Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020. Venus intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020. Venus intră în zodia Balanță

De: Madalina Manole 27/10/2020 | 21:45
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020. Venus intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță se bucură de ingresul planetei Venus întocmai în zodia lor, aducându-le îmbunătățiri în viața personală, dar mai ales în relațiile cu cei din jur.

Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Balanță, zodia sa de domiciliu diurn, prin urmare energia pe care o va manifesta va fi deosebit de puternică și benefică tuturor. Până pe data de 21 noiembrie, cât Venus va tranzita Balanța, ne va susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, să aducem armonia și echilibrul în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale. Totuși, trebuie să ținem cont că nu va fi chiar ușor să facem asta, dat fiind că planeta conflictului, Marte, este retrograd în zodia Berbec, zodia parteneră a Balanței, și va avea un cuvânt greu de spus la un moment dat. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020)

De asemenea, Mercur va intra și el în zodia Balanță în mers retrograd, aspect care se va petrece către finele zilei (și pe care îl vom analiza în horoscopul de mâine, dat fiind că astăzi nu va impacta major contextul zilei). În plus, planeta Venus dă tonul pentru că este foarte activă prin opoziția cu Luna aflată astăzi în tranzit prin zodia Berbec.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE 2020. TAURII AU PARTE DE MARI SURPRIZE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor și al căsniciei, un sector puternic tensionat de tranzitele ultimei perioade și care va avea acum ocazia să se îmbunătățească. Nativii nu trebuie să se aștepte ca lucrurile să meargă de la sine, ci vor trebui să depună efort pentru a fi diplomați și să lase deoparte reproșurile, manifestările agresive sau, din contră, prea nepăsătoare. Totodată, relațiile profesionale, cu colaboratorii, se pot îmbunătăți și pot semna contracte prețioase, avantajoase în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce nevoia de a-și exprima emoțiile și sentimentele cu mult curaj, dar și cu grijă și înțelepciune pentru a nu răni.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, prin sectorul muncii și al sănătății, iar nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relațiile cu colegii, să fie mai eficienți și productivi la job și să aducă îmbunătățiri stilului de viață. De altfel, este o zonă la care nativii vor trebui să depună efort pentru a se echilibra, pentru că vor avea parte de provocări, motiv pentru care schimbarea stilului de viață se va impune. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a relua un dialog cu un fost partener de viață.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul iubirii, al copiilor, al creativității și al activităților distractive, prin urmare nativii vor fi mai veseli, mai binedispuși și mai dornici să lege noi povești de iubire sau să-și îmbunătățească actualele relații și să le consolideze. Totuși, efortul pe care vor trebui să-l depună va fi considerabil și modul de acțiune, tiparele de gândire și atitudinea vor fi puncte cheie ale perioadei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le îndreaptă atenția către prieteni, sector unde se vor exprima și vor da sfaturi sau vor primi sfaturi.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi determinați în perioada următoare să se preocupe mai mult de îmbunătățirea relației cu membrii familiei, să ajungă la acorduri amiabile cu părinții, și să-și pună ordine în aspecte care vizează casa, locuința. Nu va fi deloc ușor pentru nativi, dar cu efort, înțelepciune și responsabilitate vor reuși. Unii nativi pot fi întorși către trecut mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a ieși în față, de a se pune în evidență mai mult sau de a-și atinge un obiectiv profesional.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul comunicării, iar nativii, fie că vor, fie că nu, vor trebui să învețe să aibă dialoguri calme cu cei din jur, să fie împăciuitori și să se gândească și la binele celorlalți. De asemenea, pot veni beneficii prin comunicare, prin examene, interviuri, discursuri publice, dar tot aici vor apărea și blocajele pe care trebuie să le depășească. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă atenție la deplasări. Mulți nativi vor simți astăzi nevoia de a se dezvolta profesional și vor căuta variante, poate chiar legate de noi cursuri, de obținerea unor noi diplome și atestate.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar și nativii vor traversa o perioadă în care șansele de a-și îmbunătăți și echilibra veniturile vor fi foarte mari. Posibil ca nativii să depună un efort neașteptat în această direcție, poate chiar prin pierderi să fie forțați să devină chibzuiți și cumpătați, însă la final tot răul se va dovedi a fi fost spre bine. De asemenea, va fi o perioadă în care vor fi nevoiți să se pună mai mult în valoare, să se folosească de talentele și abilitățile lor pentru a prospera. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și analizeze cu mai multă atenție de unde le provin atașamentele materiale și fricile financiare pe care le au.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus întocmai în zodia lor și fiindu-le planetă guvernatoare, fără îndoială că vor simți o îmbunătățire considerabilă a vieții personale. Nativii vor fi mai echilibrați, mai dornici să reaștearnă armonia în jurul lor, să se împace cu cei dragi și să iubească. Nu va fi nici pe departe așa ușor cum pare, mai ales că riscul de a se încheia definitiv niște relații vechi este mare, însă se va dovedi benefic pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie atenți la modul în care-și expun nevoile în fața celorlalți, dar și la nevoile partenerului de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o perioadă destul de agitată, dat fiind că sectorul subconștientului se va activa puternic. Venus în tranzit aici va aduce ocazia unor vindecări, fie desprinderi de trecut, fie ameliorări ale afecțiunilor cronice, dar pentru ca acestea să se activeze, cel mai probabil va fi nevoie de evenimente care să declanșeze frământări puternice. Fricile, temerile, viciile, obsesiile, dependențele vor intra sub lupta nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a spune lucrurilor pe nume la locul de muncă. Nevoia de odihnă și de schimbare a programului, a stilului de viață este foarte mare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Venus din Balanță prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii vor avea un fel de scut pentru toate provocările care vor apărea în relația cu cei din anturaj și totodată vor avea ocazia să-și îmbunătățească viața socială, să cunoască persoane noi, să lege noi prietenii și să consolideze relațiile actuale. Nativii vor aduce îmbunătățiri proiectelor și vor fi mai determinați să-și fcă planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și exprime niște emoții, niște sentimente. Nevoia de a se relaxa și de a se distra este mare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul carierei și al imaginii publice, semn că nativii vor trebui să fie mai atenți la reputație și să depună eforturi mai mari pentru a-și atinge niște obiective profesionale. Chiar dacă Venus va aduce beneficii, acestea nu vor veni fără lupte și muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se ocupe mai mult de casă și familie. Nevoia nativilor de a-și pune ordine în locuință sau într-un context legat de cămin este mare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul filozofiilor de viață, al credințelor și al idealurilor înalte, semn că urmează o perioadă de mari aspirații și eforturi pe măsură pentru atingerea lor. Nativii pot fi susținuți astrologic să înceapă un curs, să obțină o diplomă, să se perfecționeze pentru a-și atinge aspirațiile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la comunicare pentru că tind să fie prea direcți în dialog.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al creditelor, moștenirilor, partajelor, taxelor și impozitelor, iar nativii vor căuta să rezolve contexte ce au legătură cu aceste domenii, îmbunătățindu-și astfel situația financiară. Nu sunt, însă, excluse pierderile care să-i determine să facă niște pași în această direcție. Totodată, acest sector vorbește și de viața intimă și de sexualitate, capitole la care nativii vor să aducă îmbunătățiri și, de asemenea, trebuie să știe că vor avea ocazia să vindece frici, atașamente toxice, poate să rezolve un context ce vizează o infidelitate sau o relație ascunsă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizii financiare impulsive și insuficient analizate.

