Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020. Racii pot avea parte de surprize în plan sentimental

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020. Racii pot avea parte de surprize în plan sentimental

De: Alice ZottaMadalina Manole 16/11/2020 | 21:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020. Racii pot avea parte de surprize în plan sentimental

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Rac pot avea parte de surprize neașteptate în plan sentimental.

Nu rata: Horoscop săptămânal 16 – 22 noiembrie 2020. Fecioarele au parte de tensiuni sentimentale

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Descoperă și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să primească niște vești financiare care să le dea peste cap niște planuri și nativii să se vadă nevoiți să scoată o sumă de bani din buzunar care nu era planificată pentru astfel de cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o ușoară detensionare în zona relațională și ocazia de a vedea din alt unghi niște principii ale partenerului.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de tensiuni cu partenerul de viață și să se arunce cuvinte grele, dureroase. Persoana iubită poate fi destul de radicală și acidă în exprimare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să aibă grijă la criticile pe care le primesc și să nu amplifice un scandal, ci să le ia în mod constructiv.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte mult întorși către trecut. Nativii sunt confuzi, neclari în raționament și nu știu ce decizie să ia cu privire la viața personală. Sunt frământări care le pot aduce chiar și insomnii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot materializa ceea ce gândesc și ar fi de preferat să aibă gânduri pozitive.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tensiuni sau vești neașteptate fie de la prieteni, cu privire la un plan comun, fie legate de un proiect personal sau în care sunt implicați cu alții. Sectorul sentimental este și el supus surprizelor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce în schimb multă creativitate, imaginați și chiar idei bune despre cum să facă față unei situații.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot primo vești neașteptate legate de sectorul profesional, de carieră, de funcția și imaginea lor, de aspirațiile lor, poate de strategia prin care-și ating un obiectiv. Nativii sunt sfătuiți să nu se lase copleșiți pentru că soluții există. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se dedice mai mult familie pentru că au nevoie de sprijin și înțelegere.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să aibă grijă la comunicare astăzi pentru că pot exagera, mai ales în plan sentiemental. Dialogul cu cei din jur poatet fi acid, înțepător, ironic. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că un punct vulnerabil sunt principiile, mentalitățile lor, care nu coincid cu raționamentul celor din jur.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte astăzi de o zi de respiro după o perioadă tensionată, însă nu este încă momentul să lase garda jos. Nativii pot primi vești financiare neașteptate și surprinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu ia decizii majore legate de bani, de investiții, achiziții.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de un context tensionat în relațiile profesionale, dar și în relația cu partenerul de viață. Nativii pot afla vești surprinzătoare, pot primi mesaje șocante și informații neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot deveni acizi, cinici dacă sunt provocați. Altfel, astăzi sunt sfătuitori, profesori de nădejde.

Vezi și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de frământări, gânduri ciudate, neașteptate, amintiri pe care le credeau uitate și tot acest context poate provoca o stare de anxietate. Nativii se pot confrunta cu insomnii ca urmare a veștilor sau conștientizărilor pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce, în schimb, o zi bună în plan sentimental, mai exact pot să-și dea seama că sunt îndrăgostiți sau pot cuceri pe cine își doresc.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot afla vești de la prieteni care să-i ia prin surprindere, însă există și riscul ca cineva din anturaj să-i bârfească și să le transmită informații neadevărate, cu rol manipulator, despre persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că și în viața sentimentală pot apărea surprize și le cere să nu creadă tot ceea ceea ce aud.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de vești neașteptate în plan profesional. Nativii pot avea parte de tensiuni cu superiorii și se pot simți lezați de un dialog. Imaginea profesională poate avea de suferit. Nici în familie nu sunt excluse surprizele și mesajele critice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să caute echilibrul între casă și muncvă, între familie și carieră pentru a evita tensiunile și reproșurile.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se confruntă cu propriile lor principii de viață, cu propriul lor raționament și nativii cu greu pot să-și definească idealul. Posibile vești neașteptate din străinătate sau legate de un curs. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot fi destul de conflictuali dacă sunt provocați.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...