Home » Stiri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020. Berbecii pot afla secrete

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020. Berbecii pot afla secrete

De: Elena Gheorghe, Madalina Manole 31/10/2020 | 21:55
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020. Berbecii pot afla secrete

Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec pot afla secrete și chiar pot încheia relații.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia să clarifice situații de cuplu, dar din păcate se simt blocați, se simt limitați și fie nu știu să-și exprime ideile, fie sunt stângaci, nu se fac înțeleși sau pur și simplu nu mai au răbdare să rediscute niște subiecte. Aceleași trăiri le pot avea și în plan profesional dacă vine vorba de a purta un dialog cu un partener de afaceri sau colaborator. Se pot afla secrete, se pot spune lucruri dureroase și nativii nu se simt apreciați la adevărata valoare. Ceea ce ei au oferit nu este apreciat și frustrările ies la suprafață. Posibil să se schimbe radical un context ce ține de viața intimă sau de o relație sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă prudență la administrarea finanțelor, la cheltuieli.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și schimbe niște principii după care funcționează. Nativii pot avea idei legate de activitatea de la muncă, însă s-ar putea să nu le poată transmite mai departe sau să nu fie înțeleși de superiori. Mulți Tauri simt nevoia să facă schimbări legate de stilul de viață, de alimentație sau program de odihnă, astfel încât să-și îmbunătățească sănătatea, însă nu vor reuși să-și atingă idealurile, ce puțin nu acum și asta îi va obosi, îi va tensiona. Posibile tensiuni marcante în cuplu sau cu asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să evite tensiunile cu cei din jur și dialogurile în contradictoriu cu colegii. Posibile vești neplăcute din străinăate sau legate de o călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni încearcă să clarifice o situație sentimentală, legată de bani sau de viața intimă, însă nativii nu vor reuși să se înțeleagă cu partenerul, fie vor avea opinii diametral opuse, fie nu sunt ascultați, fie chiar ei nu reușesc să exprime întocmai ce simt. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu exagereze cu autoritatea, mai ales în privința copiilor, dacă au.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac încearcă să lămurească fără prea mare succes o situație cu partenerul de viață care vizează căminul, viața de familie, sarcinile casnice. Nativii se simt neînțeleși și limitați de deciziile partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot răbufni conflicte mai vechi, nemulțumiri și frustrări, legate de traiul în doi.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu nu-și pot manifesta doleanțele, nu se simt capabili să-și exprime sentimentele și ideile și asta le va aduce frustrări mari și chiar o stare de spirit anxioasă. Nativii care lucrează sunt sfătuiți să nu încerce acum să rezolve contexte cu colegii de muncă pentru că nu vor face altceva decât să dea naștere unor noi tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vești mai puțin optimiste legate de starea de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de nemulțumiri și tensiuni financiare, vești destabilizatoare, iar nativii se vor simți limitați de un context legat de bani. Posibil ca unii să întâmpine blocaje în obținerea unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să devină mai responsabili în cheltuieli și să refacă niște calcule și socoteli mai vechi.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se simt tensionați, frustrați de contexte ce vizează casa și familia, limitați în luarea unor decizii ce țin de viața lor personală sau poate de o relație cu cineva apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai responsabili în manifestarea emoțiilor, să spună ce au pe suflet și să nu țină în ei. Este un moment bun pentru reevaluări și pentru dialog interior.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt măcinați de fel și fel de gânduri și idei, se simt tensionați pe interior, frământați de amintiri și nu vor fi în stare să scoată la suprafață și să exprime ceea ce simt, iar asta le poate aduce tensiuni cu cei din jur care nu vor ști cum să-i avordeze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să acorde mai multă atenție sănătății și să se odihnească mai mult. Simptomele care apar acum ar trebui investigate la medic.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se simt limitați de un context, posibil financiar, în desfășurarea unor activități sociale. Poate nativii renunță la o petrecere sau au parte de un dialog neplăcut, dur, cu un prieten și se simt neapreciați. Nativii încearcă să clarifice o situație, însă nu vor fi ascultați și cel mai probabil se închid în ei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce tensiuni cu prietenii sau frustrări, limitări legate de un proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se frământă cu privire la un context profesional. Nativii simt că nu-și ating niște obiective, se simt limitați în carieră și dialogurile cu superiorii, în cazul în care există, nu vor fi pe placul lor, ba chiar vor fi tensionate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și refacă o strategie legată de carieră cu mai multă maturitate și responsabilitate. Mai multă atenție la un discurs public și la imaginea lor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se simt incapabili și limitați de un context să-și expună principiile și convingerile. Nativii le analizează și reanalizează pe toate direcțiile, se frământă din cauza lor, dar nu le exprimă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce blocaje legate de o călătorie sau un dialog cu o persoană din străinătate le poate aduce tristeți, îi poate îngândura și le poate activa unele temeri.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de tensiuni financiare cu partenerul de viață. Nativii se pot simți limitați în exprimarea senzualității și pasiunii, se pot simți frustrați de un context care vizează viața intimă, poate legat de o aventură sau relație ascunsă care a ajuns la o maturitate și pe care nativii o reevaluează. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce nemulțumiri, blocaje într-un context ce vizează niște bani sau bunuri materiale. Posibil să nu obțină ceea ce-și doresc și să-și activeze niște frici financiare.

