ATENȚIE! Conținut periculos! Oana Zăvoranu și-a dat peste cap fanii! Poartă doar o pereche de chiloței minusculi: „Îți vine să-ți…”

Publicat: 10/11/2018 | 14:06
ATENȚIE! Conținut periculos! Oana Zăvoranu și-a dat peste cap fanii! Poartă doar o pereche de chiloței minusculi: „Îți vine să-ți…”

Oana Zăvoranu a dat peste cap internetul și toții fanii, după ce a pozat într-o „ținută” de infarct, mai precis doar o pereche de chiloței minusculi.

Bruneta s-a fotografiat la solar și, precaută din fire, a decis să răspundă în avans comentariilor răutăcioase cum că solarul ar fi extrem de nociv. Vedeta militează pentru solar în detrimentul soarelui natural, iar printre beneficiile pe care le enumără se află și timpul extrem de scurt și rezultatele spectaculoase, în detrimentul efortului de a sta la soare cu orele și a transpira.

‘Mersul la bronzat este una dintre activitățile mele de relaxare după o zi obositoare! Știu, o să-mi săriți în cap toate, că e nociv… bla, bla, bla… Vă dau o veste bună: nu mai e nociv decât statul la soare direct! Bașca că îl fac de maxim două ori pe săptămână (deci nu dorm în solar)… și în 20 de minute te bronzezi cât dacă ai sta vreo 5 ore să te bată soarele în cap, în timp ce tu transpiri plină de ulei și alte lucruri pe care le-ai pus tu pe tine ca să te protejezi (cică) de razele lui și îți vine să-ți bagi p%$@ în el de bronz și de soare! N-am dreptate? Păi am, normal, că eu am mereu dreptate’, a scris vedeta pe Instagram.

În toamna lui 2016,  Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în mare secret, naşii fiind Mihaela şi Silviu Prigoană.

Oana Zăvoranu și-a anunțat fanii că are planuri mari pentru anul viitor. Vedeta a început deja să își creeze singură ținutele vestimentare, asta după ce și-a lansat recent un parfum.

Citește și...