Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Taurii au parte de mari surprize

Horoscop săptămânal 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Taurii au parte de mari surprize

De: Madalina Manole 24/10/2020 | 23:04
Horoscop săptămânal 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Taurii au parte de mari surprize

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se numără și cea a Taurilor care pot avea parte de situații neașteptate în viața personală.

Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 este marcată de ingresul planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Balanță, zodie pe care o guvernează și de unde ne va susține puternic în plan sentimental și relațional, dar și artistic și creativ. Evenimentul se va petrece pe data de 28 octombrie, zi în care și Mercur, planeta comunicării, va intra în mers retrograd în aceeași zodie, Balanță și ve cere reevaluarea relațiilor și a contextelor sentimentale. Iată, deci, deși pe de o parte suntem susținuți, pe de alta suntem înfrânați, iar acest context astrologic ne va cere să rezolvăm situații din trecut, vorbe spuse la nervi, decizii luate pe grabă, sau să clarificăm situații prezente în care ne aflăm. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020)

Pe final de săptămână, în weekend, avem parte de două momente intense. Primul este opoziția pe care o face Soarele aflat în zodia Scorpion cu planeta neprevăzutului, Uranus, retrograd în zodia Taur. Prin urmare, ne putem întâlni cu evenimente surprinzătoare, neașteptate, care ne pot lua pe nepregătite, putem avea parte de fel și fel de surprize care să aibă legătură cu situația financiară, cu relațiile intime. Posibil ca unele secrete, infidelități, să iasă la suprafață în cuplu, dat fiind că și Mercur va fi retrograd în Balanță.

Un eveniment important care se petrece chiar în ultima zi a lui octombrie, este Luna Plină din zodia Taur, practic a doua lună plină a acestei luni, eveniment care va fi marcat de situații neașteptate pentru că va fi în conjuncție cu același Uranus retrograd din Taur și, deși la grad mare, va fi vorba și de o conjuncție cu Luna Neagră din zodia Taur, deci un moment karmic. Posibil să simțim nevoia de libertate și independență mai acut, nevoia de a ne desprinde de tipare și prejudecăți, nevoia de a face lucrurile altfel decât până acum. Totodată, este posibil să apară tensiuni care să încheie relații întrt-un mod absolut surpinzător, însă este important de punctat că tot ce se petrece acum este spre bine nostru și spre evoluția noastră. Luna Plină este guvernată de Venus, iar acest aspect poate aduce culegerea roadelor în relațiile în care lucrurile sunt așezate, trecerea pe o treaptă superioară.

Atenție la acumularea kilogramelor în plus, pentru că s-ar putea ca întreaga săptămână să simțim nevoia de a mânca mai mult. Pe de altă parte, nevoia de a acumula bani, adică munca în exces pentru siguranța și confortul financiar, s-ar putea să ne suprasolicite și să ne simțim mai obosiți ca de obicei. (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 19 – 25 OCTOMBRIE 2020. PEȘTII RENASC DIN CENUȘA PROPRIILOR MENTALITĂȚI)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec își vor dori să aducă armonia în relațiile cu cei din jur, în special în cuplu, vor dori să se bucure de echilibru și înțelegere, însă nu va fi posibil fără a face o reevaluare și reanaliză a relației în care se află, a partenerului de viață. Sunt necesare discuții lămuritoare, clare, readucerea în discuție a unor teme mai vechi care au deranjat și au creat nemulțumire, durere, frustrare. Posibil ca infidelitățile, minciunile, trădările partenerului de viață să iasă la suprafață sau să se abordeze dialoguri despre intimitate. În cuplurile în care lucrurile merg bine și se ajunge la înțelegeri, se reaprinde pasiunea. Este nevoie de mai multă prudență în administrarea veniturilor pentru că pot avea parte de răsturnări de situație, încheierea unor colaborări care nu-i ajută pe nativi să se valorifice sau nu aduc câștiguri pe măsura muncii depuse. Totodată, este posibil să vină bani din surse neașteptate, din proiecte cărora nativii nu le dădeau valoare prea mare.

