Rapperul Snoop Dogg, surpriză de proporţii pentru fanii români. Selfie-ul cu care s-a „teleportat“ într-o comună. „La tine a venit?“

Publicat: 14/03/2016 | 14:10

Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi americani, Snoop Dogg a comis o gafă de zile mari, pe-o reţea socială, când le-a scris fanilor că este în drum spre o comună din... judeţul Mureş.
Cântăreţul american le-a dat speranţe false fanilor din România, atunci când în seara de duminică a postat un selfie pe Instagram, probabil pentru a-i anunţa pe internauţi încotro se mai îndreaptă pentru a susţine următorul său concert.

„Mi-au pus drogul marijuana în pahar“

Totuşi, într-un moment de grabă sau poate într-unul în care era sub aburii vreunei bucăţele de gazon – fiind cunoscut pentru consumul său de substanţe psihotrope, Snoop Dogg a scris pe reţeaua socială că se îndreaptă spre comuna Bogata, din judeţul Mureş.

Din momentul în care a fost postată fotografia şi până când internauţii români i-au cam sărit în cap a durat fix cât un fum de ţigară, pentru că au apărut nenumărate comentarii la selfie-ul cântăreţului din California. Bineînţeles, au fost si genul acela de fani ai artistului care au ţinut morţiş să îşi dea cu părerea şi să îl corecteze pe Snoop Dogg. Dar şi mulţi care au luat totul ca pe-o glumă şi s-au întrebat între ei dacă „la tine a venit?“, fiind desigur locuitori ai judeţului cu pricina.

Bineînţeles, Snoop Dogg n-ar fi avut cum să facă un drum până în România fără să fi vuit toate reţelele sociale. Artistul voia să ne spună, de fapt, că este în Bogota, capitala Columbiei, dar a ajuns să facă o escală până în Mureş fără să vrea. Totuşi, dacă îşi va justifica greşeala de pe Instagram, sperăm să n-o facă în stilul lui Benone Sinulescu, cel care spunea, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV că „i s-a pus drogul marijuana în pahar“.

 

Citește și...