Home » Trending » Horoscop săptămânal 9 – 15 noiembrie 2020. Capricornii au parte de noi începuturi

Horoscop săptămânal 9 – 15 noiembrie 2020. Capricornii au parte de noi începuturi

De: Cancan 08/11/2020 | 14:27
Horoscop săptămânal 9 – 15 noiembrie 2020. Capricornii au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 9 – 15 noiembrie 2020 se numără și cea a Capricornilor care vor avea parte de noi începuturi în viața personală, dar și profesională.

Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 se remarcă prin refacerea pentru a treia oară a conjuncției Jupiter-Pluto, moment care poate încununa perioada trăită din aprilie și până acum. Ceea ce s-a dărâmat, ce nu a mai funcționat, ceea ce am pierdut, acum putem recupera, chiar dacă sub alte forme și pe noi structuri. Practic, putem culege roadele a ceea ce am semănat. (CITEȘTE ȘI:  HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020 )

 

 

În plan sentimental, săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 nu este chiar cea mai blândă și mai plăcută, dat fiind că planeta iubirii, Venus, aflată în zodia Balanță face aspecte tensionate atât cu Marte retrograd din zodia Berbec, cât și cu planeta transformărilor profunde, Pluto, aflat în zodia Capricorn. Va fi o perioadă de tensiuni și frustrări în relațiile cu ceilalți, atât sentimentale, cât și profesionale, o perioadă de nemulțumiri, în care acțiunile noastre se cer reevaluate și este important să ajungem la un echilibru cu cei din jur pentru a funcționa optim. De asemenea, toate evenimentele de acum vor aduce schimbări majore în modul în care ne raportăm la o relație și dacă suntem deschiși putem aduce chiar îmbunătăți.

Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 se încheie cu o Lună Nuă în zodia Scorpion care poate aduce ocazia unor noi începuturi în viața noastră, în funcție de sectorul astrologic unde se formează. La modul general poate fi vorba de noi abordări financiare și relaționale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

 