Horoscop săptămânal Taur: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur se bucură de ingresul lui Venus, planeta lor guvernatoare, în casa muncii și a sănătății, acolo unde se va afla și Mercur retrograd. Nativii au șansa de a-și reorganiza programul astfel încât să reușească să obțină un echilibru și o îmbunătățire a stilului de viață, să reușească să-și ducă sarcinile la bun sfârșit fără a se suprasolicita. Luna Plină le poate aduce mai multă tensiune, agitație decât de obicei și-i îndeamnă pe nativi să-și acorde mai multă atenție, mai ales că pot trăi evenimente neașteptate legate de viața personală, intimă, relațională cărora vor trebui să le facă față. Atenția se canalizează asupra partenerului de viață și unii nativi pot încheia o etapă de rebeliune sau o etapă de singurătate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu discuții și clarificări legate de locul de muncă, cu colegii și reanalizează modul în care-și desfășoară sarcinile și activitățile. Încă Mercur, guvernatorul lor, este retrograd, deci tensiuni pot exista, dar și clarificări. Cu Venus în tranzit prin sectorul sentimental lucrurile se îmbunătățesc, se readuc în discuție aspecte mai vechi pentru a se rezolva și nu este exclus ca unii nativi să se gândească la o fostă iubire, însă Luna Plină din Taur poate pune punct oricărei astfel de amintiri sau povești ascunse.

Horoscop săptămânal Rac: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac își canalizează mare parte din atenție asupra casei și familiei. Nativii reușesc să aducă îmbunătățiri în relațiile cu cei dragi, să rediscute aspecte mai vechi, să lămurească situații chiar și cu partenerul de viață. Rediscută chestiuni ce privesc organizarea căminului și a sarcinilor gospodărești. Totodată, pot planifica renovări, reamenjări, se pot gândi la o mutare. Luna Plină pune accent pe prieteni, pe axa relațională și poate aduce unele încheieri sau culegerea roadelor unor relații. Nativii pot fi ajutați de unii prieteni să pună bazele unui proiect, în timp ce alții pot fi surprinși de ceea ce vor obține în urma unui proiect în care sunt implicați.

Horoscop săptămânal Leu: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu își îmbunătățesc remarcabil comunicarea cu cei din jur și reiau teme de dialog la alt nivel, lămuresc, clarifică și înțeleg din alt punct de vedere o situație. Nativii pot avea idei bune care să aducă soluționări favorabile din punct de vedere profesional, un sector destul de tensionat în această perioadă. Atenție la ședințe, interviuri, dialoguri publice, unde tendința poate fi de impunere. Sunt susținuți nativii care vor să rezolve chestiuni ce vizează actele, documentele oficiale, în timp ce cei care au de învățat pentru un examen pot acumula mai greoi informația. Cariera trece printr-o perioadă în care pot apărea evenimente neașteptate ce pot încheia un capitol, aspect care poate însemna și culegerea unor roade sau schimbarea unui statut, iar tot acest stres poate aduce tensiuni cu familia, care se simte neglijată.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de unele beneficii materiale venite în urma unor clarificări, renegocieri și reanalize ale unui context financiar. Unii nativi pot avea idei depre cum să-și dobândească echilibrul financiar și poate fi vorba de reanaliza unor talente, unor calități personale care să se dovedească valoroase financiar. Principiile și mentalitățile nativilor pot trece prin schimbări apărute în urm aunor evenimente la care nu s-au așteptat. Pe de altă parte, poate fi momentul să ia în calcul folosirea unei diplome, unui atestat sau poate chiar dau un examen care să le aducă o recunoaștere a meritelor, deci o diplomă. Posibile vești neașteptate, surprinzătoare, unele sosite chiar din străinătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de ingresul lui Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, în zodia lor, aspect care le va aduce îmbunătățiri în viața personală și relațională, însă și Mercur reintră aici, de această dată în mers retrograd, și le cere reanaliza unor decizii luate, reevaluarea unor discuții, poate chiar cu partenerul de viață. Nativii trebuie să dea dovadă de mai multă încredere în propria lor persoană. Luna Plină din zodia Taur poate aduce încheierea unor contexte financiare, dar și situații neprevăzute, poate primirea unei sume de bani, dar și cheltuirea acesteia la fel de repede, cel mai probabil pe contexte care vizează locuința. Pot primi bani de la părinți, însă poate fi vorba și de valorificarea unui bun de patrimoniu. Unii nativi pot afla adevăruri despre partenerul de viață, în unele cazuri fiind vorba și de infidelități.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion își reanalizează și reevaluează trecutul, cu tot ce presupune acest context. Nativii pot realiza că nu dețin controlul absolut al unei situații, că au dușmani, că au frici și temeri, că unele vicii îi împiedică să evolueze, iar frământările acestea pot aduce vindecări. Nativii trec prin contexte neașteptate, răsturnări de situație, mai ales în relațiile cu cei din jur, iar Luna Plină din zodia Taur poate încheia o etapă relațională, fie că este vorba de o relație ascunsă, fie că este vorba de o relație nocivă și nefuncțională, dar pot fi nativi norocoși care trec la un alt nivel în cuplu. Atenție mai multă la sănătate!

