A supravieţuit unui accident violent, dar a rămas mutilată. Cum arată acum tânăra căreia i s-a spus că “nu îşi va face un iubit” din cauza cicatricilor terifiante

Publicat: 09/10/2017 | 16:27

Aimee Montgomery a suferit un accident extrem de grav în timpul unei vacanţe. Îmbrăcată doar în costum de baie, piciorul drept i-a rămas blocat la una dintre roţile motocicletei. Ulterior, tânăra a fost lovită de o maşină, după ce şoferul a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să evite impactul.

Nenorocirea s-a petrecut anul trecut, când Aimee Montgomery avea 19 ani. Ea se afla la o petrecere pe un vas în timp ce era în apropiere de Insula Zakynthos. La un moment dat, tânăra, care acum are 20 de ani, a mers la apartamentul ei împreună cu un petrecăreţ. Aimee a stat în spatele bărbatului, cu picioarele în jurul său, dar, la un moment dat, i-a alunecat piciorul şi a rămas blocat la una dintre roţilşe motocicletei.

Aimee Montgomery susţine că i-a spus tânărului să oprească motocicleta, dar, înainte să apuce să-şi tragă piciorul, ea a fost lovită de o maşină, potrivit Mirror. Ea a ajuns de urgenţă la un spital din apropiere şi a fost nevoită să rămână o lună şi jumătate în Zakynthos, pentru că nu putea să călătorească cu avionul. După operaţii, ea a avut nevoie de un scaun cu rotile, iar timp de trei luni a mers în cârje.

Când s-a întors în Marea Britanie, Aimee s-a lovit de comentarii răutăcioase din partea străinilor, care i-au spus că “nu îşi va găsi niciodată un iubit” din cauza “cicatricilor macabre”. În urmă cu cinci luni, tânăra şi-a făcut un tatuaj pentru ca atenţia să nu mai fie asupra cicatricilor.

“A fost într-adevăr foarte traumatizant. Am suferit un şoc major. A fost un accident ciudat. A fost teribil”, a povestit tânăra britanică, conform Mirror.

Citește și...