Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 mai! Leii evită discuțiile în contradictoriu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 mai! Leii evită discuțiile în contradictoriu

De: Cancan 30/04/2018 | 22:28
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 mai! Leii evită discuțiile în contradictoriu
Horoscopul zilei de 1 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 mai 2018 spune că leii evită discuțiile în contradictoriu.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

În această perioadă, o idilă sau sentimente ascunse pe care le nutrești pentru cineva pot fi ținute la depărtare de ochii lumii, dar fii cu băgare de seamă și la repercusiunile pe care ți le pot aduce! Poți fi dezamăgit sau ți se pot ascunde unele informații de către cineva din familie. Creativitatea te poate face să câștigi niște bani sau să termini un proiect la care lucrai. Lasă-te purtat de ceea ce simți și acționează conform inspirației de moment!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Prietenii joacă un rol important în viața ta astăzi. Nu ezita să te confesezi lor, să ceri păreri sau să te deschizi către ceea ce ei au să îți comunice! Poți fi invitat la un eveniment monden care să îți facă mare plăcere sau la care să cunoști oameni importanți pentru proiectele viitoare. Astrele te susțin pentru a atrage atenția și pentru a capta interesul celor din jurul tău. Ziua se încheie cu emoții pozitive care să te ajute să mergi mai departe într-o relație!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Planurile pentru o călătorie la mare distanță sunt bine venite acum. Gândește-te la toate amănuntele, în special la compania pe care o vei alege să îți fie alături. Asigură-te că este ceea ce îți dorești și că sunteți pe aceeași lungime de undă. Dacă trebuie să dai un test în această perioadă, fii atent la toate informațiile ce îți sunt furnizate. Riști să scapi din vedere un amănunt și să greșești în cel mai banal mod!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Comunicarea cu cei din jur este foarte importantă în momentul de față. Afirmă-ți dorințele și spune răspicat ceea ce gândești, cuvintele se pot materializa mult mai repede în această perioadă. Este o zi benefică în planul cursurilor, de la care poți afla o mulțime de informații utile pentru viitor și pentru dezvoltarea ta interioară! În același timp, o deplasare într-o companie plăcută îți va face foarte bine și te va destinde, așa că nu refuza dacă ți se propune!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Evită discuțiile în contradictoriu, iar dacă ajungi să intri într-o dispută cel mai indicat este sa privești totul cu detașare, flexibilitate și înțelegere. Pune-te în locul celuilalt și încearcă să vezi lucrurile și din punctul lui de vedere! Totodată, această experiență te va ajuta să fii mai asertiv și să nu iei totul în tragic! Unele câștiguri pot veni de la partenerul de viață, care te ajută sau care îți face un cadou la care visai de mult timp!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Permite-ți să zâmbești și să fii liber, ai toate motivele pentru a fi fericit. În această perioadă poți cunoaște pe cineva de care să te îndrăgostești. Dacă ești deja într-o relație, aceasta poate să prindă contur sau să simți că poți reaprinde flacăra iubirii. Dacă ai copii, acum poți petrece alături de ei momente plăcute sau îți pot aduce satisfacții majore. Folosește-te de creativitate, ar putea să îți aducă noi metode de a face lucruri interesante sau de a rezolva problemele cu care te confrunți!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Este un moment important în planul casei – poate apărea o mutare sau o reamenajare. Înconjoară-te de lucruri frumoase, de obiecte care îți fac plăcere, de arome și fă din spațiul în care locuiești o adevărată oază de liniște și armonie. Prietenii sau familia îți pot călca pragul, așa că pregătește-te să fii o gazdă minunată. Puteți petrece o seară frumoasă în care iubirea și voia bună să primeze.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Când te afli pe un teren stabil din toate punctele de vedere, nimic nu te poate abate de la calea cea dreaptă. Dă astăzi celor din jurul tău un exemplu de responsabilitate și maturitate. Poți simți că te mai îmbogățești cu ceva în plan intelectual, deoarece pe lângă faptul că afli o mulțime de informații care se vor sedimenta pentru viitor, vei primi și multă admirație pentru felul în care reacționezi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Deși ziua poate începe cu unele provocări și tensiuni venite din partea unor colaboratori sau parteneri de la locul de muncă, seara se poate încheia excelent în compania găștii de prieteni. Conservă-ți energia și nu lăsa disensiunile să se transforme în alt gen de probleme, care te-ar putea afecta mai rău. O conversație plăcută cu persoana iubită conduce către planuri de viitor mărețe, așa că nu da înapoi din fața exprimării sincere a sentimentelor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Azi nu prea ai cu cine colabora eficient, în ciuda dorinței tale de a construi ceva concret. Chiar dacă te afli între oameni, nu ai parte de cooperări deoarece toate propunerile tale rămân fără ecou, nu ating coarda celor care te ascultă. Ca atare, dacă vrei o zi de succes, fă pe cont propriu ceea ce ți-ai propus. Dacă ai un interes foarte bine stabilit, nu pierde timpul degeaba: apucă-te de treabă, în ciuda tuturor afronturilor. Lucrurile vor evolua!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Anturajul nu te ajută prea mult în ceea ce vrei să realizezi, ba mai mult, te poate influența negativ, te poate ține pe loc și te face să te îndoiești de șansele tale. Familia este importantă pentru tine azi și simți nevoia să te sfătuiești cu părinții despre ceea ce ai de făcut. Bazează-te pe ei, deoarece vei primi cele mai utile sfaturi! Cineva din trecutul tău sentimental se poate reîntoarce la tine! Menține-ți lucidă atenția, vorbele sale te pot răscoli!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 mai 2018

Ajunge să repeți rețeta de succes de odinioară, astăzi se va dovedi a fi cheia progresului, deoarece ești foarte sigur pe tine și pe ceea ce vrei să obții. Îndepărtează-te de acele persoane care gândesc negativ sau care ți-ar putea influența starea de spirit! Totodată, este nevoie de o discuție serioasă între parteneri pentru a alunga suspiciunile care se mai infiltrează în cuplu. Fiți amândoi cât se poate de sinceri unul cu altul, veți ajunge la concluzii importante.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inovație în bricolaj: Două noi instrumente Parkside la Lidl
Inovație în bricolaj: Două noi instrumente Parkside la Lidl
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...