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător pot relua discuții cu prietenii, cu persoanele alături de care fac parte dintr-un proiect și pot încerca să aducă îmbunătățiri în aceste contexte. Nativii se pot confrunta cu fel și fel de situații din trecut pe care credeau că le-au rezolvat, fiind un capitol care-i va amprenta mult pe cei care nu s-au vindecat de amintiri, de frici, obsesii, vinovății. Posibil ca starea de sănătate să le ridici destul de mari probleme în această perioadă și nu este exclus ca nativii să se confrunte cu insomnii, stres psihic, nevroze, nevralgii, anxietăți. La locul de muncă pot avea parte de beneficii, mai ales de beneficii  materiale, financiare, culegerea roadelor unor activități în care s-au implicat.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de reanalize și revizuiri legate de sectorul profesional. Nativii credeau că știu pe ce direcție se află, însă apar noi întrebări, noi confuzii care pot conduce la clarificări. Unii pot decide să facă o schimbare de carieră, în timp ce alții își reconstruiesc o strategie de avansare sau de atingere a unor obiective. Prietenii pot veni cu surprize neașteptate sau celor singuri, din zona asta le poate veni un partener, în timp ce alți Capricorni pot fi luați prin surprindere în plan sentimental, de o situație amoroasă, de o atitudine a partenerului, de un cuvânt spus de acesta. Posibil ca unele relații mult prea fragile să se încheie, dar se va dovedi a fi spre binele lor. Relațiile cu familia se pot îmbunătăți, în sensul că se pot rezolva unele contexte acre au creat tensiuni.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător își reevaluează niște principii de viață, niște convingeri și mentalități pe care le credeau clare până acum, însă își dau seama că nu sunt așa. Unii nativi aleg să mai învețe ceva, să studieze, să acumuleze informații, în timp ce alții se hotărăsc să dea un examen, să obțină o diplomă, să se folosească de un atestat sau iau în calcul străinătatea. Luna Plină le poate aduce fel și fel de surprinze legate de casă și familie. Poate un loc de muncă îi forțează să schimbe domiciliul sau poate renovează casa, poate se mută de la părinți. Cariera le ridică în continuare semne de întrebare.

Horoscop săptămânal Pești: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de multă intuiție săptămâna aceasta și pot să-și dea seama că unele frici sunt de lăsat în spate. Reevaluarea unui context financiar poate veni cu dorința de a-și plăti o datorie sau de a obține un credit, o sumă de bani pe care au împrumutat-o. Și viața intimă va fi reevaluată, se cere clarificat statutul unei relații ascunse, al unei aventuri sau pur și simplu momentele intime în cuplu. Luna Plină poate veni cu vești neașteptate, evenimente care să facă nativii să vorbească, să se concentreze mai mult pe învățat sau pe activități academice. De asemenea, poate aduce negocieri. Cineva le poate propune un nou proiect, iar nativii vor discuta pe această temă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...