Zi de doliu în showbiz-ul din România. A murit Elena Cârstea. Simona Suhoi a făcut anunțul

Publicat: 14/05/2019 | 15:44
Zi de doliu în showbiz-ul din România. A murit Elena Cârstea. Simona Suhoi a făcut anunțul

Showbiz-ul din România este în doliu! A murit Elena Cârstea, iar Simona Suhoi, ex-Sensual, a făcut tristul anunț.

Bunica Simonei este femeia care s-a stins în urmă cu doar câteva zile. Era un cunoscut artist plastic din România.

Pictorița Elena Cârstea, propriater al Galeriei 15 din București, a murit la 87 de ani. Femeia era și bunica Simonei Suhoi (ex-Sensual). ”Un artist autodidact, mamă a 4 copii, a muncit din greu, alături de soțul ei la ferma pe care o dețineau în Leordeni, Argeș. În tinerețe, a lucrat ca profesoară. Elena Cârstea s-a născut în 1932, în București”, se arată pe site-ul galeriei de artă pe care aceasta o deținea.

Simona spune că bunica a crescut-o

”A fost bunica mea, cea care m-a crescut. Nu îmi vine să cred că n-o s-o mai văd niciodată. A fost toată viața o doamnă, nu și-a arătat nici un moment vârsta. Îi datorez multe bunicii, inclusiv faptul că m-a învățat să pictez. A fost o persoană discretă, nu-i plăcea foarte mult să apară. Acum, mătușa mea are grijă de galerie. Anul ăsta este foarte prost pentru mine, am primit doar vești rele”, a declarat Simona pentru WOWbiz.ro.

În urmă cu câteva săptămâni a murit și fostul iubit al Simonei, Nicu Maharu. Vedeta a refuzat însă să vorbească despre acest eveniment, din respect pentru familia bărbatului. Cei doi s-au despărțit cu mai bine de 6 ani în urmă și nu au mai păstrat legătura.

Citește și...