Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2020

De: Elena Nistor 29/05/2020 | 10:32
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2020
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2020

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar iunie 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii iunie 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna iunie 2020 aduce în prim plan două eclipse, atât de Soare, cât și de Lună, aspecte care pot aduce răsturnări remarcabile de situație în viața noastră, fiind strâns legate de Axa Destinului, care s-a mutat în Săgetător-Gemeni și care vorbește despre sensul vieții noastre pe acest pământ.

Până pe data de 20 iunie, Soarele, astrul personalității și vitalității noastre, tranzitează zodia Gemeni, urmând ca apoi să intre în zodia Rac și rațiunea să fie înlocuită cu simțirea, mai ales că și planeta comunicării și a intelectului, Mercur, a intrat în zodia Rac. Din păcate, de pe data de 18 iunie 2020, Mercur își va începe mersul retrograd prin Rac și ne va aduce trăiri interioare puternice și foarte confuze, stări sufletești duse la extremul intensității lor și, din nou, confuzie în gândire, raționament deficitar. Finele lunii ne îndeamnă să facem reanalize și reevaluări interioare și mai puțin să luăm decizii radicale.

Pe data de 5 iunie 2020 se petrece fenomenul de Lună Plină în zodia Săgetător, însoțit de o Eclipsă de Lună, moment foarte intens care va fi resimțit de toate zodiile și va aduce încheierea unor etape de viață. De asemenea, pe data de 21 iunie 2020, odată cu Luna Nouă din Rac se va produce și o Eclipsă inelară de Soare, care va veni cu energia schimbării și a noului început. Însă, aspectele astrologice de pe astrograma momentului de Eclipsă de Soare pot veni cu noi restricții sociale, prin urmare aceste noi începuturi pot fi și astfel privite chiar dacă nu ne place. Ca o paranteză, ambele eclipse vor putea fi vizibile și din România.

Planeta iubirii și a banilor, Venus, retrogradează în zodia Gemeni în continuare până pe data de 25 iunie 2020, când își reia mersul direct, prin urmare zona sentimentală și financiară rămân sub energii confuze și bulversante.

Planeta acțiunii și a determinării, Marte, a intrat în zodia Pești luna trecută și abia pe data de 28 iunie o va părăsi, marcând, totodată intrarea în zodia sa de domiciliu, în Berbec. Din această ipostază vom avea parte de toată susținerea lui Marte în ducerea la bun sfârșit a acțiunilor noastre, vom fi determinați, energici și hotărâți, ambițioși.

Pe data de 22 iunie 2020, Neptun, planeta viselor și a iluziilor, își începe mersul retrograd prin zodia Pești, zodie pe care o guvernează, și ne pune întrebări legate de spiritualitate și credință, ne cere să reevaluăm modul în care ne-am raportat la ceilalți și la Divinitate, ne cere să reanalizăm gradul de empatie pe care l-am manifestat în ultima perioadă vizavi de cei din jur.

Un aspect important al lunii iunie care merită punctat este formarea, din nou, a conjuncției Jupiter-Pluto în zodia Capricorn, conjuncție care se petrece de această dată cu ambele planete retrograde. Dat fiind faptul că Jupiter este planeta expansiunii și a justiției și Pluto este planeta transformărilor interioare, a morții și renașterii, iar zodia Capricorn este zodia puterii și autorității în stat ne putem aștepta ca la nivel social să apară unele evenimente greu de ignorat și impactante pentru societate. Este, totodată o șansă de a revizui situația din ultima perioadă și a trage noi concluzii. În plan personal, avem ocazia de a revizui deciziile luate în preajma zilei de 5 aprilie, de a reevalua ceea ce ne ține în loc și ne împiedică să evoluăm, de a reevalua puterea noastră interioară necesarp pentru a ne atinge niște obiective și țeluri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Berbec

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, cei născuți în zodia Berbec se află în continuare sub energia puternică a reevaluărilor, energie care i-a amprentat și luna trecută. Prin urmare, este posibil ca cineva din trecut, o fostă iubire, să revină în viața lor pentru a puncta o împăcare. Totuși, decizia le va aparține. Cei care sunt în relații trebuie să aibă mai multă grijă la modul în care comunică cu partenerul de viață pentru că pot creea tensiuni și neînțelegeri. Eclipsa din 21 iunie poate marca finalul unei relații care nu era stabilă sau în care comunicarea nu funcționa. Nu este momentul unor noi începuturi în dragoste, ba chiar ar trebui evitate noile relații.

