Alexandru Vişinescu

În urmă cu o lună, Alexandru Vişinescu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare pentru crime împotriva umanităţii. CANCAN.ro a aflat unde se află şi care mai este starea de sănătate a toţionarului, în vârstă de 90 de ani.

Până în urmă cu trei ani, puţini sunt cei care auziseră de Alexandru Vişinescu. Trimiterea acestuia în judecată pentru crime împotriva umanităţii a scos la iveală poveşti de-a dreptul înfiorătoare, fapte monstruoase săvârşite de Vişinescu, poreclit “torţionarul”.

Visinescu este considerat unul dintre cei mai feroce criminali ai comunismului
Visinescu este considerat unul dintre cei mai feroce criminali ai comunismului
Acesta a torturat şi ucis fără milă zeci de persoane pe vremea în care a fost comandant al penitenciarului Râmnicu Sărat. În luna februarie a acestui an, Alexandru Vişinescu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare, iar sentinta l-a făcut pe fostul militar să plângă în hohote şi să ceară clemenţă din partea judecătorilor, motivând că doreşte să moară acasă, în patul său.

Îşi va petrece ultimele zile în închisoare!

Torţionarul nu a reuşit să înduplece completul de judecată, iar ultimele 30 de zile şi le-a petrecut după gratii. CANCAN.ro a aflat ce mai face Visinescu şi cum se simte.

Torţionarul se află ţintuit într-un pat de la penitenciarul Jilava
Torţionarul se află ţintuit într-un pat de la penitenciarul Jilava
"Este la spitalul penitenciar Jilava. Nu este într-o stare foarte bună, nu se mai poate duce singur la toaletă, are nevoie de ploscă sau pampers. În primele zile nu a vrut să mănânce, stătea mereu supărat şi încruntat. Nu a plans, are un caracter foarte puternic. E greu de crezut că va ajunge să stea la comun cu ceilalţi deţinuţi pentru ca este foarte bolnav, nu se deplasează singur. Se vede că este foarte deprimat. Nu a venit nimeni să îl viziteze”, a declarat o sursă de încrede, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoiţă


 

interior 1:Visinescu este considerat unul dintre cei mai feroce criminali ai comunismului
interior 2: Torţionarul se află ţintuit într-un pat de la penitenciarul Jilava
 

Citeste despre: alexandru visinescu, alexandru visinescu jilava, alexandru visinescu tortionar


Share On Facebook