Home » Stiri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020. A treia conjuncție Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020. A treia conjuncție Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

De: Anna Caba 11/11/2020 | 22:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020. A treia conjuncție Jupiter-Pluto în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn au parte de conjuncția Jupiter-Pluto în zodia.

Astăzi se petrece un eveniment astrologic foarte rar care nu va trece fără a se face resimțit la nivel global, însă și la nivel personal îți va lăsa amprenta. Conjunția Jupiter-Pluto se întâmplă în zodia Capricorn o dată la aproximativ 248-250 de ani, iar ca cele două planete să se întâlnească de trei ori în același an, este cu atât mai rar. Prima întâlnire a fost în aprilie, când ambele erau în mers direct, iar a doua întâlnire a avut loc în iunie, când erau în mers retrograd. Ei bine, acum vin și-și unesc forțele pentru a treia oară și ultima, iar acest aspect, deși la nivel colectiv și socio-politic va deschide o etapă de mari schimbări lente, dar radicale, la nivel individual ar putea fi interpretat într-un sens mai optimist și ar putea, printre altele, să aducă ocazia de a culege roadele a ceea ce am semănat din primăvară și până acum. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 NOIEMBRIE 2020. CAPRICORNII AU PARTE DE NOI ÎNCEPUTURI)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să pornească pe un nou drum profesional, să-și depășească limitele pentru a-și atinge aspirațiile și obiectivele. În preajma acestei zile, unii nativi pot face o schimbare de carieră, în timp ce alții culeg roadele a ceea ce au schimbat deja. Sunt șanse de angajare pentru cei care-și caută un loc de muncă. Nu a fost o perioadă ușoară profesional, dar sunt șanse de îmbunătățire, ami ales dacă au fost perseverenți și au acționat în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atenția că azi pot apărea ten siuni în cuplu și în relațiile cu colaboratorii și ar fi bine să nu ducă lucrurile la aextrem, dar să încheie ceea ce nu-i mai avantajează.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și schimbe definitiv și radical principiile de viață după care s-au ghidat până acum și să-și stabilească noi idealuri de viitor. Totodată, conjuncția le paote aduce ocazia de a se folosi de o diplomă obținută în ultimele luni sau de a lua o diplomă, un atestat de care să se folosească mai departe. Cursurile înalte sunt o atracție acum și nu trebuie ignorate pentru că pot deschide noi direcții de viață. Sentimental, nativii vor fi atrași de persoane cu care empatizează la nivel de concepții și mentalități, cu care împart filozofii de viață sau care sunt de altă cultură și naționalitate. Este momentul unei noi viziuni de viitor dacă-ți doresc să mai rămână într-o relație, iar ce se încheie acum va fi pentru evoluția lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere eliberarea de stres și agitație și mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor intra pe o nouă direcție în viața de cuplu și intimă. Nativii indeciși până acum sentimental vor ști ce să facă mai departe, să continue relația, căsătoria sau să se întoarcă la o fostă relație, însă va fi nevoie de schimbarea principiilor pentru ca lucrurile să funcționeze. Cei singuri pot intra în relații care le schimbă concepțiile și filozofiile de viață. Profesional, unii nativi resimt îmbunătățiri la locul de muncă și alții se pot chiar angaja. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni și certuri serioase în plan sentimental, mai ales pe fond de gelozie din cauza prietenilor sau dacă nativii nu acordă suficientă atenție acestui sector. Azi trebuie stabilit un echilibru între viața socială și cea sentimentală.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au traversat o perioadă grea în relațiile de cuplu, în căsătorie, și în relațiile profesionale, cu partenerii de afaceri sau colaboratorii, iar acum au șansa să facă schimbările de care s-au temut de-a lungul ultimelor luni. Vor ști dacă rămân în mariaj sau ies, dacă se mai căsătoresc sau nu. Profesional, poat apărea oportunități de semnarea a unui nou contract. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot fi neliniștiți, agitați emoțional, să nu știe ce direcție să aleagă în carieră. Atenție la conflictele în familie!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot ști acum ce decizie să ia în viața sentimentală, mai ales dacă în ultimele luni au jonglat între două relații sau au avut o pasiune ascunsă pentru cineva. Profesional, impactul va fi unul solicitant, mai ales în cazul nativilor care au fost nemulțumiți de locul de muncă în ultimul timp. Unii Lei pot lansa sau relansa un proiect, alții pot decide să lucreze pe cont propriu, ia cei care-și caută un job se pot angaja acum. