Acasă » Exclusiv » Cum au fost „primite” în Blăgești imaginile cu Vulpița care și-a „tradus” soțul. „Viorel a vrut să-l bată cu furca și…”

Cum au fost „primite” în Blăgești imaginile cu Vulpița care și-a „tradus” soțul. „Viorel a vrut să-l bată cu furca și…”

De: Ramona Danciulescu 15/08/2020 | 23:54

După ce Vulpița de la Acces Direct a fost filmată în timp ce îl „traducea” pe Viorel, au ieșit la iveală noi detalii șocante legate de trecutul ei. CANCAN.RO a obținut amănunte desprinse parcă din filme. Reputația Veronicăi, în Blăgești, nu ar fi tocmai una… de fală!

Ies la iveală detalii halucinante din interiorul scandalului XXX cu Vulpița de la Acces Direct. După ce CANCAN.RO a făcut publice, în exclusivitate, imaginile cu Veronica Stegaru în ipostaze din filme pentru adulți, una dintre vecinele „vedetei” de la Antena 1 rupe tăcerea și susține că Viorel știe de toate escapadele amoroase ale soției sale.

Mai mult, sursele noastre de încredere din Blăgești ne-au mărturisit că sătenii știau și ei de episodul amoros al Vulpiței, din iarbă, însă imaginile nu ajunseseră în fața ochilor lor. În momentul în care a aflat că Vulpița îl „traduce”, se pare că Viorel a avut o ieșire nervoasă și ar fi vrut să-l bată cu furca pe cel care a… iubit-o pe Veronica!

Vulpița, filmată în timp ce îl „traduce” pe Viorel

(NU RATA: VULPIȚA ȘI VIOREL REVIN DIN IZOLARE. CÂND ESTE PROGRAMAT SĂ ÎNCEAPĂ NOU SEZON ACCES DIRECT)

Vulpița de la Acces Direct, reputație nedorită în Blăgești

Una dintre vecinele Stegarilor ne-a povestit, în exclusivitate, că reputația Vulpiței nu ar fi deloc una de femeie cuminte, în Blăgești. Mai exact, tot satul ar ști că se lasă „vrăjită” de tot felul de domni.

„Da, știm toți că l-a înșelat pe Viorel de multe ori. V-am povestit eu și mai demult că s-a făcut de râs. La noi aici nu ajunseseră imaginile astea, dar știam de episodul ăsta. Vai de capul ei! Se mai miră de ce spun toți de ea pe aici că e așa și pe dincolo (femeie ușoară, n.r.).

Ăsta din imagini e de la noi din sat. Nu pot să-i dau numele. Viorel știe ce a făcut ea, dar nu cred că a văzut vreodată filmarea asta.

Doamne ferește! Se auzise la un moment dat că Viorel a vrut să-l bată pe ăsta cu furca, după ce a aflat. Și-au mai bătut și joc de ea și au filmat-o. V-am mai spus, aici lumea știe cine e Veronica, de multe ori a auzit Viorel despre ea că îl înșală. Eu nu am văzut niciodată nimic, m-au lăsat mască imaginile astea. E de tot râsul, Doamne ferește! Mă întreb ce or fi zis părinții ei, săracii, când au văzut așa ceva. Dacă au văzut… Cu siguranță, subiectul se va mușamaliza, dar atunci când ajungi să știe toată România de tine și că ești așa cum ești… ar trebui să bage capul în pământ de rușine”, a spus vecina Stegarilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST PRINSĂ CĂ ÎL ÎNȘELA PE VIOREL: „TE OMOARĂ CU BĂTAIA”)

Vulpița de la Acces Direct ar încerca să-i atragă atenția lui Emily Burghelea, la „îndemnul” echipei emisiunii

Și dacă vă gândeați cumva că episodul legat de demisia fostei asistente de la Acces Direct, Emily Burghelea, s-a încheiat, vă aducem noi detalii-bombă. Viorel și Vulpița ar fi constant verificați de echipa emisiunii Acces Direct, ne-au dezvăluit surse din interiorul postului de televiziune, în exclusivitate.

Vulpița și Viorel de la Acces Direct

Cei doi soți au și conturi pe rețelele de socializare, acolo unde postează, cu ajutorul reporterilor Acces Direct, diverse lucruri: de la poze la clipuri video, totul spre amuzamentul urmăritorilor celor doi. Demisia lui Emily Burghelea de la Acces Direct a fost un subiect care a ținut prima pagină a tabloidelor, mai ales datorită declarațiilor șocante pe care blondina le-a făcut, odată cu părăsirea platoului Antenei 1.

Ulterior, plecarea ei pe motivul mușamalizării violențelor la care o supune Viorel pe Vulpița s-a confirmat din mai multe părți, astfel că Stegarii s-ar fi simțit „atacați” și ar fi încercat să-și apere imaginea de „vedete” de televiziune.

La scurt timp după ce Emily Burghelea a vorbit deschis, Vulpița a început să o ironizeze în mediul online pe cea care i-a fost prietenă și care a încercat să o scape din situația în care se afla. Mai exact, Vulpița a postat o mulțime de fotografii și clipuri video cu „dedicație” pentru fosta asistentă Emily Burghelea.

O perioadă, apele s-au liniștit, însă se pare că acum, Veronica Stegaru vrea să-i atragă din nou atenția lui Emily. Și nu oricum, ci copiind-o pe blondină pe TikTok.

(MERGI LA: VULPIȚA, FILMATĂ ÎN TIMP CE ÎL “TRADUCEA” PE VIOREL. “VERONICO, CÂND MAI VIN LA TINE?”)

Vulpița se laudă cu geanta Michael Kors a lui Emily Burghelea

Emily Burghelea a postat pe contul ei de TikTok un dans tare drăguț, la care a luat parte și patrupedul său. Așezată pe un scaun, cu cățelul într-o geantă Christian Dior, Emily dansează provocator și este o adevărată bombă sexy!

@emilyburghelea5##fy ##newtrend ##zigidigidum♬ sonido original – morocha912

Ei… stați așa, căci acum vine surpriza! La inițiativa echipei Acces Direct, Vulpița a reprodus… pardon, a încercat să reproducă dansul lui Emily Burghelea și chiar a pus un cățel de pluș într-o geantă, imitând-o pe fosta asistentă de la Acces Direct. Și mai avem un detaliu-bombă!

@veronica_vulpita_oficial?????? ##vulpita ##veronicavulpita ##accesdirect ##viral ##foryou♬ sonido original – morocha912

Geanta din videoclipul postat de Vulpița ar fi, de fapt, geanta lui Emily Burghelea, un accesoriu pe care, cel mai probabil, fosta asistentă i l-a dăruit Veronicăi, din prietenie.

Geanta lui Emily Burghelea, cu care se laudă Vulpița pe TikTok

De ce spunem asta? În primul rând, este vorba de o geantă Michael Kors, în valoare de câteva sute de euro, lucru pe care Vulpița nu și l-ar fi permis, iar în al doilea rând, geanta cu pricina se regăsește în muuulte fotografii postate de Emily Burghelea, pe rețelele de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate în carieră
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...