Astrograma cuplului Bianca Drăgușanu – soțul ei! O specialistă celebră de la noi a anunțat cât va dura mariajul lor

Publicat: 24/09/2019 | 15:45

Deși mulți credeau că Bianca Drăgușanu nu va trece peste episodul de violență domestică, petrecut recent între ea și soțul său, se pare că vedetei îi place să-și trăiască povestea de iubire la intensitate maximă. O spune Roxana Lușneac Cioriceanu, astrolog specializat în compatibilitatea în cuplu, cea care a analizat hărțile astrale persoanele ale celor doi.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere pe manele la Monte Carlo! Au curs râuri de șampanii Armand de Brignac și Dom Perignon

Astrograma cuplului Bianca Drăgușanu – soțul ei

Una caldă, alta rece, pentru Bianca Dragușanu și partenerul ei de viață. La mai bine de o săptămână de când au fost protagoniștii unei agresiuni fizice desfășurate în plină stradă, cei doi au revenit la sentimente pașnice și au dat uitării motivele care au dus la altercația dintre ei.  Deși toată lumea se aștepta la o ruptură, proaspeții însurăței își văd liniștiți de viață și se află din nou într-un sejur la Monte Carlo. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu a studiat hărțile astrale persoanale ale celor doi și a realizat analiza compatibilității lor în cuplu. Interesant este faptul că, în ciuda divergențelor dintre Bianca Dragușanu și soțul ei, relația acestora va continua mult și bine și tot în aceeași notă. Vă reamintim că fosta prezentatoare este născută în zodia Pești (n.r.: 6 martie), iar controversatul afacerist, în zodia Săgetător (n.r.: 6 decembrie).

Citește și: Mesajul incredibil pe care Bianca Drăgușanu l-a primit de la soțul ei, după ce blondina a vrut să anuleze nunta: “Iar a intrat dracu’ în tine?”

“Bianca va merge mereu mai departe, trăindu-și viața după propriile reguli. Așa cum am afirmat și în urmă cu câțiva ani și s-a adeverit, Bianca a evoluat din punct de vedere profesional și a făcut un copil, dar trebuie să mai lucreze la propria persoană, să continue să crească până va atinge echilibrul emoțional.

Bianca este o femeie inteligentă care își exprimă propriile idei. Marte îi dă discursului ei energie și entuziasm, iar asta o face o adevărata amazoană. Până la 45 de ani, ea va avea o fire vulcanică și va fi opusul genului de femeie care managerieză și își rezolvă conflictele cu diplomație.  Totodată, așa cum am spus și în trecut, Bianca are nevoie de un bărbat puternic care să țină pasul cu ea. Tocmai de aceea, înclin să cred că mariajul cu soțul ei va dura mai mult decât se așteaptă lumea. Și asta pentru că, Bianca se plictisește rapid dacă nu are acțiune, dacă nu există adrenalină în viața sa de cuplu, iar afaceristul, prin ascendentul său într-o zodie de apă, întrunește cerințele ei.

În viața anterioara, Bianca a avut tot ce și-a dorit pe segmentul iubirii. Acum însă, pare să nu-i mai iasă tocmai pentru că nu mai are răbdare să lupte pentru consolidarea relației. Nu iubește singurătatea, ba din contra! Însă, totul este bine până în momentul în care se simte «prinsă» și atunci are nevoia să iasă atât din angajament cât și din relația pe care o are. Interesant este că în relația sa cu partnerul său, până acum ea nu s-a simțit «prinsă» tocmai datorită acestor certuri și împăcări!

Compatibilitatea dintre ea și soțul său este bună, chiar foarte bună pe anumite aspecte. Dar cum Bianca Drăgușanu funcționează după propria sa regulă – când nu mai crede în ceva, nu mai ține cont de consecințe – între ea și partener vor mai exista episoade de separări de moment, care pot duce la ruptura definitivă”, a declarat Roxana Lușneac în cadrul unui interviu.

Citește și: Astrologul Roxana Lușneasc avertizează: “Atenție la marile evenimente din perioada 7 martie 2019-septembrie 2020!”. Care sunt veștile pentru zodii

Astrograma cuplului Bianca Drăgușanu – soțul ei, făcută de astrologul Roxana Lușneac
Astrograma cuplului Bianca Drăgușanu – soțul ei, făcută de astrologul Roxana Lușneac

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...