Mesajul incredibil pe care Bianca Drăgușanu l-a primit de la soțul ei, după ce blondina a vrut să anuleze nunta: “Iar a intrat dracu’ în tine?”

Autor:
Publicat: 17/09/2019 | 15:32

Relația dintre Bianca Drăgușanu și omul de afaceri atârnă de un fir de ață… sau mai exact de decizia blondinei. După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA  a publicat în premieră AICI imaginile în care Bodi o agresează pe blondină, se pare că lucrurile nu s-au clarificat între cei doi. 

Soțul Biancăi Drăgușanu este plecat într-o călătorie de afaceri, iar cei doi țin lăgătura cu ajutorul rețelelor de socializare. La sfârșitul unei conversații pe care aceștia au avut-o, Bianca i-a scris musculosului un „Te iubesc” urmat de cinci inimioare roșii. Bineînțeles că omul de afaceri i-a răspus la fel de frumos la mesajul de dragoste, însă la final a adăugat doar două inimioare.

Supărată, blondina i-a atras imediat atenția soțului, dar acesta a avut o reacție incredibilă: „Iar a intrat dracu’ în tine?”, i-a răspuns amuzat acesta.

Lucrurile nu s-au clarificat între Bianca și omul de afaceri

Chiar dacă cei doi încă țin legătura și își spun cuvinte frumoase, blondinei nu i-a trecut încă supărarea pe soțul ei.

„Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere. Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla”, au povestit, pentru wowbiz.ro, persoane apropiate cuplului.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după scandal

“Dacă ar fi sa ascult fiecare acuzatie, ce facem?! Nu am bruscat-o pe Bianca. Nu vreau să comentez, presa vehiculează multe“, declară Alex Bodi pentru Wowbiz.ro.

Imediat ce Bianca a fost și ea întrebată despre scandal, nu a vrut să comunice cu jurnaliștii și a declarat scurt, vizibil deranjată: “Nu v-a lămurit soțul meu?“.