Carieră

În plan profesional nu sunt susținute noile începuturi, ci mai degrabă reorganizarea situației profesionale, reconfigurarea unor strategii de atingere a unor idealuri, iar luna aceasta cu atât mai mult, având în vedere că și Mercur retrogradează și le cere nativilor să-și reprioritizeze sarcinile și activitățile profesionale, inclusiv să-și reorganizeze programul de muncă.

Bani

Venus, planeta care guvernează banii celor născuți în zodia Berbec, este în continuare retrogradă și nu susține deciziile financiare de anvergură, ci doar reevaluarea modului în care nativii își câștigă banii. Posibil ca Berbecii să aibă succes în renegocierea ratelor la bancă sau să li se returneze niște bani.

Sănătate

Deși Marte îi va susține din plin din punct de vedere energetic, acesta va intra în zodia Berbec abia la finele lunii. Până atunci, nativii trebuie să fie foarte atenți la gestionarea emoțiilor deoarece cele două eclipse pot aduce tumult emoțional, tensiuni legate de principii, tensiuni în familie, iar retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează și sănătatea, îi îndeamnă să-și schimbe stilul de viață, să-l îmbunătățească.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Taur

Dragoste

Cei născuți în zodia Taur au parte de foarte mult tumult în viața sentimentală din cauza retrogradărilor multiple, dar mai ales din cauza retrogradării lui Venus, planeta lor guvernatoare. În plus, Mercur, planeta care le guvernează iubirea, va începe și să retrogradeze, deci fără îndoială că nativii trec prin momente de reevaluare și revizuire a relației cu partenerul de viață. Dacă este vorba de cei care sunt singuri, aceștia ar trebui să-și revizuiască principiile despre dragoste și cuplu. Posibil ca unii nativi să simtă să se reîntoarcă la cineva din trecut. Eclipsa din 5 iunie poate fi destul de impactantă la nivelul unei relații intime și poate scoate la suprafață unele discuții delicate. Avantajați sunt nativii care au început o relație cu un prieten sau care s-ar apropiat de cineva din anturaj pentru că acum pot să descopere că dezvoltă și sentimente pentru aceea persoană.

Carieră

Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Taur nu fac mari progrese, dar nici nu bat pasul pe loc dacă sunt inspirați și se folosesc de ideile care le vin. Trebuie să învețe lecția răbdării și a perseverenței în această perioadă și să facă pași mici și siguri pentru atingerea obiectivelor.

Bani

Venus retrogradează în continuare în casa banilor, deci mare parte din lună cei născuți în zodia Taur trebuie să învețe chibzuința și chiar să-și renegocieze unele surse de venit. Nativii pot avea parte de conflicte în cuplu din cauza pierderilor financiare sau din cauza cheltuielilor nesăbuite. Mercur este și planeta care le guvernează banii munciți, iar odată cu retrogradarea sa există riscul ca unele plăți să întârzie, să întâmpine dificultăți financiare majore.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să-și accentueze niște frici majore odată cu formarea acestor eclipse și ar fi de preferat să nu ezite să consulte un medic dacă nu se simt prea bine. Cel puțin reușesc să-și înlăture temerile. Cel mai important este ca nativii să-și mențină echilibrul psihic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni  s-ar putea ca la prima eclipsă din iunie să încheie un capitol important legat de viața de cuplu. Oricum, relațiile de cuplu vor fi mult puse la încercare și cu greu vor răzbi sau, cel mai corect spus, vor răzbi doar cele care reușesc să rescrie și să urmeze noi reguli în cuplu. În plus, acest tumult se va menține până în toamnă, când Jupiter, planeta care le guvernează relațiile și căsnicia, își va încheia mersul retrograd prin sectorul intimității. Cei singuri pot fi în continuare atrași de ideea de a relua o fostă poveste de dragoste, de a se întoarce la un fost partener.