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână provocatoare în plan profesional, în sensul că nativii pot să-și dea seama de direcția de viitor pe care vor să o urmeze sau pot să-și definească o nouă strategie de atingere a unor obiective. Pot culege roadele a ceea ce au semănat în acest an cu privire la cariera lor. Sentimental, în schimb, lucrurile vor fi mult mai complicate și fără o schimbare de atitudine nu le va fi ușor să-și restabilească relațiile, ba chiar există riscul ca unele povești să se încheie definitiv. Nativii trebuie să caute echilibrul și să nu pună pasiunea dincolo de raționament, mai ales că Luna Nouă poate aduce noi aventuri sentimentale.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de momente majore de conștientizare, în special legate de viața sentimentală și astfel pot lua o decizie în privința unei relații. Cei singuri au șanse mari să înceapă ceva nou (poate chiar cu o persoană de altă naționalitate), iar cei care se află într-o relație vor trebuie să schimbe abordarea, poate chiar principiile pe care aceasta este clădită, pentru a funcționa. Multe povești care nu au reușit să se consolideze până acum și în care viziunile partenerilor sunt diferite, se pot încheia pentru a face loc unora noi, cu adevărat pe placul nativilor. La locul de muncă este necesară o nouă abordare pentru că tensiunile și nemulțumirile din prezent pt aduce încheieri. Se recomandă o schimbare a stilului de viață și mai multă odihnă pentru că riscul de suprasolicitare este foarte mare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de schimbări majore în viața sentimentală și de cuplu. Nativii vor ști de acum care este direcția de viitor pe care-și doresc să pășească, alături sau nu de partenerul de până acum, indiferent că a fost vorba de o căsătorie sau o relație neoficializată. Cei singuri pot cunoaște persoane care să le schimbe radical principiile și valorile după care s-au ghidat. Mare atenție la pasiunile care se nasc acum pentru că aventurile pot aduce complicații. Din punct de vedere profesional, unii nativi îți pot găsi un nou loc de muncă sau pot avea ocazia să intre pe o nouă direcție la actualul job. Posibil să fie nevoiți să apeleze la talentele și abilitățile lor dacă-și doresc reușita unui proiect. Pentru cei mai norocoși Gemeni, conjuncția remarcabilă de care am amintit poate aduce o sumă de bani, o moștenire, o rezolvare favorabilă a unei situații ce vizează un bun de patrimoniu sau un credit.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de o săptămână decisivă în plan relațional. Nativii pot hotărî dacă mai continuă sau nu o o relație, un mariaj, dacă se căsătoresc sau nu sau dacă intră într-un parteneriat profesional sau renunță la o colaborare, la o asociere. Cei singuri, odată cu Luna Nouă, pot să înceapă noi povești de iubire. Din punct de vedere profesional pot să apară frustrări și nemulțumiri care să forțeze nativii să-și schimbe atitudinea față de carieră, să-și refacă o strategie de atingere a unor obiective. Este important ca Racii să găsească echilibrul între viața de familie și profesie pentru a-și regăsi liniștea.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu au trecut prin multe transformări în plan sentimental până acum și a venit momentul să ia o decizie, mai ales dacă din primăvară și până acum au luptat să-ți îmbunătățească viața amoroasă. O aventură se poate încheia, la fel de bine cum se poate renunța la ideea întoarcerii la cineva din trecut. Comunicarea nu va fi un punct forte și va fi nevoie de schimbarea unei atitudini, de echilibrarea raționamentului lor cu cel al celorlalți. La locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi se vor produce schimbări care vor ajuta nativii să reintre pe o nouă direcție. Mai multă responsabilitate vizavi de odihnă și de stilul de viață abordat.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și deschidă sufletul și să-și recunoască sentimentele, mai ales dacă din primăvară și până acum au luptat pentru a cuceri pe cineva sau pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Fără îndoială, că și relațiile de lungă durată vor avea parte de unele conștientizări care pot aduce îmbunătățiri traiului în doi. Din unct de vedere financiar vor fi tensiuni și nemulțumiri, dar care vor forța nativii să ia atitudine sau să schimbe strategia prin care își câștigă banii. S-ar putea să-și (re)descopere bucuria de a se folosi de unele talente sau să conștientizeze că pasiunile lor sunt importante pentru repunerea pe o nouă direcție de viață.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor avea de traversat o săptămână destul de tensionată în plan relațional, vizate fiind atât relația de cuplu, cât și parteneriatele, asocierile și relațiile cu cei din jur. Nativii vor reevalua serios atitudinea partenerului de viață și este foarte probabil să încheie odată pentru totdeauna acele legături care nu funcționează și în care comportamentul partenerului a durut și a deranjat. Mulțu nativi vor avea ocazia să pună bazele unei noi familii, unui nou cămin, dat fiind că remarcabila conjucție se va petrece aici. Totodată, se pot rezolva situații legate de locuință și bunuri de patrimoniu care din primăvară și până acum au fost blocate. Luna Nouă poate aduce ocazia unor noi începuturi financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion își pot da seama în sfârșit ce simt cu adevărat pentru o persoană și pot alege să-și exprime sentimentele, să spună ceea ce simt și astfel șansele de a începe o nouă relație sau de a-și consolida povestea de iubire actuală vor fi foarte mari, mai ales că și Luna Nouă le va aduce noi direcții în viața personală. Totuși, Venus, planeta care le guvernează relațiile, nu se află într-o poziție tocmai favorabilă în această perioadă, semn că fie este nevoie de multă muncă pentru a reuși în plan sentimental, fie ceva din trecut îi ține pe loc și îi frustrează. La locul de muncă pot apărea nemulțumiri și frustrări, acțiuni incerte și este nevoie ca în această perioadă să se odihnească mai mult pentru că riscul de suprasolicitare este foarte mare. Noi situații care se leagă de comunicare, comerț, deplasări, activități academice se pot debloca acum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conjuncția amintită în sectorul financiar și acest aspect deosebit de impactant poate aduce ocazia deblocării unor contexte care să le aducă nativilor ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Dacă ceva nu a funcționat cum trebuie din aprilie și până acum, șansele de a fi repus pe linia de plutire sunt mari, iar impactul va fi pe termen lung. Din punct de vedere sentimental apar frustrări și nemulțumiri, inhibiții, dorința de a reevalua un context astfel încât lucrurile să funcționeze. Nativii trebuie să-și revizuiască inclusiv atitudinea față de prieteni și viața socială.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de remarcabila conjuncție Jupiter-Pluto în zodia lor, prin urmare este momentul unor clarificări și noi începuturi care țin de viața personală. Nativii vor lăsa în spate nu doar trecutul, ci și relațiile alături de care nu au simțit că evoluează pentru a face loc unor noi. Cariera și aspirațiile profesionale sunt punct de interes major, însă vor simți multe frustrări și se vor simți în imposibilitatea de a acționa deocamdată în direcția scopurilor pe care le au. Este un moment bun să-și refacă niște strategii de progres. Se întrevăd nemulțumiri și legate de familie sau de locuință care stimulează nativii să facă ceva în acest sens. Poate este vorba de o schimbare de optică și atitudine.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia acum să pună pe picioare ceea ce nu a funcționat profesional din primăvară și până acum. Dacă au existat blocaje, frustrări vizavi de ascensiunea lor profesională, pot avea șansa să refacă acest context într-un mod profitabil, mai ales că Luna Nouă îi susține puternic în această direcție. Multe principii și valori de viață se pot schimba acum pentru că nativii vor realiza că nu îi mai reprezintă. Cei care și-au planificat excursii, deplasări și călătorii pot avea parte de limitări și neplăceri. Financiar, apar ocazii de îmbunătățire a veniturilor. Este o perioadă bună pentru recâștigarea încrederii și a stimei de sine.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să relanseze un proiect care din primăvară și până acu a fost supus blocajelor și schimbărilor mai puțin plăcute. Unii nativi vor demara și vor promova o afacere nouă, o activitate de grup care se va dovedi cu impact pe termen lung. Deocamdată, din punct de vedere financiar nu este cea mai bună și favorabilă perioadă, pentru că apar nemulțumiri, frustrări, dezamăgiri și va fi nevoie de o schimbare de atitudine vizavi de modul în care-și gestionează resursele. Luna Nouă va favoriza o nouă optică și viziune asupra unor principii pe baza cărora au funcționat până acum. Pot apărea schimbări de mentalitate și noi convingeri, mai ales în ceea ce privește o relație intimă, viața intimă de cuplu.

