A rabufnit! Oana Roman isi va pune toate vedetele-n cap cu mesajul asta! “Majoritatea nu stiu cu ce se ocupa…”

Publicat: 26/08/2014 | 09:48
A rabufnit! Oana Roman isi va pune toate vedetele-n cap cu mesajul asta! “Majoritatea nu stiu cu ce se ocupa…”

Desi are multi prieteni dar si tot atatia dusmani in randul vedetelor de la noi dar si de peste hotare, Oana Roman a luat atitudine in urma unui obicei pe care multa lume a inceput sa il practice fara sa ii cunoasca adevaratul sens.

Fiica fostului premier Petre Roman este revoltata de ceea ce se intampla in ultima vreme in Romania, in urma campaniei “Ice Bucket Challenge”. Oana sustine ca multe vedete isi toarna apa in cap fara macar sa stie care este adevartul scop al acestei “traditii” si, mai grav, nici macar nu stie cine este cel care a initiat-o.

Oana Roman

“Multi sunt cei care-si toarna apa in cap fara sa aiba habar ce e cu aceasta campanie, si mai ales fara sa doneze nimic. Eu i-as provoca pe toti sa arate public ca au donat asa cum tot public si-au turnat apa doar asa pentru ca au auzit ca e la moda! PS: Sa arate ca au donat inaine sau imediat dupa ce si-au turnat apa! Si daca n-au facut-o… sa fie rusinea lor si drept pedeapsa sa citeasca o carte scrisa de Stephen Hawking despre care sunt sigura ca majoritatea n-au auzit si nu stiu cine e si cu ce se ocupa!”, a scris Oana, suparata, pe contul ei de Facebook.

Oana Roman

In urma acestei declaratii, majoritatea celor care ii urmaresc activitatea au salutat pozitia Oanei si multi au povestit ca au rude care au decedat in urma sclerozei.

CITESTE SI:

Fuego si-a turnat galeata cu apa in cap dupa ce a fost provocat de Connect-R! Trebuie sa vezi cum a reactionat

Imagini inedite cu Andreea Esca! Vezi ce a facut prezentatoarea, in direct, chiar in timp ce prezenta jurnalul

De ce isi toarna vedete apa in cap?

“Ice Bucket Challenge” este o campanie care are scopul de a sustine asociatia ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis). Aceasta lupta contra maladiei Charcot, cunoscuta si ca maladia Lou Gehrig sau scelroza laterala amiotrofica. Este vorba despre o boala neurodegenerativa, de care sufera si unul dintre cei mai cunoscuti oameni de stiinta din lume. Campania are drept scop strangerea de fonduri pentru cercetare in domeniu si tratarea oamenilor care sufera de aceasta maladie.

Ice Bucket

Stephen Hawking este un fizician renumit, care a revoltat crestinismul prin declaratiile sale privind natura si existenta lui Dumnezeu, dar ale carui teorii privind spatiul si planetele din Calea Lactee au revolutionat gandirea si au ajutat la o mai buna intelegere a lumii, in ansamblu.

R.O.
 

Citește și...