Acasă » Vedete » Victor Ciutacu, declarații fulminante la adresa Pro TV-ului după ce s-a difuzat interviul Andreei Esca despre infectarea cu noul coronavirus

Victor Ciutacu, declarații fulminante la adresa Pro TV-ului după ce s-a difuzat interviul Andreei Esca despre infectarea cu noul coronavirus

De: Alice Zotta 21/07/2020 | 09:57
Victor Ciutacu, declarații fulminante la adresa Pro TV-ului după ce s-a difuzat interviul Andreei Esca despre infectarea cu noul coronavirus

Victor Ciutacu a făcut declarații fulminante la adresa Pro TV-ului după ce s-a difuzat interviul Andreei Esca în care a vorbit despre infectarea cu noul coronavirus. Mai mult, realizatorul de emisiuni a avut câteva replici acide și pentru îndrăgita prezentatoare care a decis să vorbească despre situația gravă din familia sa abia după ce lucrurile s-au mai liniștit, iar ea a fost externată. Conform mărturiilor sale, Alexandre Eram este încă la Terapie Intensivă și zilnic are nevoie de oxigen.

Citește și: Mihai Gâdea, reacție acidă la adresa Andreei Esca: “A lipsit o singură întrebare din interviul ei. E ceva de rușine, în zilele noastre…”

Victor Ciutacu, declarații fulminante la adresa Pro TV-ului după ce Andreea Esca a vorbit despre infectarea cu SARS-CoV-2

Victor Ciutacu a făcut o comparație între situația delicată trăită de Andreea Esca, soțul ei și fiul lor, Aris Eram, și cazurile de infecție de la Antena 1 de luna trecută, afirmând tranșant: “A fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă”. Declarațiile prezentatorului au fost așternute pe o rețea de socializare, unde au stârnit multe controverse

Nu rata: Cristian Tudor Popescu, despre Andreea Esca după ce s-a vindecat de COVID-19: “A fost fost o amatoare, dar a salvat niște vieți! Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus”

“A fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă decât la Pro. Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine. Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un weekend la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul. Iar toți la un loc, în ferestre bine meșterite, arărau așa ca o mare familie. Lovită de microb, da’ familie.

Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian. Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor. Despre restul cetățenilor infectați, pomeniți în treacăt în comunicatul de presă, nici un sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți. Una peste alta, repet, sunt mai haioși ăilalți. Dar au și mici scăpări. Eu aș fi băgat-o și pe Mirela Boureanu Vaida în poveste. Da’ n-o fi vrut femeia să-și lase copiii acasă, să-i piardă pe Vulpița și Viorel de clienți și să cucăie aiurea prin containere…” este mesajul scris de Victor Ciutacu pe contul său oficial de Facebook.

Andreea Esca, mărturii despre motivul pentru care a tăcut atâta timp despre infectarea cu COVID-19

În cadrul primului interviu, Andreea Esca a subliniat foarte clar motivul pentru care nu și-a dorit să vorbească despre situația critică provocată de îmbolnăvirea cu virusul mortal din China a ei și a familiei sale: “Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă și răspundem acestor lucruri care au fost așa… de peste tot, într-un moment foarte greu pentru noi. Dar, ca să răspund acestor lucruri, fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om. Sunt un om! Un om care face greșeli, care poate să pățească orice lucru pe care fiecare dintre dumneavoastră îl poate păți. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot și, probabil, că asta ta a fost limita mea. Am considerat că într-o asemenea situație, prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele și să ne vedem trecuți de acest lucru, după care să stau la dispoziția oricui și să explic ce s-a întâmplat. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații, după care ar fi urmat o mulțime de alte și alte interviuri într-un moment în care eram foarte panicată și eram foarte preocupată să ne facem bine”.

Prezentatoarea nu știe de unde soțul ei s-a infectat cu noul coronavirus

“(…) simptomele au apărut după cinci zile. Mi s-a părut ciudat că mi-a ieşit testul negativ la început. Mi-am dat seama că-mi pierdusem tot gustul, puteam să mânânc orice, n-am simţit gustul usturoiului. Mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile recomandate. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat foarte tare întrucât fac destul de des. Nu m-a dus gândul către COVID. (…).
Doar când am putut să plec din spital. Eram foarte impresionată. Este impresionant şi este incredibil cât de repede te poţi deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus. Nu ştim de unde ne-am îmbolnăvit. Ne-am tot gândit. Nu cred că este legat de acea petrecere. Nu mai e nimeni de acolo cu un rezultat pozitiv. Este important de ştiut că putem lua oricare dintre noi de oriunde. Ne-am protejat cât am putut de mult, cred că putem face oricând o abatere. Am participat la acea petrecere pentru că a fost în aer liber, au fost luate toate măsurile posibile şi imposibile. Am purtat măşti, toate prietenele au purtat măşti. Dar, da, am avut momente în care am lăsat garda jos. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Suntem nişte animale sociale. Pentru mine este îngrozitor, care sunt sociabilă. Pe noi ne-a costat”, a mai declarat Andreea Esca.

Vedeta Pro TV, mesaj pentru cei care nu cred în existența virusului SARS-CoV-2

Întrebată ce mesaj are pentru oamenii care nu nu cred în existența bolii rare din China, vedeta a spus: “Cred că atunci când eşti bolnav trebuie să ceri ajutorul medicilor, pentru că ştiu despre ce e vorba, e profesia lor. Iar atunci când nu eşti bolnav, trebuie să-i mulţumeşti Lui Dumnezeu. Niciodată nu am judecat, niciodată nu am subestimat un medic, dar cred că am învăţat mai multe despre oamenii de lângă mine. Regret că am lăsat garda jos în câteva momente, prea devreme. Mă simt vinovată că poate trebuia să fac mai mult. Nu lăsai garda jos! Cu siguranţă virusul există. Trebuie să încercăm să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanţă, să avem încredere în medici, să-i mulţumim Lui Dumnezeu!”.

Vezi și: Coronavirus, simptome diferite în funcție de grupa de sânge. Ce au descoperit specialiștii

Vezi AICI interviul complet al vedetei de la Pro TV.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai mult la export
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a despărțit de soție
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce noi dezvăluiri a facut Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți căreia Donald Trump a încercat să- i cumpere tăcerea: „Ea a mers la hotelul lui”
Ce noi dezvăluiri a facut Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți căreia Donald Trump...
Medicul care l-a operat pe Florin Piersic a rupt tăcerea: Am descoperit că...
Medicul care l-a operat pe Florin Piersic a rupt tăcerea: Am descoperit că...
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal.
Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal. "Ofer 300 de euro...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca un card bancar
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca...
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Pe 9 mai 2024 este Ziua Europei: Ce evenimente sunt organizate în această zi?
Pe 9 mai 2024 este Ziua Europei: Ce evenimente sunt organizate în această zi?
Vica Blochina, surprinsă fără pic de machiaj. Cum arată naturală
Vica Blochina, surprinsă fără pic de machiaj. Cum arată naturală
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...