Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. Soarele intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. Soarele intră în zodia Scorpion

De: Madalina Manole, Marie Călin 22/10/2020 | 21:20
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. Soarele intră în zodia Scorpion
Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin zodia lor, aspect care le va aduce energie în perioada următoare

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin zodia lor, aspect care le va aduce energie în perioada următoare.

Soarele, astrul responsabil cu energia și gradul nostru de vitalitate, activează zodia Scorpion, pe care o va tranzita până pe 21 noiembrie. În toată această perioadă vom da dovadă de multă putere interioare și capacitate de regenerare și transformare, însă vom fi și mai tentați să duci lucrurile la limită și să funcționăm pe principiul totul sau nimic, mai ales în relațiile sentimentale și în acțiunile financiare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Cu toate că Soarele aduce energie Scorpionului și tuturor sectoarelor de viață pe care zodia Scorpion le activează în hartă, astăzi și chiar întreg weekend-ul, va face opoziție cu Luna Neagră care a intrat în zodia Taur și cumva va scoate la suprafață și o zonă mai ascunsă din noi, va antrena dificultăți în relațiile cu cei din jur sau în obținerea unor avantaje materiale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de ingresul Soarelui în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al creditelor, moștenirilor, taxelor și impozitelor. Nativii se vor preocupa de un astfel de context, dorindu-și să-l rezolve, și se pot aștepta la unele nemulțumiri sau surprize neașteptate din această direcție. Totodată, se activează sectorul intimității și al sexualității și pasiunea se poate reaprinde în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă grijă la cheltuieli și să verifice să fie la zi cu plățile.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor, fiind vorba atât de relații sentimentale, căsătorie, cât și de relații profesionale, contracte. Nativii își vor canaliza mare parte din energie asupra acestor sectoare, încercând să le îmbunătățească, însă nu este exclus să apară și unele nemulțumiri și răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere multă atenție celor care au de semnat contracte astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății, iar acest aspect le va aduce determinare pentru a-și îmbunătăți modul în care-și desfășoară sarcinile și activitățile, un mai mare interes pentru îmbunătățirea stilului de viață, inclusiv a programului de lucru. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai atenți la starea de sănătate și să evite suprasolicitarea.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii, al copiilor și al activităților (re)creative, iar acest aspect le va aduce mai multă determinare pentru a-și îmbunătăți situația sentimentală, dar și surprize neașteptate. Totodată, energia va fi canalizată către copii, dar și pentru a crea, pentru a se dedica manifestărilor artistice, distractive și relaxante. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot deveni mai geloși decât de obicei și pot manifesta mai multă neîncredere în persoan aiubită.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii își vor canaliza energia pentru a aduce îmbunătățiri în casă, pentru a-și cumpăra/vinde/închiria o casă sau pentru a se muta și se pot aștepta la unele răsturnări de situație. Totodată, relația cu familia poate fi mai tensionată și trebuie să depună mai mult efort pentru a se înțelege cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poatea duce trăiri intense, emoții puternice în legătură cu un aspect ce vizează cariera sau un obiectiv pe care-l au în plan.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul comunicării, al relației cu rudele apropiate, cu vecinii, colegii, dar și prin sectorul învățării. Nativii vor fi susținuți în comunicare, însă aceste zile care urmează trebuie să fie atenți la cum spun lucrurile pentru că pot răni. Totodată, vor fi susținuți în procesele de învățare, în interviuri, ședințe, examene. Posibil ca în perioada tranzitului să afle vești neașteptate, secrete și să audă critici la adresa lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere prudență în deplasările pe care le întreprind.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar, iar nativii își vor canaliza mare parte din energie să-și îmbunătățească situația financiară, să-și consolideze veniturile. Totodată, își vor face socoteli și reorganizări ale finanțelor, și nu este exclus ca în perioada următoare să aibă parte de fel și fel de surprize neașteptate legate de bani, salariu, plăți. Este o perioadă în care se pot pune mai mult în valoare și pot recâștiga stima de sine. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă prudență în cheltuieli și în tranzacțiile cu cardul, dar nu numai, pentru că se pot pierde bani.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul Soarelui întocmai prin zodia lor, iar timp de aproximativ o lună nativii vor avea mai multă energie pentru a duce la bun final tot ceea ce și-au propus, dar și o dorință mare de a se face remarcați, evidențiați și un interes aparte să-și recalibreze viața personală cu tot ce presupune acest aspect. Totodată, nativii resimt această necesitate și din partea lui Mercur care este retrograd în zodia lor. Posibil să aibă parte î perioada următoare de fel și fel de surprinze neașteptate în relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că vor avea tendința de a sta în spate și de a evita să se pună în evidență, asta ca urmare a opoziției cu Luna Neagră, aspect care le poate aduce și dezamăgiri legate de cei din jur.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele va tranzita casa subconștientului, prin urmare cei născuți în zodia Săgetător vor traversa o perioadă de interiorizare, de meditație, de frământări și gânduri. Nativii vor face o introspecție serioasă, se vor întoarce în trecut pentru a analiza anumite evenimente și decizii cu scopul de a se elibera de emoții, păreri de rău, remușcări, temeri și frici, și de a-și schimba unele convingeri și mentalități pe care le au. Totodată, interesul se va canaliza și asupra sectorului sănătății, care necesită mai multă atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite suprasolicitarea și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul prietenilor și al planurilor și proiectelor de viitor, prin urmare nativii își vor canaliza o mare parte din energie către îmbunătățirea acestor sectoare de viață, către legarea de noi relații, atât de prietenie, cât și profeisonale. Nu este exclus să apară surprize și evenimente neașteptate legate de persoanele din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o dezamăgire, deziluzie legată de o persoană dragă, un prieten sau cineva în care și-au pus baza.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și al obiectivelor socio-profesionale, iar nativii se vor preocupa în următoarea perioadă de propria imagine și vor dori o consolidare a statutului profesional, capitol la care pot apărea surprize și răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la dialogul cu superiorii și la modul în care-și manifestă autoritatea dacă dețin o funcție de conducere.

