Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. Soarele intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. Soarele intră în zodia Scorpion

De: Madalina ManoleMarie Călin 22/10/2020 | 21:20
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. Soarele intră în zodia Scorpion
Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin zodia lor, aspect care le va aduce energie în perioada următoare

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin zodia lor, aspect care le va aduce energie în perioada următoare.

Soarele, astrul responsabil cu energia și gradul nostru de vitalitate, activează zodia Scorpion, pe care o va tranzita până pe 21 noiembrie. În toată această perioadă vom da dovadă de multă putere interioare și capacitate de regenerare și transformare, însă vom fi și mai tentați să duci lucrurile la limită și să funcționăm pe principiul totul sau nimic, mai ales în relațiile sentimentale și în acțiunile financiare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Cu toate că Soarele aduce energie Scorpionului și tuturor sectoarelor de viață pe care zodia Scorpion le activează în hartă, astăzi și chiar întreg weekend-ul, va face opoziție cu Luna Neagră care a intrat în zodia Taur și cumva va scoate la suprafață și o zonă mai ascunsă din noi, va antrena dificultăți în relațiile cu cei din jur sau în obținerea unor avantaje materiale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de ingresul Soarelui în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al creditelor, moștenirilor, taxelor și impozitelor. Nativii se vor preocupa de un astfel de context, dorindu-și să-l rezolve, și se pot aștepta la unele nemulțumiri sau surprize neașteptate din această direcție. Totodată, se activează sectorul intimității și al sexualității și pasiunea se poate reaprinde în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă grijă la cheltuieli și să verifice să fie la zi cu plățile.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor, fiind vorba atât de relații sentimentale, căsătorie, cât și de relații profesionale, contracte. Nativii își vor canaliza mare parte din energie asupra acestor sectoare, încercând să le îmbunătățească, însă nu este exclus să apară și unele nemulțumiri și răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere multă atenție celor care au de semnat contracte astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății, iar acest aspect le va aduce determinare pentru a-și îmbunătăți modul în care-și desfășoară sarcinile și activitățile, un mai mare interes pentru îmbunătățirea stilului de viață, inclusiv a programului de lucru. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai atenți la starea de sănătate și să evite suprasolicitarea.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii, al copiilor și al activităților (re)creative, iar acest aspect le va aduce mai multă determinare pentru a-și îmbunătăți situația sentimentală, dar și surprize neașteptate. Totodată, energia va fi canalizată către copii, dar și pentru a crea, pentru a se dedica manifestărilor artistice, distractive și relaxante. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot deveni mai geloși decât de obicei și pot manifesta mai multă neîncredere în persoan aiubită.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii își vor canaliza energia pentru a aduce îmbunătățiri în casă, pentru a-și cumpăra/vinde/închiria o casă sau pentru a se muta și se pot aștepta la unele răsturnări de situație. Totodată, relația cu familia poate fi mai tensionată și trebuie să depună mai mult efort pentru a se înțelege cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poatea duce trăiri intense, emoții puternice în legătură cu un aspect ce vizează cariera sau un obiectiv pe care-l au în plan.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul comunicării, al relației cu rudele apropiate, cu vecinii, colegii, dar și prin sectorul învățării. Nativii vor fi susținuți în comunicare, însă aceste zile care urmează trebuie să fie atenți la cum spun lucrurile pentru că pot răni. Totodată, vor fi susținuți în procesele de învățare, în interviuri, ședințe, examene. Posibil ca în perioada tranzitului să afle vești neașteptate, secrete și să audă critici la adresa lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere prudență în deplasările pe care le întreprind.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar, iar nativii își vor canaliza mare parte din energie să-și îmbunătățească situația financiară, să-și consolideze veniturile. Totodată, își vor face socoteli și reorganizări ale finanțelor, și nu este exclus ca în perioada următoare să aibă parte de fel și fel de surprize neașteptate legate de bani, salariu, plăți. Este o perioadă în care se pot pune mai mult în valoare și pot recâștiga stima de sine. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă prudență în cheltuieli și în tranzacțiile cu cardul, dar nu numai, pentru că se pot pierde bani.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul Soarelui întocmai prin zodia lor, iar timp de aproximativ o lună nativii vor avea mai multă energie pentru a duce la bun final tot ceea ce și-au propus, dar și o dorință mare de a se face remarcați, evidențiați și un interes aparte să-și recalibreze viața personală cu tot ce presupune acest aspect. Totodată, nativii resimt această necesitate și din partea lui Mercur care este retrograd în zodia lor. Posibil să aibă parte î perioada următoare de fel și fel de surprinze neașteptate în relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că vor avea tendința de a sta în spate și de a evita să se pună în evidență, asta ca urmare a opoziției cu Luna Neagră, aspect care le poate aduce și dezamăgiri legate de cei din jur.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele va tranzita casa subconștientului, prin urmare cei născuți în zodia Săgetător vor traversa o perioadă de interiorizare, de meditație, de frământări și gânduri. Nativii vor face o introspecție serioasă, se vor întoarce în trecut pentru a analiza anumite evenimente și decizii cu scopul de a se elibera de emoții, păreri de rău, remușcări, temeri și frici, și de a-și schimba unele convingeri și mentalități pe care le au. Totodată, interesul se va canaliza și asupra sectorului sănătății, care necesită mai multă atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite suprasolicitarea și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul prietenilor și al planurilor și proiectelor de viitor, prin urmare nativii își vor canaliza o mare parte din energie către îmbunătățirea acestor sectoare de viață, către legarea de noi relații, atât de prietenie, cât și profeisonale. Nu este exclus să apară surprize și evenimente neașteptate legate de persoanele din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o dezamăgire, deziluzie legată de o persoană dragă, un prieten sau cineva în care și-au pus baza.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și al obiectivelor socio-profesionale, iar nativii se vor preocupa în următoarea perioadă de propria imagine și vor dori o consolidare a statutului profesional, capitol la care pot apărea surprize și răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la dialogul cu superiorii și la modul în care-și manifestă autoritatea dacă dețin o funcție de conducere.

Nu rata: Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Peștii renasc din cenușa propriilor mentalități

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi stimulați de tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion să-și schimbe niște principii de viață, mentalități și convingeri și nu este exclus să se petreacă evenimente care să contribuie la asta. Nativii vor fi mai determinați să-și dezvolte orizonturile, să învețe lucruri noi și chiar să se înscrie la noi cursuri și seminarii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot avea parte de un amalgam de frământări care să le provoace insomnii.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste bună pentru cinci nativi
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste...