120 de petrecăreţi români au plecat fără să achite nota de plată dintr-un restaurant din Spania! La ce sumă se ridică pagubele

Publicat: 02/03/2017 | 21:52
120 de petrecăreţi români au plecat fără să achite nota de plată dintr-un restaurant din Spania! La ce sumă se ridică pagubele

Un grup de petrecăreţi a reuşit să facă o pagubă considerabilă unui restaurant din Spania, după ce au dispărut dintr-odată din respectivul local, fără să achite nota de plată, în timp ce participau la un botez.

Chit că achitaseră o garanţie în valoare de 900 de euro, cele 120 de persoane au părăsit restaurantul El Carmen din Bembibre, din nord-estul Spaniei, cu doar câteva momente înainte de servirea desertului, potrivit patronului localului.

„S-a întâmplat pe parcursul unui singur minut. A fost ceva planificat şi ei au plecat în fugă“, a povestit Antonio Rodriguez, proprietarul retaurantului, potrivit news.ro. Participanţii la acea petrecere de botez datorează proprietarului restaurantului o sumă de peste 2.000 de euro.

Totodată, chit că Poliţia a deschis o anchetă, patronul este destul de rezervat în privinţa şanselor de-a recupera banii, în urma pagubei făcute de către români. De asemenea, niciunul dintre participanţii la petrecerea de botez nu a putut fi găsit. În plus, petrecăreţii au consumat aproximativ 30 de sticle cu diverse băuturi alcolice, alături de aperitive şi felul principal.

Citește și...