Bianca l-a băgat pe Alex Bodi într-un program de ”reeducare” după bătaia din parcare! Primele rezultate au și apărut…

Autor: M.B.
Publicat: 18/10/2019 | 08:00

După incidentul petrecut în parcarea unui local de lux din zona de nord a Capitalei, Bianca Drăgușanu l-a băgat pe musculosul Alex Bodi într-un program de ”reeducare”. Din câte se pare, primele rezultate au și apărut, iar afaceristul dă semne că se află pe drumul cel bun. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI ESTE MEGA-TOP: RANGE ROVER – 100.000 €, GEANTĂ HERMES – 18.000 €, IPHONE – 1.000 € ȘI…)

La scurt timp după episodul violent de pe Nordului, Bianca ar fi luat o decizie radicală. Pentru a evita escaladarea conflictului, frumoasa blondă pare să-l fi băgat pe Alex Bodi într-un aspru program de ”reeducare”. Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. (NU RATA: ALEX BODI A STRÂNS-O DE GÂT ŞI A LOVIT-O PE BIANCA DRĂGUŞANU ÎNTR-O PARCARE)

O transformare radicală

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în momentul în care părăseau un renumit restaurant cu specific pescăresc de pe malul lacului Herăstrău.  Din câte se poate observa, în imaginile obținute de site-ul nr.1 din România,  soțul Biancăi pare că se află pe drumul bun. Rezultatele programului de ”reeducare” sunt extrem de vizibile.

În momentul în care au părăsit restaurantul, foarte atent, musculosul și-a ținut de mână superba soție, iar atunci când a ajuns în dreptul bolidului de lux, acesta i-a deschis, galant, portiera. Lucruri pe care Alex Bodi nu le prea făcea până acum. (VEZI AICI: PEPE A REZISTAT ”EROIC” UNEI TATUATE INSISTENTE!)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pleacă, de mână, de la un restaurant din Herăstrău

Musculosul pare că s-a transformat radical, iar acum gesturile sale sunt ale unui adevărat gentleman. Rămâne de văzut dacă, în cazul afaceristului, se adeverește proverbul românesc „Lupul își schimbă părul, dar năravul ba!”. Cu siguranță, site-ul nr.1 din România o să vă țină la curent cu toate noutățile legate de cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi, dar și cu evoluția programului de ”reeducare” a musculosului. (VEZI ȘI: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA)

Ca un veritabil gentleman, Alex Bodi îi deschide portiera soției sale

Bianca & Alex Bodi, ciocnirea din parcare! 

În urmă cu aproximativ o lună, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, informații de-a dreptul uluitoare despre un episod violent care s-a petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău.

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se aflau la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și Alex a izbucnit un conflict presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori pe soția sa. Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-ar fi agresat soția, Alex Bodi, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant, unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU A LUAT O DECIZIE COLOSALĂ)

Bianca l-a băgat pe Alex Bodi într-un program de ”reeducare”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. (NU RATA: ASTROGRAMA CUPLULUI BIANCA DRĂGUȘANU – SOȚUL EI)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi, pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, PETRECERE PE MANELE LA MONTE CARLO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...