Adina de la Heaven a plâns în direct: ”Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată”

Publicat: 12/06/2019 | 16:58

Adina de la Heaven este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Însă puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut artista. 

De câțiva ani buni, Adina trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Glance. La început cei doi au fost colegi, dar cu timpul s-au îndrăgostit unul de altul și au decis să înceapă o relație. Acum, Adina și Glance formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Iar peste trei luni, cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară!

Puțini însă sunt cei care știu drama prin care a trecut artista, înainte de a rămâne însărcinată. Adina își pierduse tatăl, iar apoi a rămas fără un ovar din cauza unei tumori. Cântăreața era cu moralul la pământ însă a avut parte de o minune, iar visul de a deveni mămică i s-a îndeplinit când se aștepta mai puțin. (CITEȘTE ȘI: ADINA DE LA HEAVEN, DECLARAȚII ȘOCANTE DESPRE SARCINĂ. TATĂL MORT A ANUNȚAT-O ÎN VIS CĂ VA AVEA O FETIȚĂ)

”Mi-am propus că n-o să plâng, dar uite că plâng. Am rămas însărcinată în luna decembrie, când tatăl meu ar fi împlinit 67 de ani. Mi-am dat seama că sunt însărcinată pe 21 ianuarie, pe 21 decembrie era născut tata, dar cu două săptămâni m-am visat cu copilul în brațe. 

La ecografie se vedea că e băiat. Am zis nu are cum să fie băiat, eu o să am fată. De 8 martie am aflat, au venit testele de sânge. Am întrebat-o pe fata de la ghișeu, vreau să știu sexul. Aveți fetiță. Se va numi Zeinab Maria. Zeinab înseamnă darul prețios al tatei. (…) Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată”, a mărturisit Adina la Teo Show.

Adina și Glance se iubesc de aproape cinci ani

După un divorţ şi alte câteva relaţii eşuate de iubire, Adina Postelnicu şi-a găsit liniştea în braţele rapper-lui Glance, un arab mai mic decât ea cu zece ani. Cei doi s-au afişat pentru prima dată împreună la nunta lui Connect R, care a avut loc toamna lui 2014 recunoscând astfel în faţa tuturor că formează un cuplu.

Până a avea o relaţie amoroasă, cei doi au colaborat la mai multe piese. (VEZI ȘI: ADINA DE LA HEAVEN A IZBUCNIT ÎN LACRIMI: ”SUNT FOARTE EMOTIVĂ!”)

 

Citește și...