Adrian Enache s-a ”pupat” cu o necunoscută în trafic, iar noi avem singurele imagini! Cântărețul a ieșit șifonat rău…

Publicat: 18/10/2019 | 22:52

Unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească s-a ”pupat” cu o necunoscută în trafic. Din incidentul nefericit, mașina cântărețului a ieșit destul de șifonată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: BIANCA L-A BĂGAT PE ALEX BODI ÎNTR-UN PROGRAM DE ”REEDUCARE”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit în zona de nord a Capitalei pe îndrăgitul solist Adrian Enache. Din câte se pare, artistul a avut parte de un mic ghinion în trafic. La scurt timp după ce a plecat din fața casei, Adrian Enache s-a ”pupat” cu o necunoscută. Mai exact, mașina artistului s-a tamponat cu un autoturism care era condus de o domnișoară.(NU RATA: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”, ÎN AREST LA DOMICILIU + AMENDAT CU 4.000 LEI)

Micul accident l-a consumat destul de tare pe solist. În momentul în care și-a văzut șifonat bolidul proaspăt achiziționat, Adrian Enache nu a avut chiar cea mai blândă reacție. După scurte discuții în mijlocul străzii, Adrian Enache i-a propus doamnei să facă o „amiabilă”. Așa că au decis de comun acord să meargă într-o benzinărie din zonă și să o „dea la pace”.

Chiar dacă și-a șifonat mașina pe care și-a cumpărat-o de puțin timp, Adrian Enache nu ar avea motive de îngrijorare Artistul este unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți din industria muzicală românească și, din fericire, nu duce lipsă de concerte. Unde mai punem că Adrian Enache are noroc cu carul în dragoste. Așa că ghinionul din trafic n-ar trebui să-l consume prea mult pe îndrăgitul artist. (NU RATA: CUNOSCUTA PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ A POVESTIT ÎN INSTANȚĂ CUM A FOST CONCEDIATĂ)

Adrian Enache în mijlocul „evenimentelor”

Carieră de succes

Adrian Enache – născut pe data de 12 iunie 1966, la Galați – este solist vocal, cântăreț de muzică pop și om al entertaimentului. Voce puternică și spectaculoasă, Adrian Enache este un artist în adevăratul înțeles al cuvântului. A urmat cursurile Școlii nr. 6 și liceul Alexandru Ioan Cuza din Galați. Este absolvent al Institutului Politehnic, secția Metalurgie, având diplomă de inginer. Urmează cursurile Școlii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor, după ce timp de cinci ani a fost solistul formațiilor rock Phoebus și 6200 din orașul natal.

Înainte de a se apuca de muzică, Adrian Enache joacă fotbal, făcând parte chiar din lotul de juniori al României în 1976. La sugestia părinților săi, lasă ghetele și pune învățătura pe primul plan, însă muzica se dovedește o adevărată pasiune care-i acaparează întreaga atenție. Era încă solist la Phoebus când a primit oferta băieților de la Compact pentru a deveni solistul lor vocal pentru că Paul Csucsi plecase pentru o perioadă în America. Refuză oferta, fiind în primul an la facultate și își vede de carte, dar și de proiectele muzicale pe care le avea în derulare împreună cu gălățenii lui.

Adrian Enache, incident în trafic

A câștigat trofeul la Festivalul Național de la Mamaia

În 2002, Adrian Enache dă lovitura la Festivalul Național Mamaia câștigând trofeul cu melodia „O singură noapte” pe muzica lui Andrei Kerestely. Este anul în care casa producătoare Roton îi propune o schimbare totală de look, lucru acceptat de solist. La finele anului, lansează cel de-al patrulea album din carieră intitulat „O singură noapte”.

În 2006, două cărți lansate îl au ca personaj principal pe Adrian Enache. Este vorba despre partea a doua a cărții lansată în 1996, intitulată de data aceasta „Ispita”, scrisă de Arina Avram. Cea de-a doua carte se numește „Bucate cu dragoste” și este o carte de bucate scrisă de bucătarul Jakob Haussmann. Fotografia lui Adrian apare pe coperta cărții, el fiind numit de către autorul ei chiar nașul acestei cărți. (VEZI ȘI: FIICA LUI ADRIAN ENACHE E DESCURCĂREAŢĂ FOC. I-A ”CONFISCAT” MAŞINA MAMEI VITREGE)

Citește și...