Carieră

Aspirațiile profesionale sunt mari, însă cei născuți în zodia Gemeni ar trebui să aibă mare grijă să nu rămână doar la stadiul de visare. Colaborările și asocierile se concretizează greu și chiar se pot încheia odată cu eclipsa de Lună din 5 iunie. Planurile profesionale, proiectele s-ar putea să stagneze în perioada imediat următoare, deci nativii nu ar trebui să-și facă mari planuri de evoluție momentan. Abia spre finele lunii se întrevăd aspecte mai bune care ar putea susține unii nativi, însă este mai mult vorba de o reconfigurare profesională, de o schimbare a domeniului de activitate.

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni sunt impactați financiar de cele două eclipse din luna iunie și s-ar putea să apară multe nemulțumiri și momente tensionate legate de bani. Nativii sunt sfătuiți să caute noi surse de venit în perioada următoare și să nu se culce pe o ureche pentru că pot fi surprinși de turnura unor situații.

Sănătate

Retrogradarea lui Mercur, planeta lor guvernatoare, le poate aduce stări psihice mai puțin favorabile. În plus, rămâne valabil avertismentul de luna trecută, în care unii nativi se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi sau cronice, din cauza retrogradării lui Venus, planeta care le guvernează li sectorul sănătății.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Rac

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac trebuie să conștientizeze că este nevoie de reevaluări majore și transformări la nivel afectiv dacă își doresc să depășească cu bine această perioadă în care un mănunchi de planete retrogradează pe casa relațiilor și a căsătoriei. Nu este momentul să facă planuri de viitor, ci este momentul să facă o introspecție serioasă în plan sentimental. Trecutul, cu fricile și obsesiile lui, încă bate la ușă. Începuturile sentimentale sunt dificile acum și nativii pot fi tentați să ceară prea mult de la celălalt și astfel să fie dezamăgiți.

Carieră

Profesional, nici luna aceasta nu sunt vești foarte bune și totul se concretizează din ce în ce mai greu. Eclipsa de lună din 5 iunie poate aduce un moment de criză legată de locul de muncă, un moment de reorganizări legate de sarcini și de program și nu este exclus ca unii nativi să piardă un job. Totuși, reîntoarcerea la un fost loc de muncă poate fi de bun augur acum pentru Raci.

Bani

Cei născuți în zodia Rac vor fi impactați de eclipsa de Soare din 21 iunie în sectorul financiar și nu este exclus să aibă parte de o răsturnare de situație la acest capitol. Dacă vor pierde o sursă de venit trebuie să știe că este momentul să se pună în valoarea mai mult și să caute noi oportunități financiare. În plus, retrogradarea lui Mercur poate aduce nemulțumiri legate de acte, documente și nu este momentul să semneze noi contracte.

Sănătate

Ambele eclipse vor fi resimțite puternic de cei născuți în zodia Rac, având în vedere că Luna le este guvernatoare, așa că nativii sunt sfătuiți să caute echilibrul interior cu orice preț. Schimbarea stilului de viață, a regimului alimentar și adăugarea activităților sportive în program se pot dovedi benefice sănătății nativilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu au parte de Eclipsa de Lună din 5 iunie întocmai în sectorul iubirii și al aventurilor sentimentale și poate marca un moment de criză sentimentală, de tensiune. O relație aflată la început sau care nu este solidă se poate încheia sau, cei singuri, pot alege să se întoarcă la cineva din trecut. Totuși, Saturn continuă să retrogradeze în sectorul căsătoriei până în toamnă, deci poate aduce multe limitări și obstacole, dar mai ales cere reevaluarea serioasă a relațiilor de lungă durată. Este important ca nativii să-și dea seama pe ce anume se bazează legătura lor și în funcție de acest aspect să ia decizii ulterioare.

Carieră

Venus, guvernatoarea carierei, va continua să retrogradeze mare parte din această lună, deci multe planuri ale nativilor Leu legate de ascensiunea profesională s-ar putea să stagneze sau să nu se realizeze. Atenție la imagine și reputație, mai ales în preajma eclipselor.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Leu ar trebui să profite și să strângă bani, să facă economii în prima parte a lunii pentru că odată cu retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează banii, s-ar putea să întâmpine unele dificultăți financiare și chiar să fie nevoiți să intre în reevaluări serioase.

