A murit Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor. Avea numai 31 de ani!

Publicat: 15/05/2020 | 12:12
A murit Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor. Avea numai 31 de ani!

Zi tristă! Prințesa Maria Petrovna Galitzine, ai cărei străbunici au fost ultimii împărați ai Austriei a murit la numai 31 de ani. Cauza decesului se pare că a fost un anevrism cardiac, iar tragedia s-a petrecut cu doar câteva zile înainte ca aceasta să împlinească 32 de ani. 

A murit Prințesa Maria Petrovna Galitzine, descendentă a dinastiei Habsburgilor. Tragedia s-a petrecut cu doar câteva zile înainte ca aceasta să împlinească 32 de ani și cauza decesului a fost un anevrism cardiac, notează People.

CITEȘTE ȘI – REGINA ELISABETA RENUNȚĂ LA ÎNDATORIRILE SALE REGALE! SUVERANA SE RETRAGE DIN VIAȚA PUBLICĂ

Și-a dat ultima suflare pe data de 4 mai

Aceasta era fiica Prințului Piotr Galitzine și a Prințesei Maria-Anna Galitzine, iar moartea a avut loc pe data de 4 mai, după cum a informat un necrolog. Înmormântarea a avut loc pe 8 mai, în secțiunea ortodoxă din Cimitirul Westheimer Forest Park.

Prințesa Maria s-a născut la Luxemburg și trăit, pentru o perioadă, la Moscova. A absolvit Școala Germană și mai apoi a trăit în Belgia, acolo unde a urmat cursurile Colegiului de Artă și Design, după care s-a mutat în SUA, la Chicago, apoi la Houston.

NU RATA – ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL LUI MEGHAN MARKLE DE PRINȚUL HARRY. VESTEA CARE A ZDRUNCINAT DIN TEMELII CASA REGALĂ A MARII BRITANII

Aceasta avea un fiu de numai 2 ani, care acum a rămas orfan de mamă. Copilul a rezultat în urma mariajului cu Rishi Roop Singh, un chef din Houston, iar cei doi s-au căsătorit în anul 2017. Potrivit presei internaționale, cei doi duceau o viață normală.

Citește și...