Silviu Prigoană cu o limuzină de sute de mii de euro, Adriana pe jos! Bahmuţeanca şi-a scos Dacia la vânzare!

m.cancan.ro
Silviu Prigoană cu o limuzină de sute de mii de euro, Adriana pe jos! Bahmuţeanca şi-a scos Dacia la vânzare!

Divorţul dintre afacerist şi vedetă s-a finalizat în urmă cu o lună, iar la acea vreme, bruneta a spus că este nemulţumită că el cheltuie mii de euro, iar copiilor nu le oferă nimic.

Între timp, lucrurile au luat o altă turnură, mai ales după ce Prigoană, la botezul lui Pepe, i-a făcut fostei sale soţii, o declaraţie impresionantă de dragoste.

"E foarte nasol ce se întâmplă. E sfâşietor. Ţi se rupe carnea pe tine. Nopţi întregi meditez unde am greşit.

Nu există zi cu lumină sau noapte cu lumină fără Adriana. Vreau să se întoarcă acasă cu cei mici", a spus Prigoană pentru Happy Hour.

Chiar dacă iniţial, după ce a auzit aceste vorbe, Adriana a spus că nu există şanse de împăcare, la câteva ore distanţă, ea a declarat că se va mai gândi la asta şi că momentant "are nevoie de o pauză pentru că este extrem de confuză".

În schimb, pe alt plan decât cel al iubirii, Adriana este foarte activă, mai ales că şi-a scos astăzi maşina, o Dacia Duster, la vânzare, în timp ce Prigoană conduce o limuzină de sute de mii de euro.

(A.T.)

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Alessandra

Virgina pana la 27 de ani! Ce vedeta a recunoscut ca nu a intretinut relatii intime, desi toti credeau ca nu mai e fecioara

Vedetele sunt adesea implicate in diferite scandaluri sexuale. Ele, in schimb, au preferat sa stea d
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
Http://SmartUrl.it/RoML (20.2.2013, 16:28:04)
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League, chiar Trofeul UEFA C.L! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http://SmartUrl.it/RoML | | | (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) MANAGER DE FOTBAL ONLINE AICI: Http://SmartUrl.it/RoML
iri (20.2.2013, 16:17:02)
O FI CHIAR BLEAGA SA SE INTOARCA.DRAGOSTEA TREBUIA DOVEDITA,NU VORBE,BLA,BLA.E F GELOS PE EA SI VREA SA-I STRICE TOT.EU I-AS INTINDE SI O ,,CAPCANA,, DA-MI TOT CE MI SE CUVINE CA SOTIE,PENTRU COPII.SEMNEAZA LA NOTAR,APOI,VIA,VAI IN QUELL PAESE.NU CEDA.PENTRU NIMIC IN LUME.IN ITALIA SE ZICE,,LA MAMA DEI STRONZI E SEMPRE INCINTA.NU TE CUNOSC,CITESC DOAR CANCAN.DAR PREA TE-A UMILIT.
aaaaa (20.2.2013, 15:40:26)
MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Likul de inregistrare : http://marketglory.com/register/oonnyy Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta see you siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala.
OFERTA ZILEI: A D I O - A M E N Z I ! R E D U C E R E 20% + TRANSPORT G R A T I S !! (20.2.2013, 15:17:08)
________________ ADIO AMENZI: Detectoare Radar Japoneze pt NOILE RADARE !________________ ___________________ DVD-PLAYERE pt TETIERE / COTIERA / PLAFON !!_______________________ ________________ NAVIGATII GPS stil IPHONE5, ecran HD, Full Europa 3D ! _____________________ ___________________________ Noi, Sigilate, Garantie 2 ANI ! ________________________________ _____________SUPER-REDUCERE -20% si TRANSPORT GRATUIT in FEBRUARIE 2013 ! ___________ ____________________________Detalii pe Www.AntiRadare.ro _______________________________
IO (20.2.2013, 14:45:22)
Bä ce scoala are t^rfeta de pantelimon!!!
First page Forward > Last page