Parteneri
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
FOTO. Adda, în costum de baie! A slăbit enorm și se vede
FOTO. Adda, în costum de baie! A slăbit enorm și se vede
Cea mai bună motorizare pentru ROMÂNIA. Cât costă mașina pe care ”UIȚI” să o alimentezi?
Cea mai bună motorizare pentru ROMÂNIA. Cât costă mașina pe care ”UIȚI” să o alimentezi?
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Criza care poate duce la Apocalipsă, însă nu vorbește nimeni despre ea
Criza care poate duce la Apocalipsă, însă nu vorbește nimeni despre ea
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)
Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)
VIDEO Tren deraiat după coliziunea cu o basculantă. Sunt morţi şi răniţi, iar circulaţia este blocată total
VIDEO Tren deraiat după coliziunea cu o basculantă. Sunt morţi şi răniţi, iar circulaţia este...
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce mi-a făcut…”
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce...
Un medic explică de ce nu trebuie sărutați morții. Riscurile pentru cei vii
Un medic explică de ce nu trebuie sărutați morții. Riscurile pentru cei vii
Momente incredibile la tv: Și-a pierdut „castitatea” în fața telespectatorilor
Momente incredibile la tv: Și-a pierdut „castitatea” în fața telespectatorilor
FOTO Mr. Happy Face, o combinaţie dintre Chihuahua şi Mohawk, a fost încoronat drept cel mai urât câine din lume. Concursul promovează adopţia: „indiferent de aspectul lor, merită să fie iubiţi”
FOTO Mr. Happy Face, o combinaţie dintre Chihuahua şi Mohawk, a fost încoronat drept cel...
Vladimir Putin a fost EXCLUS! A fost DAT AFARĂ! Toată Rusia e în stare de șoc
Vladimir Putin a fost EXCLUS! A fost DAT AFARĂ! Toată Rusia e în stare de...
Meghan a pierdut tot! Întâi în Anglia, acum și în SUA
Meghan a pierdut tot! Întâi în Anglia, acum și în SUA
„Interzis minorilor”: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci (VIDEO)
„Interzis minorilor”: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci (VIDEO)
De ce a fost dat afară, de fapt, Rică Răducanu de la CSM  București
De ce a fost dat afară, de fapt, Rică Răducanu de la CSM București
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”
Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc...
Mirela Vaida și soțul nu mai dorm în același pat!
Mirela Vaida și soțul nu mai dorm în același pat! "După 13 ani de căsnicie..."...
Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință
Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință
Ce mega-țeapă și-a luat un român în Thassos când i-a venit nota de plată. Chelnerii greci i-au cerut să...
Ce mega-țeapă și-a luat un român în Thassos când i-a venit nota de plată. Chelnerii...
Gestul interesant pe care îl fac piloții cu manșa înainte de a decola de pe portavion (VIDEO)
Gestul interesant pe care îl fac piloții cu manșa înainte de a decola de pe...