Nu rata: Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Peștii renasc din cenușa propriilor mentalități

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi stimulați de tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion să-și schimbe niște principii de viață, mentalități și convingeri și nu este exclus să se petreacă evenimente care să contribuie la asta. Nativii vor fi mai determinați să-și dezvolte orizonturile, să învețe lucruri noi și chiar să se înscrie la noi cursuri și seminarii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot avea parte de un amalgam de frământări care să le provoace insomnii.

Parteneri
De sâmbătă ți se ridică mașina cu totul! E lege. Șoferii au INTERZIS de acum
De sâmbătă ți se ridică mașina cu totul! E lege. Șoferii au INTERZIS de acum
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la 30 de ani
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Anunțul momentului: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”
Anunțul momentului: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”
Cum poți slăbi în somn. 10 trucuri care topesc kilogramele în timp ce dormi
Cum poți slăbi în somn. 10 trucuri care topesc kilogramele în timp ce dormi
EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante ale fostei soții, cea care l-a denunțat pe interlop
EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante...
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
Bombă! Eroare de fabricație la vaccinul anti-COVID. „Încrederea a fost erodată”
Bombă! Eroare de fabricație la vaccinul anti-COVID. „Încrederea a fost erodată”
Horoscop 27 noiembrie. ZODIILE care au o zi de VINERI NEAGRA
Horoscop 27 noiembrie. ZODIILE care au o zi de VINERI NEAGRA
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
Loredana Groza, UMILITĂ! Jurata de la X Factor a declarat: “Nu am apelat la…
Loredana Groza, UMILITĂ! Jurata de la X Factor a declarat: “Nu am apelat la…
Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat
Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat
Exploziv. Dincă a devenit victimă în cazul Caracal. Dezvăluiri incendiare
Exploziv. Dincă a devenit victimă în cazul Caracal. Dezvăluiri incendiare
Cum s-a infectat Ciutacu, deși a purtat mereu mască: 'L-am luat de la...'
Cum s-a infectat Ciutacu, deși a purtat mereu mască: 'L-am luat de la...'
ȘOC! Viviana Sposub, la un pas să își piardă viața. Ce a pățit iubita lui George Burcea
ȘOC! Viviana Sposub, la un pas să își piardă viața. Ce a pățit iubita lui...
Maradona şi femeile din viaţa sa: de la nunta spectaculoasă cu Claudia la disputa cu Cristina
Maradona şi femeile din viaţa sa: de la nunta spectaculoasă cu Claudia la disputa cu...
Lucruri pe care nu le știai despre Sfântul Andrei. Cine a fost, de fapt, Ocrotitorul României
Lucruri pe care nu le știai despre Sfântul Andrei. Cine a fost, de fapt, Ocrotitorul...
Dramă în viața lui Dorian Popa! De ce nu a mers la înmormântarea tatălui său?: „L-am iertat, dar...”
Dramă în viața lui Dorian Popa! De ce nu a mers la înmormântarea tatălui său?:...
FOTO. O nouă apariție incendiară a Taniei Budi! Are peste 50 de ani, dar e absolut superbă
FOTO. O nouă apariție incendiară a Taniei Budi! Are peste 50 de ani, dar e...
Scene incredibile in Argentina! Fosta iubita a lui Maradona, in lacrimi! Nu i-a fost permis sa-l vada pe Diego!
Scene incredibile in Argentina! Fosta iubita a lui Maradona, in lacrimi! Nu i-a fost permis...
Imagini atât de incendiare încât au fost blurate la FERMA! Elena Chiriac a uitat de camerele de filmat și a arătat tot
Imagini atât de incendiare încât au fost blurate la FERMA! Elena Chiriac a uitat de...
Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri de 80% la peste 3.000 de mărci
Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri...
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan proiecte cu fonduri europene de 2 MILIARDE de euro
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
Secretul care o va distruge pe Raluca Pastramă!: „S-a cusut să pară virgină...”
Secretul care o va distruge pe Raluca Pastramă!: „S-a cusut să pară virgină...”
Cântăreață celebră, îngropată de vie! A fost găsită răsucită în sicriu și cu părul smuls
Cântăreață celebră, îngropată de vie! A fost găsită răsucită în sicriu și cu părul smuls
Joe Biden a anunțat oficial: 'Suntem ÎN RĂZBOI cu...'
Joe Biden a anunțat oficial: 'Suntem ÎN RĂZBOI cu...'
5 lucruri pe care nu le știi despre Skoda Octavia. Este cea mai dorită mașină de import  din România!
5 lucruri pe care nu le știi despre Skoda Octavia. Este cea mai dorită mașină...
Ce a spus Diego Maradona înainte de a muri. Au fost ultimele cuvinte
Ce a spus Diego Maradona înainte de a muri. Au fost ultimele cuvinte
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Daria continuă războiul împotriva Biancăi Drăgușanu: ”Continuă să-ți iei singură buchete de flori” FOTO
Daria continuă războiul împotriva Biancăi Drăgușanu: ”Continuă să-ți iei singură buchete de flori” FOTO