întreg. Cei care îi ocupă toată fața pot fi cumpărați cu 465 de euro. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU S-A PUS IAR PE ELE! VEDETELE VIRTUALE, FĂCUTE PRAF)

Și dacă acum s-au deghizat cu ocazia Halloween-ului, pentru Oana nu e nevoie de o sărbătoare specială ca să treacă prin transformări. A pățit-o pe propria piele soțul ei. Acum însă cei doi se pregătesc pentru altfel de transformări: decorarea casei de Crăciun. Pentru asta, Oana Zăvoranu și Alex vor apela la alpiniști utilitari ca să le îmbrace casa din Dorobanți în zeci de mii de beculețe. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...