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că sunt irascibili și pot intra în conflicte ușor, pot fi tesionați și chiar ușor agresivi cu cei care nu le împărtpșesc idealurile și convingerile sau viziunile.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de evenimente și schimbări majore în plan sentimental, după o perioadă în care au resimțit din plin blocaje și limitări. Nativii care își doresc să cucerească pe cineva o pot face acum, însă este important să fie sinceri și să-și declare sentimentele. O relație care părea pierdută, imposibilă, se poate contura acum. În relațiile de lungă durată se poate îmbunătăți comunicarea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni financiare, nemulțumiri și bien ar fi să fie prudenți în acțiunile pe care le înteprind în acest sens.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de schimbări legate de locul de muncă care să aducă cu sine și o redefinire a veniturilor. Nativii pot prinde curaj acum să facă ceea ce-și doresc cu adevărat, ceea ce la place. Mulți nativi își reorganizează fie ideea de familie, de cămin, fie fac o schimbare importantă ce privește locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le arage atenția că pot fi irascibili și pot da naștere mai ușor tensiunilor în cuplu sau cu partenerii de afaceri și asociații, colaboratorii și ar trebui să nu ducă lucrurile la extrem pe un fond emoțional sensibil.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot, în sfârșit, să-și recunoască sentimentele față de o persoană și să treacă peste inhibițiile unui dialog sincer și direct. În cuplu, se fac confesiuni și nativii își pot deschide sufletul mai ușor. Unii pot reveni la o fostă relație, în timp ce alții pot decide dacă să continue o relație sau nu. Financiar, o serie de proiecte în care erau implicați și care nu au mai funcționat, au acum șansa să se redreseze și să le aducă ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă grijă la sănătatea pmentală, mai multă odihnă pentru că stresul și frământările sunt mari. Nu este exclus să se confrunte cu insomnii.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să scape de fricile, incertitudinile și limitările financiare de până acum și să-și îmbuntățească veniturile. Unii nativi pot descoperi că pot să-și pună în valoare talentele și resursele interioare și că pot obține bani din asta. Pot primi laude profesionale și chiar pot fi recompensați pentru munca depusă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni cu prietenii sau cu persoana iubită și că ar trebui să fie mai atenți ca ceea ce primesc sentimental să ofere și ei.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de remarcabila conjuncție în zodia lor, iar viața li se va schimba radical. Deja nativii au avut parte de schimbări, dar poate nu toate au fost voite, însă de acum au șansa să se reinventeze și să pășească pe o nouă direcție de viitor. Trecutul va fi uitat, lăsate în spate emoțiile toxice, iar redescoperirea și reinventarea propriei persoane vor fi esențiale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni cu superiorii, fie că sunt șefi sau părinți, sau ei înșiși pot fi prea impunători, dacă dețin o funcție înaltă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de o relansare profesională. Probabil nativii au fost stresați, nemulțumiți profesional în ultimele luni, le-au stagnat proiecte, însă de acum contextul se schimbă și nativii îți pun toată ambiția la bătaie pentru a-și atimge cele mai înalte obiective și aspirații, iar tot acest context de acum va aduce și o îmbunătățire a veniturilor pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot fi mai conflictuali cu cei din jur și mai stresați, mai tesionați în raționament,  mai ales acolo unde nu se potrivesc cu ceilalți în aspirații, idealuri și decizii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au șansa să lanseze sau relanseze un proiect de grup în care sunt implicați sau chiar o afacere personală care a stagnat sau nu le-a adus mulțumirile financiare așteptate. Se pot relua negocieri contractuale, iar șansele de îmbunătățire a imaginii profesionale, chiar a statului sunt foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că nu este o zi bună pentru cheltuieli, investiții sau decizii financiare importante.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2020)

A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
FOTO. Antonia, apariție controversată în lenjerie intimă! `Chiar nu îți e rușine?`
FOTO. Antonia, apariție controversată în lenjerie intimă! `Chiar nu îți e rușine?`
Volkswagen lansează cel mai frumos SUV al companiei din toate timpurile
Volkswagen lansează cel mai frumos SUV al companiei din toate timpurile
Oamenii cu această grupă de sânge sunt „preferații” țânțarilor. De ce te înțeapă țânțarii mai mult decât pe ceilalți
Oamenii cu această grupă de sânge sunt „preferații” țânțarilor. De ce te înțeapă țânțarii mai...
