Acasă » Galerie foto » Frăţia clanurilor la Răstoaca. ”Împăratul lumii” şi temutul Titel Crăcănatu au făcut şpriţ de pomină, iar CANCAN.ro are imaginile!

Frăţia clanurilor la Răstoaca. ”Împăratul lumii” şi temutul Titel Crăcănatu au făcut şpriţ de pomină, iar CANCAN.ro are imaginile!

De: Cancan 28/01/2018 | 00:00
Frăţia clanurilor la Răstoaca. ”Împăratul lumii” şi temutul Titel Crăcănatu au făcut şpriţ de pomină

Petre Geamănu şi Titel Crăcănatu au făcut un şpriţ de pomină la Răstoaca, în cinstea unui proaspăt eliberat din penitenciar, chef unde s-a legat o nouă frăţie a clanurilor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la petrecerea de cinci stele la care au luat parte mai mulţi “grei” din lumea interlopă. (VEZI ŞI: Celebrul interlop e mofturos. Mafiotul "Cap de porc" a cerut regim lejer în penitenciarul de la Aiud!)

Ilie Petre Geamănu a revenit la viaţa de lux de dinainte de închisoare! ”Împăratul lumii” a fost eliberat după 11 ani petrecuţi în spatele gratiilor şi acum se bucură din plin de beneficiile de „afară”. În prezent îşi omoară timpul în compania apropiaţilor. Recent, temutul lider interlop din anii ’90 a fost invitat la un restaurant de lux din judeţul Vrancea, unde a petrecut ca-n filme. (VEZI AICI: S-a ”rupt” cea mai temută familie din România. Adi Minune l-a dat de gol… ”Împăratul lumii interlope” îşi reneagă fratele!)

Îmbrăcat la patru ace, Petre Geamănu a participat la un chef dat de un proaspăt eliberat din penitenciar. Acolo a legat o frăţie cu Dumitru Oprea, supranumit Titel Crăcănatu, un “coleg” de generaţie. La un moment dat, ”Împăratul lumii” a scos o “caramidă” de bani din buzunar şi a “sacrificat” o bancnotă de 500 lei pentru o dedicaţie.

Petre Geamănu nu şi-a uitat rudele de sânge care se află după gratii şi a ţinut să le transmită un mesaj de suflet. “Pentru fraţii mei din puşcărie!”, a sunat dedicaţia cu pricina. Pe care cel responsabil cu întreţinerea atmosferei a rostit-o la microfon. Sandu şi Marian sunt cei doi fraţi ai lui Petre Geamănu care se află, în prezent, la închisoare.

”Împăratul lumii” nu l-a uitat nici pe Titel Crăcănatu, aflat, la rândul lui, în restaurantul din Răstoaca. A fost pomenit de lăutar pe durata petrecerii de cinci stele la care a luat parte “crema” interlopă din anii ’90. În local a fost prezent şi Gigi Geamănu, unul dintre fraţii celui poreclit ”Împăratul lumii”, care a ţinut să transmită un mesaj, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă în exclusivitate.

“Suntem uniţi pe veci. Cu fraţii noştri din zona Moldovei. Vasile Tătaru, Maci, Roibu, Kraiu, Noroi… Familia lor şi prietenii noştri comuni… Ne simţim minunat când suntem la şpriţ cu ei acolo sau la noi”, a fost mesajul lui Gigi, unul dintre fraţii lui Petre Geamănu.

Petrecerea s-a încheiat spre dimineaţă, iar toţi cei prezenţi au plecat satisfăcuţi din toate punctele de vedere. Nici nu aveau cum altfel dacă ţinem cont de faptul că toate mesele au fost pline cu bucate alese şi cu băuturi fine. Petre Geamănu, Titel Crăcănatu şi compania s-au respectat şi au demonstrat, încă o dată, că frăţia dintre ei nu poate fi ruptă de nimic.  

Cum a ajuns Petre Geamănu în închisoare

Ilie Petre a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca acesta să execute 15 ani de închisoare. În 25 noiembrie 2003, interlopul fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. Scânteia care ar putea aprinde clanurile mafiote. „Prinţul Ţiganilor” & ”Împăratul lumii interlope”, declaraţii de război la o nuntă!)

Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab.

”Împăratul lumii” a fost eliberat din închisoare în 10 martie anul trecut. La ieşire, a fost aşteptat de zeci de prieteni şi cunoscuţi, care l-au întâmpinat cu lăutari. ”Iese Petre Geamănu, spaima Capitalei! Iese fratele nostru, am venit să-l întâmpinăm”, spuneau aceştia, în timp ce lăutarii cântau de mama focului.

Titel Crăcănatu, o legendă a interlopilor

Dumitru Oprea, supranumit Titel Crăcănatu, a fost liderul lumii interlope din Brăila. Prin anii ’90-2000, cartierele Obor, Hipodrom şi o parte din Chercea, precum şi Piaţa Concordia, erau controlate de Mihai Vincler şi aghiotanţii săi, Lacu Dulce era stăpânit de Stănel Corbu, cartierele Viziru şi Radu Negru erau controlate de banda fraţilor Costică şi Ghiţă Buricea, iar în Ansamblul Buzăului legea o făceau cei din gaşca fraţilor Ciocan. Toţi aceştia erau “locotenenţii” lui Titel Crăcănatu, de care ascultau cu sfinţenie. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Ploaie de bani de la ”Împăratul lumii”, temutul Geamănu. Poliţia a ”spart” nunta celebrului Chinezu! Ce a urmat e fabulos)

În 2016, a fost publicat un articol despre revoluţionarii din Brăila, printre aceştia aflându-se Titel Crăcănatu şi Dumitrel Buricea. Ei ar fi avut un rol determinant la Revoluţia din 1989, aşa cum a explicat Gabriel Dămăroiu, preşedintele de onoare al Uniunii Revoluţionarilor din Brăila. “Dumitrel Buricea a avut cu băieţii lui în grijă întreg cartierul Brăiliţa şi, după cum se ştie, în zonă nu au fost probleme. Despre Dumitru Oprea sau Titel Crăcănatu cum este cunoscut, ştiu că a avut în grijă întreaga zonă Hipodrom, de la uzina de apă, cu tot cu Bariera Călăraşilor”, a declarat Gabriel Dămăroiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cel mai amenințat oraș din lume. Primul care poate fi distrus nuclear
Cel mai amenințat oraș din lume. Primul care poate fi distrus nuclear
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...