Parteneri
Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020. Ce este interzis să faci astăzi? Nu ai voie sub nicio formă
Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020. Ce este interzis să faci astăzi? Nu ai voie sub...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă...
-> Celentano, cel mai bine platit actor din Las Fierbinti. Cati bani incaseaza Adrian Vancica pentru un singur episod
-> Celentano, cel mai bine platit actor din Las Fierbinti. Cati bani incaseaza Adrian Vancica...
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
Loredana Groza, apariție ravisantă pe străzi. Cum a fost surprinsă, toată lumea a întors ochii
Loredana Groza, apariție ravisantă pe străzi. Cum a fost surprinsă, toată lumea a întors ochii
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
Breaking News! Dan Petrescu, dat afară de CFR. Culisele despărțirii
Breaking News! Dan Petrescu, dat afară de CFR. Culisele despărțirii
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
Se aplică pe 6 decembrie: Noi reguli pentru toți românii! E obligatoriu să le respecte
Se aplică pe 6 decembrie: Noi reguli pentru toți românii! E obligatoriu să le respecte
Orban a anunțat cele mai mari schimbări. Deciziile sunt un vis împlinit pentru români
Orban a anunțat cele mai mari schimbări. Deciziile sunt un vis împlinit pentru români
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Fructele care te scapă de boli în sezonul rece. Sunt ieftine, toți românii trebuie să le consume
Fructele care te scapă de boli în sezonul rece. Sunt ieftine, toți românii trebuie să...
Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Pepe, după ce a aflat despre amantul Ralucă Pastramă: „Fierbe tot sângele-n mine când stiu ca iubești alt bărbat”
Pepe, după ce a aflat despre amantul Ralucă Pastramă: „Fierbe tot sângele-n mine când stiu...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Ultima ora: Un meteorit a traversat atmosfera si a EXPLODAT deasupra unuia dintre marile orase ale lumii! TOTUL a fost filmat! Ce se intampla
Ultima ora: Un meteorit a traversat atmosfera si a EXPLODAT deasupra unuia dintre marile orase...
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat actorul, după ce s-a vindecat de COVID-19
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat...
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat, a vrut să ajungă preot, arhitect si s-a înrolat şi în marină, apoi a pornit un business de miliarde
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană apropiată
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană...
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Doinița Oancea, fără haine în așternuturi! Vedeta a scăpat de orice urmă de inhibiții / FOTO
Doinița Oancea, fără haine în așternuturi! Vedeta a scăpat de orice urmă de inhibiții /...