Adina de la Heaven, declarații șocante despre sarcină. Tatăl mort a anunțat-o în vis că va avea o fetiță

Publicat: 03/06/2019 | 08:38

La 40 de ani, Adina de la trupa Heaven o să fie mămică! La finalul lunii august, artista o să nască o fetiță. Momentul în care vedeta a aflat ce poată în pântece a fost cu adevărat special.

Pentru Adina de la Heaven sarcina a fost un miracol.

„În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă. Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea”, a spus Adina pentru Click.ro

Dacă la primele două ecografii medicii i-au spus că va avea un băiețel, cu câteva zile după aceste rezultate, tatăl mort al vedetei, într-un vis i-a spus adevărul despre copilul pe care urmează să-l nască.

„Mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă”, a mai transmis vedeta.

Iubitul artistei își dorește 10 copii

„De când sunt însărcinată, mănânc mai multe dulciuri şi am luat puţin în greutate. Merg însă zilnic prin parc câţiva kilometri. Voi naşte natural. Poate fetiţa va fi singurul meu copil şi prefer să simt toate senzaţiile, dar vreau şi al doilea copil, dacă va fi posibil. Glance îşi doreşte şi 10 copii. Nu ne-am cununat civil şi nici nu ne grăbim. Din octombrie 2018, construim în Pantelimon un duplex în care vom sta noi, sora mea cu băieţelul ei şi mama noastră. Sperăm să sărbătorim Crăciunul în noua noastră locuinţă”, a  spus Adina pentru Click!.

Citește și...