Bianca Drăgușanu a luat o decizie colosală care îi schimbă viața! NU s-a ascuns și a făcut totul public

Publicat: 30/09/2019 | 19:58

În urmă cu câteva ore, Bianca Drăgușanu a luat o decizie colosală care îi schimbă viața. Fosta prezentatoare de la Kanal D nu s-a ascuns și a făcut totul public, iar apropiații, dar și fanii săi au fost destul de surprinși de hotărârea ei. În urmă cu patru zile, vedeta i-a organizat o petrecere de fițe fiicei sale pe care o are cu Victor Slav: Sofia Natalia a împlinit trei anișori.

Citește și: Divorțează sau nu Bianca Drăgușanu după ce a fost bătută de Alex Bodi în parcare?! Vedeta a făcut anunțul astăzi

Bianca Drăgușanu a luat o decizie colosală care îi schimbă viața

Bianca Drăgușanu și-a schimbat astăzi numele pe contul său oficial de Instagram. Astfel, toți cei care vor intra acum pe pagina ei, vor vedea atât felul în care poate fi găsită pe celebra rețea de socializare – biancadragusanu18 –, dar și faptul că ea a luat și în viața virtuală numele de familie al actualului ei soț, nu doar în viața reală. La scurt timp după ce a făcut aceste modificări, pe care le puteți vedea și în galeria foto a articolului, ea a urcat pe Instagram o poză în care apare într-o ținută neagră, iar în dreptul imaginii, a scris un mesaj în limba engleză. Printre cei care i-au dat like la această postare se numără și partenerul ei de viață.

“The point of power is always the present moment. Today. Now. #blessed #love #mondaymotivation #streetstyle #fashion #outfits #autumnoutfit (…) (n.r.: Esența puterii este întotdeauna momentul prezent. Azi. Acum. #binecuvântată #iubire #motivațiadeluni #stildestradă #modă #outfit #outfitdetoamnă)”, a scris fosta prezentatoare TV în dreptul celei mai recente poze făcută publică pe contul său de Instagram.

Citește și: Astrograma cuplului Bianca Drăgușanu – soțul ei! O specialistă celebră de la noi a anunțat cât va dura mariajul lor

Această schimbare din viața vedetei vine la doar patru zile după ce ea a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale. Sofia Natalia Slav a împlinit trei ani, iar la petrecerea care a fost pregătită special pentru ea au participat atât tatăl biologic, Victor Slav, dar și cel vitreg, respectiv actualul soț al Biancăi Drăgușanu.

Sofia Natalia Slav a împlinit 3 ani pe 26 septembrie © Facebook
Sofia Natalia Slav a împlinit 3 ani pe 26 septembrie © Facebook

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere pe manele la Monte Carlo! Au curs râuri de șampanii Armand de Brignac și Dom Perignon

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020