Sănătate

Cele două eclipse din luna iunie au un impact major asupra stării psihice și emoționale a celor născuți în zodia Leu, având în vedere că Soarele le este guvernator. În plus, cea de la finele lunii poate scoate la suprafață traume emoționale, frici și obsesii, dezechilibre psihice pentru a le rezolva. Este momentul vindecării și al iertării, dar va fi vorba de o luptă pe care Leii trebuie să o dea cu ei înșiși pentru a reuși.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Fecioară

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară încă se află și se vor afla mult timp de acum încolo, cel puțin până în toamnă, sub auspiciile mănunchiului de planete retrograde din sectorul iubirii. Pentru nativi este o perioadă de reevaluare și reorganizare a vieții sentimentale și cel mai probabil mulți simt din plin deja limitările și blocajele la acest capitol. Cei mai avantajați pot fi nativii care se întorc la un fost partener. Cei singuri trebuie să aibă grijă la tendința de visare și idealizare a unui nou partener pentru că ceea ce văd acum nu este realitatea. Retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, poate aduce tensiuni în relațiile de prietenie și chiar și în cele de iubire.

Carieră

În sectorul profesional, cei născuți în zodia Fecioară au parte în continuare de retrogradarea lui Saturn în sectorul muncii, însă în plus vor fi impactați și de retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează cariera, prin urmare urmează o perioadă plină de restricții și revizuiri legate de acest sector, o perioadă în care totul se mișcă foarte lent și blocajele, nemulțumirile sunt la ordinea zilei. Se cere răbdare și perseverență, dar pași mici și siguri.

Bani

Cei născuți în zodia Fecioară se află în proces de reorganizare financiară, proces impus de Venus retrograd, însă luna aceasta s-ar putea să resimtă și mai multe tensiuni ca urmare a aspectelor tensionate pe care le aduc cele două eclipse în plan financiar. Posibil să fie nevoie de o reorganizare completă a bugetului.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să evite stresul profesional și să caute cu orice preț să se echilibreze emoțional. Posibil ca în preajma celor două eclipse nativii să resimtă o neliniște interioară, angoasă, teamă și nesiguranță pentru ziua de mâine.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Balanță

Dragoste

Eclipsa de Lună din 5 iunie aduce tensiuni și momente deicate în zona sentimentală și asta pentru că atât Venus, guvernatoarea Balanței, cât și Marte, guvernatorul relațiilor, sunt implicate. Întreaga lună, cei născuți în zodia Balanță vor trebui să-și consolideze relația cu partenerul de viață, vor trebui să dea dovadă de responsabilitate și seriozitate, în caz contrar lecțiile lui Saturn retrograd vor fi resimțite din plin, mai ales sub forma blocajelor și limitărilor. Cei singuri vor fi atrași de persoane mature emoțional sau mai în vârstă, însă nu este momentul să înceapă nimic nou pentru că nu va funcționa.

Carieră

Marte îți continuă tranzitul prin casa muncii, însă pentru cei născuți în zodia Balanță va veni cu determinare și energie și nu cu noi oportunități, însă dat fiind că Luna le guvernează cariera și este implicată în ambele eclipse din iunie, s-ar putea să apară momente de criză, momente de tensiune, de cotitură în sectorul profesional. Sunt susținuți nativii care fac reorientări profesionale în această perioadă.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță se află în continuare sub energia de retrogradare a planetei Venus, planeta care le guvernează și finanțele, deci nu se recomandă cheltuieli nejustificate, ci mai degrabă o reevaluare și reorganizare a bugetului. Perioada este bună pentru a recupera bani sau pentru a achita o datorie mai veche.

Sănătate

Retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează casa bolilor cronice, le poate aduce în atenție celor născuți în zodia Balanță o afecțiune mai veche care necesită investigații suplimentare. De asemenea, stresul și epuizarea psihică își pot spune cuvântul, deci odihna este absolut necesară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Scorpion

Dragoste

Cu un mănunchi de planete retrograde care au legătură cu sectorul sentimental nici nu este de mirare că cei născuți în zodia Scorpion au impresia că nimic nu le merge și că trebuie să facă reevaluări serioase dacă vor să continue o relație. În plus, Venus, guvernatoarea relațiilor și a căsniciei, în continuare retrogradă prin sectorul intimității, poate aduce la suprafață infidelități și secrete, iar Mercur retrograd va susține acest aspect, dar pe de altă parte poate aduce confuzie sentimentală și dorința de întoarcere în trecut, poate la un fost partener. Cei singuri ar trebui să evite să înceapă o nouă relație, cel puțin până pe data de 25 iunie. Abia apoi lucrurile par să se mai liniștească.

