Mihai Gâdea, reacție acidă la adresa Andreei Esca: “A lipsit o singură întrebare din interviul ei. E ceva de rușine, în zilele noastre…”

Publicat: 21/07/2020 | 08:23
Mihai Gâdea, reacție acidă la adresa Andreei Esca: “A lipsit o singură întrebare din interviul ei. E ceva de rușine, în zilele noastre…”

Mihai Gâdea a comentat la TV interviul pe care Andreea Esca a acceptat să-l ofere după ce s-a luptat cu COVID-19 și, totodată, a vorbit despre clipele din pragul morții ale soțului ei și războiul purtat de fiul lor, Aris, cu această boală mortală. Prezentatorul de la Antena 3 a ridicat public câteva întrebări la care speră că i se va oferi un răspuns.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, despre Andreea Esca după ce s-a vindecat de COVID-19: “A fost fost o amatoare, dar a salvat niște vieți! Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus”

Mihai Gâdea, reacție acidă interviul oferit de Andreea Esca

Azi-noapte, în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea și-a exprimat susținerea față de Andreea Esca și familia sa, afectată enorm de virusul ucigaș din China. Pe de altă parte, prezentatorul a mărturisit că nu înțelege motivul pentru care toată situația delicată prin care a trecut colega sa de breaslă a fost învăluită într-o undă de mister și a subliniat că o astfel de relatare ar fi putut să ofere un exemplu milioanelor de fani ai Andreei Esca.

“Am întreaga compasiune față de Andreea Esca și familia sa. (…). E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul în gura presei, în condițiile în care era justificat ca cineva care spune știrile în fiecare seară la ora 19 și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat?

I-a speriat faptul că s-a spus că s-au dat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situații în care nu prea vrei să te pui. Și când ai de ales între imagine și adevăr, ce alegi? N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul? O perioadă de timp, s-ar putea ca asta să te coste. Dar, pe de altă parte, câte alte vieți ai putea să salvezi în momentul în care vorbești despre tine, nu ascunzi asta și nu încerci să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.

Pe de altă parte, Andreea Esca a punctat în cadrul interviului difuzat la Știrile Pro TV de 19 că: “Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă și răspundem acestor lucruri care au fost așa… de peste tot, într-un moment foarte greu pentru noi. Dar, ca să răspund acestor lucruri, fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om. Sunt un om! Un om care face greșeli, care poate să pățească orice lucru pe care fiecare dintre dumneavoastră îl poate păți. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot și, probabil, că asta ta a fost limita mea. Am considerat că într-o asemenea situație, prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele și să ne vedem trecuți de acest lucru, după care să stau la dispoziția oricui și să explic ce s-a întâmplat. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații, după care ar fi urmat o mulțime de alte și alte interviuri într-un moment în care eram foarte panicată și eram foarte preocupată să ne facem bine”. Vezi AICI interviul complet al vedetei de la Pro TV.

Mihai Gâdea bănuiește că reprezentanții trustului Pro TV au fost speriați după ce mai mult vedete au mărturisit că au fost hăituite de public după ce s-au infectat. De asemenea, realizatorul de la Antena 3 a lăudat-o pe îndrăgita prezentatoare TV pentru decizia de a împărtăși experiența personală în urma infectării cu SARS-CoV-2 care a răpus în România 2.038 de vieți, potrivit celui mai nou bilanț, iar 38.139 de persoane au fost depistate pozitiv.

Nu rata: Andreea Esca, adevărul despre COVID-19. Știrista de la Pro TV a spus ce simptome a avut: “Nu am simțit mirosul de la usturoi”

Mihai Gâdea: “Oamenii ar putea să învețe, prin puterea exemplului, de la Andreea Esca”

Ulterior, realizatorul TV a mai subliniat: “Întreaga compasiune și susținere. E dramatic să treci prin așa ceva, să ai soțul la Terapie Intensivă. Dar tocmai pentru că e dramatic, oamenii ar putea, prin puterea exemplului, să învețe ceva de aici” și a lăudat exemplul cântărețului Marcel Pavel care a vorbit mai repede despre experiența infectării cu coronavirus.