Acasă » Galerie foto » Frăţia clanurilor la Răstoaca. ”Împăratul lumii” şi temutul Titel Crăcănatu au făcut şpriţ de pomină, iar CANCAN.ro are imaginile!

Frăţia clanurilor la Răstoaca. ”Împăratul lumii” şi temutul Titel Crăcănatu au făcut şpriţ de pomină, iar CANCAN.ro are imaginile!

De: Cancan 28/01/2018 | 00:00
Frăţia clanurilor la Răstoaca. ”Împăratul lumii” şi temutul Titel Crăcănatu au făcut şpriţ de pomină

Petre Geamănu şi Titel Crăcănatu au făcut un şpriţ de pomină la Răstoaca, în cinstea unui proaspăt eliberat din penitenciar, chef unde s-a legat o nouă frăţie a clanurilor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la petrecerea de cinci stele la care au luat parte mai mulţi “grei” din lumea interlopă. (VEZI ŞI: Celebrul interlop e mofturos. Mafiotul "Cap de porc" a cerut regim lejer în penitenciarul de la Aiud!)

Ilie Petre Geamănu a revenit la viaţa de lux de dinainte de închisoare! ”Împăratul lumii” a fost eliberat după 11 ani petrecuţi în spatele gratiilor şi acum se bucură din plin de beneficiile de „afară”. În prezent îşi omoară timpul în compania apropiaţilor. Recent, temutul lider interlop din anii ’90 a fost invitat la un restaurant de lux din judeţul Vrancea, unde a petrecut ca-n filme. (VEZI AICI: S-a ”rupt” cea mai temută familie din România. Adi Minune l-a dat de gol… ”Împăratul lumii interlope” îşi reneagă fratele!)

Îmbrăcat la patru ace, Petre Geamănu a participat la un chef dat de un proaspăt eliberat din penitenciar. Acolo a legat o frăţie cu Dumitru Oprea, supranumit Titel Crăcănatu, un “coleg” de generaţie. La un moment dat, ”Împăratul lumii” a scos o “caramidă” de bani din buzunar şi a “sacrificat” o bancnotă de 500 lei pentru o dedicaţie.

Petre Geamănu nu şi-a uitat rudele de sânge care se află după gratii şi a ţinut să le transmită un mesaj de suflet. “Pentru fraţii mei din puşcărie!”, a sunat dedicaţia cu pricina. Pe care cel responsabil cu întreţinerea atmosferei a rostit-o la microfon. Sandu şi Marian sunt cei doi fraţi ai lui Petre Geamănu care se află, în prezent, la închisoare.

”Împăratul lumii” nu l-a uitat nici pe Titel Crăcănatu, aflat, la rândul lui, în restaurantul din Răstoaca. A fost pomenit de lăutar pe durata petrecerii de cinci stele la care a luat parte “crema” interlopă din anii ’90. În local a fost prezent şi Gigi Geamănu, unul dintre fraţii celui poreclit ”Împăratul lumii”, care a ţinut să transmită un mesaj, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă în exclusivitate.

“Suntem uniţi pe veci. Cu fraţii noştri din zona Moldovei. Vasile Tătaru, Maci, Roibu, Kraiu, Noroi… Familia lor şi prietenii noştri comuni… Ne simţim minunat când suntem la şpriţ cu ei acolo sau la noi”, a fost mesajul lui Gigi, unul dintre fraţii lui Petre Geamănu.

Petrecerea s-a încheiat spre dimineaţă, iar toţi cei prezenţi au plecat satisfăcuţi din toate punctele de vedere. Nici nu aveau cum altfel dacă ţinem cont de faptul că toate mesele au fost pline cu bucate alese şi cu băuturi fine. Petre Geamănu, Titel Crăcănatu şi compania s-au respectat şi au demonstrat, încă o dată, că frăţia dintre ei nu poate fi ruptă de nimic.  

Cum a ajuns Petre Geamănu în închisoare

Ilie Petre a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca acesta să execute 15 ani de închisoare. În 25 noiembrie 2003, interlopul fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. Scânteia care ar putea aprinde clanurile mafiote. „Prinţul Ţiganilor” & ”Împăratul lumii interlope”, declaraţii de război la o nuntă!)

Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab.

”Împăratul lumii” a fost eliberat din închisoare în 10 martie anul trecut. La ieşire, a fost aşteptat de zeci de prieteni şi cunoscuţi, care l-au întâmpinat cu lăutari. ”Iese Petre Geamănu, spaima Capitalei! Iese fratele nostru, am venit să-l întâmpinăm”, spuneau aceştia, în timp ce lăutarii cântau de mama focului.

Titel Crăcănatu, o legendă a interlopilor

Dumitru Oprea, supranumit Titel Crăcănatu, a fost liderul lumii interlope din Brăila. Prin anii ’90-2000, cartierele Obor, Hipodrom şi o parte din Chercea, precum şi Piaţa Concordia, erau controlate de Mihai Vincler şi aghiotanţii săi, Lacu Dulce era stăpânit de Stănel Corbu, cartierele Viziru şi Radu Negru erau controlate de banda fraţilor Costică şi Ghiţă Buricea, iar în Ansamblul Buzăului legea o făceau cei din gaşca fraţilor Ciocan. Toţi aceştia erau “locotenenţii” lui Titel Crăcănatu, de care ascultau cu sfinţenie. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Ploaie de bani de la ”Împăratul lumii”, temutul Geamănu. Poliţia a ”spart” nunta celebrului Chinezu! Ce a urmat e fabulos)

În 2016, a fost publicat un articol despre revoluţionarii din Brăila, printre aceştia aflându-se Titel Crăcănatu şi Dumitrel Buricea. Ei ar fi avut un rol determinant la Revoluţia din 1989, aşa cum a explicat Gabriel Dămăroiu, preşedintele de onoare al Uniunii Revoluţionarilor din Brăila. “Dumitrel Buricea a avut cu băieţii lui în grijă întreg cartierul Brăiliţa şi, după cum se ştie, în zonă nu au fost probleme. Despre Dumitru Oprea sau Titel Crăcănatu cum este cunoscut, ştiu că a avut în grijă întreaga zonă Hipodrom, de la uzina de apă, cu tot cu Bariera Călăraşilor”, a declarat Gabriel Dămăroiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Oana Sârbu, DEZVĂLUIRI din culisele „Liceenilor”: „Din zeci de fete care au participat...”
Oana Sârbu, DEZVĂLUIRI din culisele „Liceenilor”: „Din zeci de fete care au participat...”
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre călugărie și a ajuns să arate așa la 52 de ani!
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de zero grade
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai bună perioadă, viața li se schimbă complet
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
Regulile pentru proprietarii de apartamente se schimbă complet. Legea va fi total obligatorie
Regulile pentru proprietarii de apartamente se schimbă complet. Legea va fi total obligatorie
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Se CONFISCĂ banii românilor. Anunț final la Guvern: Vrei să te judeci, plătești dublu
Se CONFISCĂ banii românilor. Anunț final la Guvern: Vrei să te judeci, plătești dublu
Oana Zăvoranu a luat foc. Scoasă din minți de proces
Oana Zăvoranu a luat foc. Scoasă din minți de proces
Mihai Trăistariu, reacție după ce NEMO a câștigat Eurovision 2024. „Dacă ești șters...”
Mihai Trăistariu, reacție după ce NEMO a câștigat Eurovision 2024. „Dacă ești șters...”
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Reacţia dură a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, faţă de câştigătorul Eurovision:
Reacţia dură a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, faţă de câştigătorul Eurovision: "Victoria...
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
×