Parteneri
Revenim la starea de urgență?! Un medic celebru a spus clar. Ar trebui introduse
Revenim la starea de urgență?! Un medic celebru a spus clar. Ar trebui introduse
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp ce era filmată
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt cunoscuta vedetă
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt...
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
A fost prins bărbatul care i-a tăiat limba bătrânei din Buftea - Criminalul a mărturisit tot
A fost prins bărbatul care i-a tăiat limba bătrânei din Buftea - Criminalul a mărturisit...
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
Informații de ULTIMĂ ORĂ  despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului
Informații de ULTIMĂ ORĂ despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre șansele milionarului
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Decretul a fost semnat: Câte 1.000 de euro, bonus de Crăciun. Cine va primi banii
Decretul a fost semnat: Câte 1.000 de euro, bonus de Crăciun. Cine va primi banii
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Nu mai luați aceste pastile fără recomandare! Un important medic avertizează. Te poate costa viața
Nu mai luați aceste pastile fără recomandare! Un important medic avertizează. Te poate costa viața
Pepe dă peste cap showbizul. Condiție extremă pentru Raluca Pastramă. Dacă vrea pace...
Pepe dă peste cap showbizul. Condiție extremă pentru Raluca Pastramă. Dacă vrea pace...
Orgie sexuală cu politicieni! 24 de deputați, prinși goi-pușcă  în subsolul unui bar
Orgie sexuală cu politicieni! 24 de deputați, prinși goi-pușcă în subsolul unui bar
Șoc la mormântul lui Emil Gabor! Trecătorii au făcut poze imediat la locul de veci al tatălui Monicăi Gabor și...
Șoc la mormântul lui Emil Gabor! Trecătorii au făcut poze imediat la locul de veci...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul deceselor
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
S-au aprins luminițele de Crăciun! Orașele din România care au cele mai frumoase decorațiuni în 2020 FOTO & VIDEO
S-au aprins luminițele de Crăciun! Orașele din România care au cele mai frumoase decorațiuni în...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și cererea în căsătorie. Sportivul vrea și un copil
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și...
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în Playboy i-a adus acest rol
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în...
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită băutură românească
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Nelson a sunat-o pe Liana! Femeia i-a spus ASTA și s-a închis brusc
Nelson a sunat-o pe Liana! Femeia i-a spus ASTA și s-a închis brusc
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Cum a rămas SURDĂ la 21 de ani din cauza șamponului pe care îl folosea! Mărturiile pline de durere
Cum a rămas SURDĂ la 21 de ani din cauza șamponului pe care îl folosea!...
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Detoxifierea organismului în 6 pași
Detoxifierea organismului în 6 pași