A apărut la TV aşa şi apoi a fost hărţuită din cauza dinţilor! Cum arată acum femeiea, după ce a chelturit 11.000 de euro pe o nouă dantură

Publicat: 13/11/2017 | 10:22

Gemma a apărut la TV în cadrul reality-showului ”The Jeremy Kyle Show” şi apoi s-a trezit hărţuită pe internet din cauza dinţilor săi. Femeia a investit peste 11.000 de euro într-o nouă dantură, iar transformarea este una radicală.

Gemma a căzut victimă opiniei publice după ce a apărut la TV în cadrul unui episod al reality-showului ”The Jeremy Kyle Show”. Oamenii au început să o hărţuiască şi să o tachineze din cauza felului în care arăta dantura ei.

”După emisiune, am fost extrem de agresată pe reţelele de socializare din cauza dinţilor mei. A fost un abuz teribil şi tot ce-mi doream era să plâng. Am avut inima frântă”, a mărturisit Gemma, potrivit unilad.co.uk.

Femeia a investit peste 11.000 de euro pentru a-şi reface dantura, iar transformarea este una incredibilă. Gemma este tare mândră de noul ei zâmbet şi i-a lăsat pe toţi fără cuvinte când au văzut transformarea radicală.

Citește și...