Mantea a ramas fara replica in momentul in care Varciu a scos bijuteria imprumutata de la o fata din platoul emisiunii "Roata cu noroc": "Daca ai inel, accept cererea in casatorie"

m.cancan.ro
Liviu Varciu si Andreea Mantea sunt protagonistii unui flirt continuu, mai ales de cand au devenit colegi la Kanal D. Mai in gluma, mai in serios, Liviu ii face curte asiduu Andreei, iar la filmarile emisiunii "Roata norocului", chiar a reusit sa o dea pe spate. Asezat in genunchi, prezentatorul TV a cerut-o in casatorie, pregatindu-se ca la carte in prealabil.

Varciu a asteptat cu sufletul la gura momentul in care a invitat-o in emisiunea lui pe Andreea Mantea, careia i-a pregatit o surpiza de proportii. Ingenios si cu un talent innascut de cuceritor, prezentatorul TV a pus la cale un moment care va ridica acul audientelor considerabil, cerand-o pe Andreea in casatorie. Nu oricum, ci cu totul pregatit in detaliu, pentru a fi sigura ca nu da gres. Asezat in genunchi, Liviu i-a adresat Andreei marea intrebare, la care aceasta i-a replicat, convinsa fiind ca il va pune in mare dificultate: "Daca ai inel, accept". SI, ca prin minune, spre marea surprindere a brunetei, Varciu a scos din buzunar chiar un inel, pe care i l-a pus tacticos pe deget. La acest gest, co-prezentatoarea emisiunii CANCAN TV a ramas muta de uimire, reusind cu greu sa iasa din incurcatura: "Liviu este o persoana imprevizibila si foarte glumeata, stie intotdeauna sa creeze momente speciale in emisiune. Imi place foarte mult "Roata Norocului" si urmaresc acest show cu placere. Ma bucur mult ca suntem colegi la Kanal D", a declarat bruneta, pentru CANCAN. Imaginile inedite cu Liviu si Andreea pot fi urmarite in emisiunea de asta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Cat de buna e Andreea Mantea pe plaja! Ceafa de porc in loc de dieta, dar tot arata incredibil!

Stefan Stan, zapacit de Andreea Mantea! A intrat imbracat in apa dupa ea, a pipait-o si s-a holbat in sanii ei

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj