Bianca Dragusanu

Din dorinţa de a atinge perfecţiunea, vedetele autohtone au platit mii sau chiar zeci de mii de euro medicilor esteticieni pentru a le schimba complet înfăţişarea. „Spy” a trecut in revista cateva cazuri celebre.

Cele mai multe vedete nu şi-au făcut o simplă corecţie, ci aproape că s-au transformat total. Medicul estetician Chawi Youssef ne-a povestit totul despre interventiile estetice prin care au trecut o serie de vedete.

Elena Băsescu a cheltuit aproximativ 20.000 de Euro

În vârstă de 35 de ani, Elena Băsescu, mezina fostului Preşedinte al României, a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticieni, nemulţumită de aspectul său. A început cu injectarea colagenului în buze, operaţiune pe care o face de aproximativ 10 ani.

Pentru a arata mai bine, Eba a ales să apeleze la unele operatii estetice
Pentru a arata mai bine, Eba a ales să apeleze la unele operatii estetice
Apoi, se pare că şi-a retuşat coapsele, suferind două intervenţii chirurgicale în zona respectivă, apoi a mai trecut de trei ori prin cabinetul medicului estetician ca să-şi remodeleze nasul. Elena Băsescu a făcut şi un peeling chimic ca să scape de acneea care nu o lăsa în pace deloc. În total aproximativ 20 de mii de euro pentru o nouă înfăţişare. Medicul estetician, e de părere că EBA a făcut o intervenţie estetică şi la nivelul pomeţilor. „Elena Băsescu şi-a mărit buzele şi pomeţii şi a făcut rinoplastie”.


Bianca Drăguşanu a cheltuit aproximativ peste 10.000 de euro

Deşi susţine, ca şi Anda Adam, că are o singură operaţie estetică, Bianca Drăguşanu (34 ani) rămâne printre vedetele despre care gurile rele afirmă că are mai multe. Cu toate acestea, Bianca nu a exagerat cu intervenţiile chirurgicale şi nu este mai operata decât multe alte vedete autohtone.
Bianca Dragusanu este adepta operatiilor estetice
Bianca Dragusanu este adepta operatiilor estetice
Totuşi, Bia a scos din buzunar mai bine de 10.000 de euro pentru a arăta aşa cum este acum. La finalul anului trecut, Bianca şi-a mai înscris pe lista operaţiilor o rinoplastie, chiar dacă nu avea neapărat nevoie de această intervenţie. „Bianca Drăguşanu are rinoplastie, implant mamar şi augmentarea buzelor cu acid hialuronic”, a spus doctoral Youssef. Pe lângă toate acestea Bianca face tratamente cu laser ca să-şi acopere vânătăile inestetice de pe tibie.


Anda Adam a cheltuit aproximativ 7000 de euro

Anda Adam (35 ani) a cheltuit aproximativ 7.000 de euro pentru imaginea de acum. Cântăreaţa are două operaţii de mărire de sâni, căci prima s-a dovedit a fi un fiasco total, şi, periodic îşi măreşte şi volumul buzelor. Anda nu doar că neagă evidenţele, dar este şi iritată atunci când e întrebată despre operaţiile pe care şi le-a făcut.

Anda Adam a recunoscut mereu cand si-a facut modificari corporale
Anda Adam a recunoscut mereu cand si-a facut modificari corporale
„Ideea este că eu am o singură operaţie estetică, un implant al sânilor. Realizaţi că nu sunt Michael Jackson 2! Sunt întrebată mereu acelaşi lucru. Contează foarte mult cu ce ruj mă dau. Amfost la un eveniment monden şi am folosit un ruj corai, normal că-ţi dă un volum mai mare la buze şi se vede altfel. Dar când îmi vedeţi buzele naturale, comparaţi şi o să vă daţi seama”, a fost unul dintre răspunsurile dure ale Andei. Acum să vedem ce zice şi medical estetician. „Anda Adam are implant mamar şi buzele accentuate cu acid hialuronic. Nu a exagerat şi chiar dă un aspect natural”, a spus specialistul.

 

Brigitte Năstase a cheltuit 15.000 de euro


Soţia fostului mare tenismen, Ilie Năstase, Brigitte Năstase (39) se numără printre femeile care au regretat că au abuzat de intervenţiile chirurgicale, mai precis de cele de la nivelul feţei. „Eram obsedată de buzele Angelinei Jolie, deşi aveam o fizionomie frumoasă. Mai făcusem alte intervenţii mai uşoare, dar fără efect permanent. În 2003, am ales bioalcamida, care a fost retrasă după doi ani de pe piaţa mondială pentru că a avut reacţii foarte urâte. Mi-au injectat o fiolă, mult, că eu am vrut mult. Cred că şi în buza de jos mi-au pus, chiar dacă nu se face”, povestea Brigitte care a cheltuit mai mult pentru a-şi repara faţa după operaţiile greşite, decât pentru intervenţiile iniţiale.

Brigitte si-a dorit sa arate ca Angelina Jolie
Brigitte si-a dorit sa arate ca Angelina Jolie
Brigitte a plătit 15.000 de euro pentru a încerca să revină la formele cu care a înzestrat-o mama natură. „Brigitte Năstase şi-a făcut implant mamar, blefaroplastie, botox în ridurile de expresie şi şi-a modificat buzele cu acid hialuronic. Cred că şi-a repoziţionat şi muşchii feţei. Pomeţii arată foarte bine”, ne-a declarat medicul Chawi.Mihaela Rădulescu a cheltuit minimum 25.000 de euro

Mihaela Rădulescu (46 ani) a şocat pe toată lumea, anul trecut, când s-a întors în România cu fizionomia total schimbată, datorită operaţiei la nas pe care a suportat-o. Cu toate astea, ea a refuzat mult timp să recunoască evidenţele, dar până la urmă nu a mai ascuns faptul că s-a operat la nas. Şi recunoaşte ca pentru operaţia de mărire a sânilor a avut nevoie de mult curaj şi mulţi ani.

Si Mihaela Radulescu a trecut pe la estetician. Ar trebui sa aiba grija de tenul ei, pentru ca varsta isi spune cuvantul.
Si Mihaela Radulescu a trecut pe la estetician. Ar trebui sa aiba grija de tenul ei, pentru ca varsta isi spune cuvantul.
Şi dacă mai exista vreun dubiu, desi fotografiile vorbesc de la sine, medicul estetician Youssef ne lămureşte: „Mihaela Rădulescu şi-a făcut mai multe liposucţii, are implanturi mamare, rinoplastie, botox pentru riduri, lifting facial şi acid hialuronic pentru buze”. Jurata de la Românii au Talent, a plătit de-a lungul timpului minimum 25.000 euro pentru a avea imaginea de astăzi, una total schimbată faţă de cea cu care a debutat în showbiz.Cristina Spătar are opt operatii care au costat-o 35.000 de euro


De-a lungul anilor, Cristina Spătar (47 ani) a fost una dintre cele mai serioase consumatoare de chirurgie estetică din showbiz, s-a lăsat pe mâna mai multor medici, în mare parte a celor din Italia. Are nu mai puţin de 8 operaţii, pentru care a cheltuit 35.000 euro. Chiar dacă a spus întotdeauna că nu are nimic împotriva operaţiilor estetice, Cristina a spus că la nas s-a operat de nevoie.

Cristina Spatar este adepta operatiilor estetice
Cristina Spatar este adepta operatiilor estetice
“M-am operat de deviaţie de sept. Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Este dureros doar dacă te atinge cineva… M-am obişnuit destulde greu cu schimbarea. Am fost umflată mult timp şi m-am temut că voi rămâne aşa”, spunea Cristina în 2011 la puţin timp după rinoplastie. Medicul estetician, Chawi Youssef este de părere că regina R&B are chiar mai multe operaţii decât declară. „Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acidhialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”, a spus medicul.


Daniela Gyorfi, 15.000 de euro

Fără doar şi poate, Daniela Györfi (47 ani) este artista care a dat startul operaţiilor estetice în România. Blonda a scos mai bine de 15.000 de euro pentru a scăpa de complexe, dar şi pentru a-şi rezolva problemele de sănătate.
Daniela Gyorfi are un trup aproape perfect, dar ea considera ca poate arata si mai bine
Daniela Gyorfi are un trup aproape perfect, dar ea considera ca poate arata si mai bine
În total, cântăreaţa are trei intervenţii la sâni şi una la nas, aşa cum chiar ea a declarat. La acestea se mai adaugă şi alte intervenţii precum estomparea ridurilor cu botox, a cearcănelor cu grăsime proprie sau mărirea buzelor cu acid hialuronic. După toate aceste operaţii, Daniela Györfi a ajuns de nerecunoscut.


Cristina Rus, 7000 de euro

De când s-a lansat în muzică, Cristina Rus (34 ani) a avut o problemă cu nasul şi mereu a declarat că vrea să facă rinoplastie. Cântăreaţa nu s-a mulţumit cu atât şi şi-a mărit şi bustul, şi buzele. După ce a plătit 7.000 de euro pentru a-şi schimba fizionomia, Rus a decis să-şi scoată protezele de silicon. Ca mai toate vedetele operate, Cristina a negat mult timp că şi-ar fi operat nasul, iar până la urmă a declarat că s-a operat din motive pur medicale.

Este considerata o femeie frumoasa, insa carcotasii s-au grabit sa spuna ca frumusetea ei a fost dobandita cu ajutorul medicului estetican
Este considerata o femeie frumoasa, insa carcotasii s-au grabit sa spuna ca frumusetea ei a fost dobandita cu ajutorul medicului estetican
“Nu sunt nici pentru operatiile estetice nici împotriva. Cred că este foarte important să te simţi bine tu cu tine şi să te gândeşti cum vei arăta peste câţiva ani. Am într-adevăr o rinoplastie pentru că am avut o problemă la nas, aveam probleme de sufocare şi cu ocazia aceea am făcut nasul puţin mai mic. Momentan am o singură operaţie", a spus cântăreaţa care nu a recunoscut niciodată însă că a avut implanturi mamare. Medicul estetician însă o contrazice. „Cristina Rus are rinoplastie,buzele îi sunt mărite cu acid hialuronic. Şi-a mărit şi bustul, însă se vede că a renunţat la implantul mamar”, a mai spus specialistul în chirurgia estetică.


Loredana Groza, peste 8000 de euro


Loredana Groza (45 ani) se numără printre artistele care, atunci când sunt întrebate de operaţiile estetice, nu recunosc că au trecut prin mâna specialistului. Însă, medicii esteticieni sunt de altă părere. „Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze şi botox pentru riduri”, ne-a declarat Chawi Youssef.

Are 45 de ani, insa arata foarte bine
Are 45 de ani, insa arata foarte bine

Artista a scos din buzunar mai bine de 8.000 de euro pentru a corecta trecerea anilor. “ Aş vrea să găsesc întotdeauna soluţiile cel mai puţin periculoase şi să îmbătrânesc frumos", declară cântăreaţa ori de câte ori este întrebată dacă a trecut pragul vreunui cabinet de chirurgie estetică.


Gina Pistol, peste 12.000 de euro


“Atunci când suferi o intervenţie chirurgicală şi rezultatul nu este cel dorit, e foarte neplăcut”, spune Gina Pistol (34 ani) de fiecare dată când e întrebată despre operaţiile estetice, asta pentru că a simţit pe pielea ei ce înseamnă să ai o operaţie estetică nereuşită.

Din dorinta de a atinge perfectiunea vedeta a apelat la operatii estetice
Din dorinta de a atinge perfectiunea vedeta a apelat la operatii estetice
Pistol a cheltuit mult mai mult pentru a-şi repara nasul şi buzele, distruse de primul medic estetician la care a apelat. Pentru 4 operaţii la nas şi mai multe la buze, Pistol a cheltuit mai bine de 12.000 de euro.

 

Oana Pascaru

Citeste despre: operatii estetice mihaela radulescu, elena basescu operatii estetice


Share On Facebook