Lista alimentelor care pot fi contaminate cu bacterii periculoase. Cum să te asiguri că sunt bune de consum
Lista alimentelor care pot fi contaminate cu bacterii periculoase. Cum să te asiguri că sunt...
Un SEMNAL misterios dintr-un sistem stelar, DOVADA că nu suntem SINGURI în Univers?
Un SEMNAL misterios dintr-un sistem stelar, DOVADA că nu suntem SINGURI în Univers?
STARE DE URGENȚĂ lângă România! Decizia a fost luată chiar acum. ESTE BREAKING NEWS
STARE DE URGENȚĂ lângă România! Decizia a fost luată chiar acum. ESTE BREAKING NEWS
Ce s-a întâmplat în închisoare cu cel mai temut interlop. A ajuns la spital!
Ce s-a întâmplat în închisoare cu cel mai temut interlop. A ajuns la spital!
BANCUL ZILEI – Panică la benzinărie: “Ce-ai făcut nenorocitule, o să înfunzi pușcăria! Știi cât costa litrul de benzină?”
BANCUL ZILEI – Panică la benzinărie: “Ce-ai făcut nenorocitule, o să înfunzi pușcăria! Știi cât...
Elena Merișoreanu, scandal cu amanta soțului!
Elena Merișoreanu, scandal cu amanta soțului! "Te-am crezut prietenă și tu trăiai cu omul meu"
Momente incredibile la tv: Și-a pierdut virginitatea în fața telespectatorilor
Momente incredibile la tv: Și-a pierdut virginitatea în fața telespectatorilor
Mesaj pentru Putin de la un vechi aliat: Să-şi controleze soldaţii, este prietenul meu, dar eu nu ucid copii şi bătrâni
Mesaj pentru Putin de la un vechi aliat: Să-şi controleze soldaţii, este prietenul meu, dar...
Bomba serii despre PENSIILE din România! Lovitură cumplită pentru milioane de pensionari
Bomba serii despre PENSIILE din România! Lovitură cumplită pentru milioane de pensionari
Cutremur la Kremlin. Nimeni nu-l mai vrea pe Putin. Sunt trei posibili succesori
Cutremur la Kremlin. Nimeni nu-l mai vrea pe Putin. Sunt trei posibili succesori
Descoperire tulburătoare făcută în poșetă de o tânără după o seară în oraș
Descoperire tulburătoare făcută în poșetă de o tânără după o seară în oraș
Știrea momentului! Săltat de mascați de acasă!
Știrea momentului! Săltat de mascați de acasă!
Eliminare șocantă la Survivor România 2022! Cine a părăsit competiția
Eliminare șocantă la Survivor România 2022! Cine a părăsit competiția
Cum miroase Vladimir Putin? Dezvăluiri șocante făcute de o femeie care l-a cunoscut: „Sună bizar, dar ...
Cum miroase Vladimir Putin? Dezvăluiri șocante făcute de o femeie care l-a cunoscut: „Sună bizar,...
Ce să faci cu copilul tău de 1 iunie. Activități la care să mergi cu micuțul tău de ziua copilului
Ce să faci cu copilul tău de 1 iunie. Activități la care să mergi cu...
„Să le zicem oamenilor cine ești” Mihai Bobonete, dezvăluiri despre identitatea lui Carla's Dreams! I-a spus pe nume
„Să le zicem oamenilor cine ești” Mihai Bobonete, dezvăluiri despre identitatea lui Carla's Dreams! I-a...
Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party
Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un...
Putin, ÎNDEPĂRTAT! Lovitură la Kremlin! 'A stricat totul!'
Putin, ÎNDEPĂRTAT! Lovitură la Kremlin! 'A stricat totul!'
Masacrul de la Bucea, ignorat: Companiile vestice care încă fac afaceri în Rusia
Masacrul de la Bucea, ignorat: Companiile vestice care încă fac afaceri în Rusia