Carieră

Din punct de vedere profesional, pot apărea unele momente de criză în preajma eclipselor din iunie, dat fiind că este implicat Soarele, guvernatorul carierei. Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să fie nevoiți să se reorienteze către un nou domeniu sau să învețe lucruri noi pentru a supraviețui la job.

Bani

Eclipsa de Lună din 5 iunie se petrece chiar pe casa banilor, prin urmare în plan financiar, cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să se aștepte la unele surprize și răsturnări de situație. Cel mai bine ar fi să aibă un fond de economii la care să poată apela dacă au nevoie și să evite cheltuielile haotice.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitările, atât fizice, cât și psihice. Marte în tranzit prin sectorul distracțiilor poate consuma multă energie în acest sens și este de preferat ca activitățile să fie echilibrate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Eclipsa de Lună se petrece chiar în zodia Săgetător și va fi un moment intens resimțit de nativi pentru că va pune în evidență aspecte ale vieții intime și va cere desprinderea de tipare toxice, eliminarea din viața personală a persoanelor și emoțiilor dăunătoare. Coborârea în interiorul propriei ființe este necesară pentru a face față cu bine lunațiilor. În plus, este momentul ca cei născuți în zodia Săgetător să nu se mai pună pe primul loc, ci să-și reorienteze atenția și către nevoile partenerului de viață. Mercur este planeta care le guvernează relațiile și căsătoria și în perioada retrogradării va cere schimbarea unor principii de viață pentru ca lucrurile să funcționeze.

Carieră

Pleiada de planete retrograde din acaestă lună pot da peste cap planurile de evoluție și ascensiune profesională, iar cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să facă reevaluări și reorganizări și nicidecum să inițieze noi proiecte și parteneriate. Cu atât mai greu va fi în perioada în care Mercur, planeta guvernatoare și a carierei, va retrograda. Nativii vor fi forțați să-și reevalueze țelurile și aspirațiile profesionale cu mai multă empatie față de necesitățile lor reale.

Bani

Luna acaesta va fi destul de sensibilă pentru cei născuți în zodia Săgetător care vor resimți în continuare unele blocaje și limitări financiare cauzate de mănunchiul de planete retrograde în sectorul banilor. Este necesar ca nativii să reducă cheltuielile și să nu se mai bazeze pe resursele perechii de viață pentru că s-ar putea să aibă o surpriză. Oricum, în cazul în care situația este inversă, s-ar putea să apară și tensiuni în cuplu plecate de la bani pentru că Săgetătorii s-ar putea să nu-și mai dorească să susțină mofturile altora.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să evite excesele de orice fel și mai ales să acorde suficientă atenție odihnei. Nu este exclus ca o afecțiune mai veche să revină în atenția nativilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Capricorn

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi impactați de cele două eclipse, având în vedere că Luna le guvernează relațiile și căsnicia, iar cea de pe 21 iunie se petrece întocmai în acest sector. Prin urmare, nativii pot trece prin momente tensionate, de cotitură, prin crize sentimentale și nu este exclus să încheie relații. Vor exista și nativi care vor schimba reguli în cuplu și vor pune relația pe baze mai sănătoase, astfel fiind avantajați de contextul astrologic,  mai ales că Mercur îi retrogradare prin sectorul relațiilor le cere reevaluări și reanalize serioase. Cei singuri trebuie să evite începerea unor noi relații pentru că Venus, guvernatoarea sectorului iubirii, continuă să fie retrogradă.

Carieră

Venus guvernează și cariera celor născuți în zodia Capricorn, iar Mercur și parteneriatele profesionale, deci sub nicio formă nu este momentul unor noi începuturi. Totodată, planetele retrograde din Capricorn îndeamnă nativii la reevaluarea strategiilor profesionale, la reanalize și revizuiri. Colaborările și asocierile sunt greoaie, stagnează sau se pot încheia.

Bani

Saturn, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în continuare în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, deci va fi nevoie de o reevaluare financiară în urma unor limitări impuse de context. Totodată, momente tensionate se pot petrece în preajma eclipselor, dar fiind că Soarele le guvernează cel de-al doilea sector financiar, al banilor deținuți împreună cu alții. Este momentul ca nativii să se bazeze strict pe puterile lor și nu pe partener.

Sănătate

Eclipsele vor fi puternic resimțite de cei născuți în zodia Capricorn, cu precădere cea din 21 iunie care va activa o serie de frici și temeri, de fragilități și vulnerabilități și nu este exclus ca afecțiuni mai vechi sau cronice să se reactiveze acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Vărsător

Dragoste

Venus continuă să retrogradeze în sectorul iubirii și din acest motiv cei născuți în zodia Vărsător pot trece prin confuzii și incertitudini în plan afectiv. Apoi, Mercur, planeta care le guvernează iubirea, va intra și ea în mers retrograd și va accentua aceste trăiri, însă va cere și o reevaluarea relației cu persoana iubită. Posibile tensiuni financiare în cuplu. Cei singuri pot fi tentați către finele lunii să înceapă o relație cu cineva de la locul de muncă.

Carieră

Eclipsele din iunie sunt impactante pentru cei născuți în zodia Vărsător, având în vedere că Luna le guvernează casa muncii. Nativii pot trece prin teste, crize existențiale și reorganizări ale activității profesionale, chiar schimbarea domeniului de activitate pentru unii. Se întrevăd nemulțumiri profesionale care trebuie abordate cu diplomație.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți la cheltuieli și investiții și să le evite pe cât posibil în perioada de retrogradare a lui Mercur. De preferat ar fi ca nativii să-și achite niște datorii mai vechi.

Sănătate

Eclipsele din iunie sunt impactante pentru sănătate, iar cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să se lase copleșiți de emoții, de stări afective și astfel să-și declanșeze unele neplăceri de ordin fizic. Este o perioadă în care schimbarea stilului de viață îi va ajuta pe nativi să se pună pe picioare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2020, zodia Pești

Dragoste

Este o perioadă destul de delicată în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Pești, având în vedere că ambele eclipse au legătură cu acest sector. Luna este planeta care le guvernează iubirea și este implicată în eclipse, ba mai mult de atât, Eclipsa de Soare din 21 iunie se produce întocmai în acest sector, în timp ce Mercur retrogradează aici. Ei bine, pentru Pești va fi o perioadă intensă emoțional în care nativii trebuie să facă reevaluări serioase legate de modul în care se raportează la persoana iubită, legate de felul în care-și manifestă sentimentele, iar cuplurile vechi pot fi puse la grea încercare. Ce-i leagă de partenerul de viață, de fapt? Asta este întrebarea la care trebuie să-și răspundă cu maximă sinceritate și să acționeze în consecință. Peștii singuri devin acum mai alunecoși ca niciodată și cu greu se lasă prinși în mrejele unei noi povești de iubire.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești au parte de Eclipsa de Lună din 5 iunie în sectorul carierei și al reputației și poate marca un moment de criză, o răsturnare de situație care va amprenta planurile de viitor și obiectivele înalte ale nativilor, făcându-i să-și dorească o reorganizare, o reevaluare profesională. Pentru unii nativi poate fi vorba de noi impulsuri care să-i conducă la demararea unei afaceri personale.

Bani

Sectorul financiar este bine aspectat, dar și aici se produc tensiuni și apar nemulțumiri, motiv pentru care cel mai bine ar fi ca nativii să nu ia decizii importante. Posibile investiții în locuință sau legate de casă. Mulți Pești vor găsi variante pentru a scăpa de niște datorii șiu pot primi susținere din partea familiei.

Sănătate

Soarele le guvernează sectorul sănătății, prin urmare energia eclipselor din luna iunie va fi resimțită din plin de cei născuți în zodia Pești. Posibil să se accentueze stresul profesional, stările de oboseală, extenuare fizică și psihică și nu este exclus ca afecțiuni mai vechi să iasă la suprafață. Este momentul unei schimbări majore legate de stilul de viață. În plus, și Neptun, planeta lor guvernatoare, va începe să retrogradeze de la 22 iunie prin zodia lor și poate favoriza trăiri mai puțin plăcute.

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...